zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 To καλώδιο από την πρίζα μπορείς να το αγοράσεις και έτοιμο. Αυτό που πάει από το τροφοδοτικό στο laptop το επισκευάζεις. Απλά είναι λίγο παίδεμα να ανοίξεις το τροφοδοτικό και να το ξανακλείσεις...(αν εννοείς να αλλάξει ολόκληρο το κομμάτι). Αν εννοείς να αλλάξει μόνο το βύσμα είναι πιο απλό αλλά θα χαλάσει ξανά...
Euclides Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Απλά είναι λίγο παίδεμα να ανοίξεις το τροφοδοτικό και να το ξανακλείσεις...(αν εννοείς να αλλάξει ολόκληρο το κομμάτι). Αν εννοείς να αλλάξει μόνο το βύσμα είναι πιο απλό αλλά θα χαλάσει ξανά... Όχι εννοούσα το να ανοίξει το τροφοδοτικό. Είναι όντως λίγο μπέρδεμα γιατί τα περισσότερα είναι σφραγισμένα, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ξοδέψει κανείς μισή ώρα προκείμενου να επισκευάσει ένα τροφοδοτικό. Επίσης λεπτοδουλειά είναι το να κολλήσεις το βύσμα.
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Όχι εννοούσα το να ανοίξει το τροφοδοτικό. Είναι όντως λίγο μπέρδεμα γιατί τα περισσότερα είναι σφαγισμένα, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ξοδέψει κανείς μισή ώρα προκείμενου να επισκευάσει ένα τροφοδοτικό. Συμφωνούμε, δεν μπορούν να το κάνουν όλοι όμως
Dantε Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πιανουν τα χερια μου,εχω κολλητηρι και εχω ασχοληθει με τετοιες δουλειες οποτε δεν υπαρχει εκει θεμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα