Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ. Πιστεύω ότι μία 27'' μπορεί να με καλύψει. Θέλω λίγο χρόνο αυτές τις ημέρες να κοιτάξω τεχνικά χαρακτηριστικά. Θα επανέλθω  σύντομα.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδία συγνώμη για την καθυστέρηση. Η τοποθέτηση μου μπορεί να είναι και ανοησίες.

Η κάρτα γραφικών υποστηρίζει μέχρι μία ανάλυση 2560x1650 pixels, αν θέλω να πάω σε μεγαλύτερη ανάλυση λχ της Dell-P2715Q με 3840x2160, δεν υποστηρίζει η κάρτα γραφικών την μέγιστη δυνατή ανάλυση της οθόνης, συνεπώς αυτό θα είναι ένα πρόβλημα.

Συγνώμη αλλα με όλα αυτά (τεχνικά θέματα) έχω μείνει "πίσω".

Θα προσπαθήσω τις επόμενες ημέρες να φτιάξω έναν συγκεντρωτικό πίνακα.

Δημοσ.

@kiriosD φοράω ήδη (δεν είναι ειρωνικό σχόλιο). Αυτές τις ημέρες προσπαθώ να συντάξω κάποιες πληροφορίες και να τις μοιραστώ μαζί σας ώστε να καταλήξω στην αγορά.

Δημοσ.

απλά λέω πως θα σου φαίνονται μικρά όλα του 4κ στις 27 ίντσες. Για 27αρα βλέπε σε 1440 επίσης την p2815q και εγώ τη μπανιζα για 2η αλλά την απεφυγα λόγω μεγάλου ρίσκου με το lag της

Δημοσ.

Συνοπτικά οι μέχρι τώρα επιλογές :

1. Dell UltraSharp U2715H : LED,IPS PANEL | 27'' | 2560 x 1140 | αντίθεση 1000:1 | απόκριση 8ms : ~593 E

2. LG Electronics 27MB85R- : IPS | 27'' | 2560 x 1140 | αντίθεση 1000:1 | απόκριση 5ms : ~549 E

3. BenQ BL3200PT : VA panel | 32'' | 2560 x 1140 | αντίθεση 3000:1 | απόκριση 4ms :  ~628 E

4. BenQ BL2710PT : LED,IPS PANEL | 27'' | 2560 x 1140 | αντίθεση 1000:1 | απόκριση 4ms ~544E

5. Samsung S32D850T : LED PLS | 27'' | 2560 x 1140 | αντίθεση 3000:1 | απόκριση 5ms ~584E

Τα χρήματα πάνω κάτω κυμαίνονται στα ίδια πλαισιο, συνεπώς δεν το θέτω ως σημαντικό κριτήριο. Τεχνικά δυσκολεύομαι να καταλάβω κάποιες έννοιες όπως ο τύπος (IPS, LED κοκ) εννοώ τις μεταξύς τους διαφορές. Συνεπώς η βοήθειά σας κρίνεται πολύτιμη. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η dell καλή, αλλά σχετικά ακριβή και με frameless design.

Η LG η καλύτερη χωρίς κανένα μείον, αλλά δεν υπάρχει Ελλάδα.

VA BenQ δεν υπάρχει λόγος να πάρεις, οι νέες IPS είναι γενικά ανώτερες οθόνες.

Η AHVA BenQ είναι πολύ καλή επιλογή, κάπως αργή για gaming αλλά αυτό δε σε ενδιαφέρει. Λίγο υποδεέστερη της LG, αλλά μπορείς να την προτιμήσεις επειδή μπορείς να την βρεις Ελλάδα.

Η Samsung έχει PWM dimming σε φωτεινότητα από 30 και κάτω, οπότε απέφυγε τη.

Δημοσ.

Η BL3200PT είναι καλή από οτι έχω δει και από κατόχους,αλλά δε βλέπω να είναι ιδανική για τη χρήση σου.Η Samsung έχει pwm dimming χαμηλά όπως λέει και ο xmors.Οπότε στη θέση σου θα κοίταζα μεταξύ LG και Dell με τη δεύτερη αφενός μεν ακριβότερη αλλά αφετέρου δε με after sales που αν χρειαστείς τυχόν αλλαγή στη κάνουν χωρίς πολλά-πολλά.

Δημοσ.

Η αγορά θα γίνει από τοπικό κατάστημα. Οι παραπάνω οθόνες δεν υπάρχουν , αναφέρομαι για τις

Dell, LG, Benq. Αντι αυτού μου πρότειναν την Dell UltraSharp U2913WM http://www.dell.com/ed/business/p/dell-u2913wm/pd

Ποια είναι η προσωπική σας γνώμη;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Από που αγοράζεις? Η παραπάνω dell έχει μεγάλο input lag και response times και είναι παλιό μοντέλο, το οποίο εκτός των άλλων μπορεί να σημαίνει και PWM dimming και grainy coating. Μην τους ακούς, να αδειάσουν το stock τους θέλουν.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι τοπικό κατάστημα, δεν είναι μεγάλο εμπορικό. Αν δεν βρεθεί , η Dell UltraSharp U2715H θα κάνω αναγκαστικά αγορά απ το διαδίκτυο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο κατάστημα βρήκα την  Dell Ultrasharp U2713H, ενώ απ το διαδίκτυο την Dell UltraSharp U2715H.

Η 2713 είναι πιο ακριβή απ την 2715 και πιο παλιά.

Η 2713 έχει λιγότερες εισόδους απ την 2715.

Η 2715 είναι πιο λεπτή και είναι ιδανική για Multiple screens (θα μου χρειαστεί στο μέλλον)

Η 2715 έχει  Panel:  IPS LCD (LED), Matte panel, ενώ η 2713  Panel:  AH-IPS LCD (LED), Matte panel,

Προσπαθώ να βγάλω κάποια άκρη για να καταλήξω στην αγορά. Βασικά, είναι και κάποια άλλα τεχνικά θέματα που δεν τα γνωρίζω, και θα ήθελα την βοήθειά σας.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...