hackerW32 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Και εγώ είμαι ευαίσθητος. ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ. Σόρρυ για το αιχμηρό μου σχόλιο 4
IsolatedParania Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Και εγώ είμαι ευαίσθητος. ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ. Σόρρυ για το αιχμηρό μου σχόλιο Shots fired, ταπαααααααααα!
Spirit0r Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Χώρις να εχω παίξει τα παιχνίδια και χωρίς να ξέρω το story, μήπως με τον όρο company εννοεί λόχος? Private military company, μπορεί να μεταφραστεί και σαν ιδιωτικός στρατιωτικός λόχος, merceneries δλδ. Ταιριάζει πιο πολύ νομίζω. Τέλος πάντων μπήκα στη συζήτηση επειδή άκουσα φασαρία 2
voltmod Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Χώρις να εχω παίξει τα παιχνίδια και χωρίς να ξέρω το story, μήπως με τον όρο company εννοεί λόχος? Private military company, μπορεί να μεταφραστεί και σαν ιδιωτικός στρατιωτικός λόχος, merceneries δλδ. Ταιριάζει πιο πολύ νομίζω. Τέλος πάντων μπήκα στη συζήτηση επειδή άκουσα φασαρία Παρεϊτσα ήταν .... (company=παρέα, συναναστροφή, συντροφιά) 1
Bamagiotis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Επικό το χρώμα του dualshock αλλα και της κονσόλας!
sk8harddiefast Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 PSX Metal Gear Solid Snake 2 μαυρα cd! Stealth, Bandana και τα μυαλα στα καγκελα. Δεν υπηρξε ποτε αλλο παιχνιδι που να με κανει να το ερωτευτω τοσο οσο το MGS. Ερωτηση. Εχω τερματισει το 1 στο PSX και το 2 στον υπολογιστη. Βγαινει το 2,3,4 για xbox 360 να παω να τα αγορασω?
didakos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Και εγώ είμαι ευαίσθητος. ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ. Σόρρυ για το αιχμηρό μου σχόλιο "Diamond Dogs was a private military company led by Big Boss blah blah blah....." "A private military company, is a non-state organization composed of professional soldiers.....blah blah blah"
pappous_soulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 [conspiracy] Για ποιο λόγο αναγράφεται στα Αγγλικά το MGS πάνω στη κονσόλα εφόσον δε πρόκειται να κυκλοφορήσει Ευρώπη και Αμερική; [/conspiracy] 2
Ta3ideftis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Ωραία η MGS Edition! Ακόμα πιστεύω ότι η συλλεκτική έκδοση για τα 20 χρόνια της κονσόλας έιναι απλά THE BEST!
stavros88 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 [conspiracy] Για ποιο λόγο αναγράφεται στα Αγγλικά το MGS πάνω στη κονσόλα εφόσον δε πρόκειται να κυκλοφορήσει Ευρώπη και Αμερική; [/conspiracy] Τι ηθελες να γραφει? Metaru Gia Soriddo? 5
username-taken Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Έτσι όπως το είδα στη πρώτη φώτο μου θύμισε το PS2
Chocobo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 ελπιζω να ειναι οντως το τελευταιο metal gear γιατι καταντησε παρωδια και αυτο..Οσο νεοτερα τοσο λιγοτερο μου αρεσαν προσωπικα. Οσο για την κονσολα ελπιζω για δυο αυτοκολητα και ενα περιεργο χρωμα,κακο για το δικο μου γουστο,να μην τους πιασουν τον κ*λο εκει στην ιαπωνια. 1
IsolatedParania Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Έτσι όπως το είδα στη πρώτη φώτο μου θύμισε το PS2 Πλάκα - Πλάκα.
21century Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 έχει πολύ καλό σχεδιασμό και συνδυασμό χρωμάτων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα