Dora99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Γεια σας, εδώ και 4 χρονια χρησιμοποιώ το Norton 360 και καθε φορά που λήγει αναγκάζομαι να το ανανεώνω γιατι διαφορετικά δεν μπορώ να χω πρόσβαση στο internet. Αυτο συμβαίνει και τωρα απο οτι εχω κατάλαβει αφήνει υπολείμματα στον υπολογιστή, ειχα κατεβάσει πριν λήξει ενα uninstaller το revo pro μου εμφανίζει οτι διέγραψε τα υπολειμματα ενω αυτα υπάρχουν ακομα, δυστυχώς δεν εχω 60 και 80 ευρώ για να το ξανα ανανεώσω, εχω μπουχτησει. Καμια ιδεα παιδια?
IOSTEFO Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε μια και αυτό. https://support.norton.com/sp/nl/nl/home/current/solutions/kb20080710133834EN_EndUserProfile_en_us
Dora99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δυστυχώς δεν έχω internet και δεν μπορω να συνδεθώ πουθενά, τα' χει μπλοκάρει όλα.
Demon Lord Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Πως γ΄λινεται να σε μπλοκάρει το av ρε παιδιά; Μήπως παίζει κάτι άλλο;
CMD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Αυτό που λέει ο φίλος από πάνω θα σε βοηθήσει να απ εγκαταστήσεις το norton πλήρως και να χεις πάλι πρόσβαση στο internet. Εν ανάγκη κατέβασε το από φίλο ή από internet cafe @Demon Lord, γίνεται, το έχω αντιμετωπίσει άπειρες φορές με το norton. Η λύση του installer από την ίδια την symantec είναι η ιδανική και μου λειτούργησε κάθε φορά που την χρειάστηκα.
Dora99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Εντάξει θα το δοκιμάσω, ευχαριστω πολύ απλά δεν έχω ιδεα πως γινεται να το κάνω από αλλο υπολογιστή στον δικο μου.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Εντάξει θα το δοκιμάσω, ευχαριστω πολύ απλά δεν έχω ιδεα πως γινεται να το κάνω από αλλο υπολογιστή στον δικο μου. τι εννοείς; το κατεβάζεις απο αλλο pc. το αντιγράφεις σε stick κλπ και το τρέχεις απ το δικό σου pc.
Demon Lord Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 @Demon Lord, γίνεται, το έχω αντιμετωπίσει άπειρες φορές με το norton. Η λύση του installer από την ίδια την symantec είναι η ιδανική και μου λειτούργησε κάθε φορά που την χρειάστηκα. Lol πρώτη φορά το ακούω.
madsc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δυστυχώς δεν έχω internet και δεν μπορω να συνδεθώ πουθενά, τα' χει μπλοκάρει όλα. Μήπως έχει "μαζέψει" κάτι άλλο και σου μπλοκάρει το Internet; Δεν είναι συνήθης πρακτική των AV αυτή. /sc
Dora99 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μήπως έχει "μαζέψει" κάτι άλλο και σου μπλοκάρει το Internet; Δεν είναι συνήθης πρακτική των AV αυτή. /sc Τελικά το έκανα φορμάτ και ησύχασα.
Menelaos83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Σορυ κιολας αλλα το Norton ειναι για τα σκουπιδια ασχετως του προβληματος.Βαλε αλλο καλυτερα τοσα υπαρχουν
Dora99 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Σορυ κιολας αλλα το Norton ειναι για τα σκουπιδια ασχετως του προβληματος.Βαλε αλλο καλυτερα τοσα υπαρχουν χαχαχ ναι τωρα το εχω καταλαβει πια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα