Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα παρει πριν κανα 6μηνο ενα τροφοδοτικο για το toshiba λαπτοπ μου γιατι το ειχα 6 χρονια και ειχε σπασει το καλωδιο στην υποδοχη.

Το καινουργιο εχει σπασει το καλωδιο ηδη αμεσως μολις βγει απο το τροφοδοτικο.

Δεν δικαιολογειται σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα να γινει ετσι.και συνηθως ειναι στο σπιτι και δεν το τυλιγω κτλ για να σπαει το καλωδιο.

Καλυπτεται απο εγγυηση?

Θα τους το παω εννοειται αλλα θελω να ξερω εκ των προτερων μιας και δε θεωρω οτι ειναι απο δικη μου υπαιτιότητα.

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά τα τροφοδοτικά/μπαταρίες θεωρούνται αναλώσιμα στα λάπτοπ και καλύπτονται απο 6μηνη εγγύηση.

Δημοσ.

Το 6μηνο δε πρεπει να το εχει περασει.

Το θεμα μου ειναι μη μου πουνε κανενα ,δε καλυπτει η εγγυηση τετοιο πραγμα.

Δημοσ.

Κανονικά έχουν εγγύηση αλλα το θέμα ειναι αν θα το θεωρήσουν ή οχι δική σου υπαιτιότητα

Δημοσ.

Τελικα πορτα.

Το θεωρουν δικη μου υπαιτιοτητα.

Εγω παντως ειμαι σιγουρος οτι δε το κακομεταχειριστηκα αλλα τελος παντων.

Μου ειπαν αν θελω να μου κανουν εκπτωση να παρω αλλον απο εκει.

Το πλακωσα στη μονωτικη και οσο κρατησει.

Οταν τα φτυσει τι λετε,να παρω εναν ιδιο η κανα μεταχειρισμενο toshiba απο τις αγγελιες?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι διαφορά έχουν ακριβώς αλλα απο την στιγμή που ειναι περίπου στα ίδια χρήματα καλύτερα να πάρεις τον δικό του

Δημοσ.

Και για το καλώδιο αλλάζεις τροφοδοτικά?

Δεν μπορείς να το ανοίξεις και να το αλλάξεις?

Δημοσ.

Οντως δε το σκεφτηκα αυτο.

καλωδιο απο που μπορω να βρω?

ειναι ετοιμο με την υποδοχη η θελει κοψε ραψε εκει?

Δημοσ.

Χωρίς καμία δόση ειρωνείας, καθαρά από περιέργεια και μόνο, είναι δυνατόν να "έσπασε" το καλώδιο από μόνο του;

Δημοσ.

Οντως δε το σκεφτηκα αυτο.

καλωδιο απο που μπορω να βρω?

ειναι ετοιμο με την υποδοχη η θελει κοψε ραψε εκει?

To καλώδιο από την πρίζα μπορείς να το αγοράσεις και έτοιμο.

Αυτό που πάει από το τροφοδοτικό στο laptop το επισκευάζεις.

Δημοσ.

Χωρίς καμία δόση ειρωνείας, καθαρά από περιέργεια και μόνο, είναι δυνατόν να "έσπασε" το καλώδιο από μόνο του;

Οχι δεν παιζει να εσπασε μονο του αλλα εαν ειναι αδυναμη η κατασκευη του απο το εργοστασιο κατ εμε ειναι απαραδεκτο.

Καλωδιο ειναι,πρεπει να εχει καποιες αντοχες,οχι στο πρωτο ζορι να παει ακλαφτο.

Γενικα τα προσεχω αυτα και δεν τα τσαλακωνω κτλ και του εκανα ακριβως την ιδια χρηση με το προηγουμενο τροφοδοτικο το οποιο κρατησε 6,5 χρονια και το αλλαξα γιατι εσπασε το καλωδιο πανω στη φυσα που μπαινει στο λαπτοπ,γιατι ηταν ευθεια και συνεχεια εσπαγε προκειμενου να συνδεθει.και αυτο που πηρα τωρα κανει γωνια στη φυσα και μου φανηκε και ευχαριστο γιατι δυσκολα θα ειχε θεμα εκει πλεον.

Ειναι σα να σου λενε οτι το καλωδιο που βγαινει απο τη πριζα επαθε φθορα επειδη εκανε κουρμπα λογω βαρυτητας και κρεμοταν και καταπονηθηκε εκει που συνδεεται με το φις της πριζας.Ε δεν εχει λογικη...

Αυτο που παει απο το τροφοδοτικο στο λαπτοπ ειναι,πως μπορω να το επισκευασω?

Δημοσ.

Αυτο που παει απο το τροφοδοτικο στο λαπτοπ ειναι,πως μπορω να το επισκευασω?

Πηγαίνεις με το τροφοδοτικό σε ένα μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών (Βενιέρης π.χ.), παίρνεις ότι μικροϋλικό χρειάζεσαι, και το συναρμολογείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...