partblah1990 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μολις εβαλα θερμοαπαγώγιμη πάστα στον cpu και την gpu του λαπτοπ μου μιας και η παλια η παστα ειχε ξεραθει . ΤΟ προβλημα μου ειναι οτι το λαπτοπ σβηνει μετα απο 10 λεπτα χρησης . Τα καλωδια για τα φανακια τα εχω συνδεσει ολα και οι θερμοκρασιες σε idle κατασταση ειναι οι ακολουθες : Θελω να ρωτησω ειναι λογικες αυτες οι θερμοκρασίες ; Τι μπορει να φταιει και παρουσιαζει αυτο το προβλημα ;
zio10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 όχι δεν είναι φυσιολογικές...γι'αυτό σβήνει! Το ανεμιστηράκι το σύνδεσες ε; Το ακούς να δουλεύει; Η ψύκτρα έχει πατήσει σωστά;
paylidis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Το πιο πιθανό ειναι να μη πατάει καλά η ψυκτρα. Είχε μήπως κανένα φύλλο χαλκού μαζί με την παλιά πάστα; Μη το δουλεύεις θα του κανείς ζημιά!
Gas74 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Σωστα ολα αυτα που γραφουν τα παιδια πιο πανω.....προφανως καθαρισες τον υπολογιστη εσωτερικα,ετσι?καθαρισες την εξοδο του ανεμιστηρα και οτι αλλο εχει εισοδο-εξοδο αερα του υπολογιστη....
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι πρόβλημα με την ψύξη. Υπερθερμαίνεται και σβήνει. Άνοιξε το λάπτοπ και με ένα σκουπάκι ή πιστολάκι δοκίμασε να βγάλεις όσο πιο πολύ σκόνη μπορείς. Ειδάλλως, μπορείς να το πας σε εναν ειδικό, αν ανοίξεις την τσέπη σου, φυσικά.
zio10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι πρόβλημα με την ψύξη. Υπερθερμαίνεται και σβήνει. Άνοιξε το λάπτοπ και με ένα σκουπάκι ή πιστολάκι δοκίμασε να βγάλεις όσο πιο πολύ σκόνη μπορείς. Ειδάλλως, μπορείς να το πας σε εναν ειδικό, αν ανοίξεις την τσέπη σου, φυσικά. Απ'ό,τι κατάλαβα του το κάνει μετά το καθάρισμα το πρόβλημα
paylidis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Τον ανεμιστήρα τον φυσηξες; Αν ναι ηταν συνδεμένος πάνω στη μητρική ενώ το φυσαγες;
partblah1990 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Το πιο πιθανό ειναι να μη πατάει καλά η ψυκτρα. Είχε μήπως κανένα φύλλο χαλκού μαζί με την παλιά πάστα; Μη το δουλεύεις θα του κανείς ζημιά! ισως να ειναι αυτο . Εχει δυο heatpipes χαλκου μια στο cpu και μια στην gpu και καταληγουν κατω απο το ανεμιστηρακι. Μηπως παιζει ρολο που εβαλα αρκετει παστα ;
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 ισως να ειναι αυτο . Εχει δυο heatpipes χαλκου μια στο cpu και μια στην gpu και καταληγουν κατω απο το ανεμιστηρακι. Μηπως παιζει ρολο που εβαλα αρκετει παστα ; φυσικά,ειδικά για λάπτοπ χρειάζεσαι το πολύ μισό κόκκο ρυζιού και λίγο παραπάνω. Αν έχεις βάλει παραπάνω απο αυτή την ποσοτητα λύσε το λάπτοπ ξανά,αφαίρεσε την παλία και βάλε όσο σου έγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα