Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη εχω adsl "24αρα" απο ΟΤΕ. αποσταση απο dslam 1600m και κλειδωνω στα 8mbps.

Εψαξα να δω για vdsl δεν μου δινει καμια εταιρια , περαν της cyta (απο τα sites τους το κοιταξα εκει που λεει για availability) βεβαια λεει οτι η αποσταση ειναι 2.5km.

η ερωτηση ειναι , ΕΑΝ βαλω 50αρα απο αυτους , θα εχω καμια αυξηση σε σχεση με τα 8mbps? την γραμμη θα την χρησιμοποιω ΜΟΝΟ για download σκοπους.

Ευχαριστω και συγγνωμη at the same time.

Δημοσ.

Σίγουρα η διαθεσιμότητα είναι για VDSL και όχι ADSL; Στα 2,5 χιλιόμετρα το ξεχνάς πάντως.

Δημοσ.

1000 μετρα σου δινουν για vdsl,αλλα πρεπει να εισαι τουλαχιστον στα 800.Δουλευει φιλος μου στον οτε και μου το εχει πει

Δημοσ.

Δε ξέρω τι υπόσχεται η έξυπνη σίτα αλλά έχω διαβάσει και για τέτοιες παρόμοιες περιπτώσεις που υπόσχεται η wind vdsl εκεί που οι άλλοι δε μπορούν και τελικά δε πιάνεις τίποτα και σου το γυρνάνε σε adsl προσπαθώντας να κρατήσουν τον πελάτη που μόλις κέρδισαν από την απατεωνιά τους. 

Δημοσ.

Μην προσχωρήσεις σε VDSL από την στιγμή που είσαι τόσο μακριά από το κέντρο πάλι 8mbs θα έχεις. Γενικά μην μπλέξεις με Cyta :)

Δημοσ.

Συστημικό πρόβλημα είναι 100%. Όπως είπαν και οι φίλοι πιο πάνω στα 2.5 χλμ δεν μπορείς να έχεις VDSL

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη εχω adsl "24αρα" απο ΟΤΕ. αποσταση απο dslam 1600m και κλειδωνω στα 8mbps.

Εψαξα να δω για vdsl δεν μου δινει καμια εταιρια , περαν της cyta (απο τα sites τους το κοιταξα εκει που λεει για availability) βεβαια λεει οτι η αποσταση ειναι 2.5km.

η ερωτηση ειναι , ΕΑΝ βαλω 50αρα απο αυτους , θα εχω καμια αυξηση σε σχεση με τα 8mbps? την γραμμη θα την χρησιμοποιω ΜΟΝΟ για download σκοπους.

Ευχαριστω και συγγνωμη at the same time.

μονο αν επαιρνες απο kv θα μπορουσες να παιξεις vdsl.αλλιως το ξεχνας.εκτος αν ειναι λαθος και το 1600μετρα και το 2500 μετρα.αν εχεις attenuation πανω απο 20 δεν θα κερδισεις σχεδον τιποτα σε vdsl.

Δημοσ.

οχι δεν ειναι λαθος φιλε πουλινο (ευχαριστω τους παντες για τις απαντησεις σας) εχω ρωτησει κιολας... μαλιστα ολο αυτο ειχε ξεκινησει γιατι το πιο κοντινο μου vdslam απεχει 500 μετρα απο το σπιτι μου και λογο του atn μου καταλαβα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαι εκει, ετσι λοιπον πηραν τηλς μιλησα κτλ κ μου ειπαν οτι ειμαι στα 1600 και οτι λογο του τροπου που εχουν φτιαχτει οι υπογειες γραμμες ειμαι συνδεδεμενος στο μακρυνο dslam και οχι στο καινουριο φρεσκοτατο vdslam.

τωρα που μιλαμε το line attenuation ειναι skyrocketed στα 40.9db downstream & 19.0db upstream

• Super Moderators
Δημοσ.

με το DSLAM είχα 31db attenuation, τα οποία ήταν πάνω κάτω 2200m καλωδίου...

όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει περίπτωση τα σχεδόν 41db να είναι 1600 :P

Δημοσ.

μην μπερδευθεις το dslam του αστικου κεντρου με το dslam που ειναι μεσα στο Kv.40 attenuiation ειναι 3 km απο το αστικο κεντρο.

απο το kv  να εισαι 500 μετρα ναι ειναι νορμαλ αν και παλι το θεωρω λιγο πολυ αλλα οκ.1600 μετρα απο το dslam του Kv επισης δεν γινεται να εισαι γιατι δεν θα παιξεις ουτε παλι vdsl.εκτος αν μενεις σε καμια περιοχη απομονομενη που ναι εκει εχω δει Καφαο στα 1500 μετρα.

εσυ τωρα που εισαι adsl Περνας απο το Kv απλα δεν εισαι συνδεδεμενος πανω.περνας ομως απο τις ρεγκλετες κανονικα.

επισης απο το αστικο κεντρο μεχρι το kv/καφαο και απο το καφαο μεχρι το box/κατανεμητη παντα το καλωδιο ειναι υπογειο.απειροελαχιστες εξαιρεσεις ισως σε καλωδιο απο καφαο μεχρι box

Δημοσ.

αν του εχουν πει την αληθεια τοτε ναι εχει vdsl.αν τωρα αυτος που σηκωσε το τηλεφωνο δεν ηξερε που πανε τα τεσσερα και ελεγε για καφαο και τετοια στον αερα δεν ξερω.αν μας πει περιοχη θα μαθουμε.παντως ειτε 1500 ειτε 2500 ειτε 3 km απο το αστικο κεντρο δεν θα δει vdsl.

Δημοσ.

Νίκαια μένω παιδιά. Στα 600 μέτρα απο το σπίτι μου (κοντα στην διαμαντίδη) εδω και κανα 3μηνο ίσως και περισσότερο εχουν vdsl. Το λοιπόν, αφου εγω ΔΕΝ μπορώ να έχω τοτε πολυ απλά δεν περνάω απο εκει, σωστά ? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...