μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 εχω την αισθηση οτι το κινητο το συνδεει σε linux pc περιβαλλον αν κρινω απο τα λεγομενα του (/storage/extSdCard) πρεπει να εχει την sd φορμαρισμενη σε ext που μονο σε linux περιβαλλον δινει προσβαση σε ext partition για να προσθεσεις περιεχομενο σε αυτην, αν εχω δικιο και ειναι σε περιβαλλον linux ως root και προσθεσεις υλικο βιντεο, φωτο κλπ, σε android δεν μπορεις ουτε καν να τα προβαλεις, εχει να κανει με τα permisions του υλικου απο linux σε linux
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Ψαχτηκα λιγο και βρηκα κατι. Προφανως τρεχεις kitkat. Το κιτκατ εχει θεμα με τις εφαρμογες και δεν τις αφηνει να κανουν μεταβολες σε αρχεια εκτος αν δημιουργουν δικο τους φακελο και μονο εκει μπορουν. Αυτο που σου συστηνω ειναι να βρεις καποιο αλλο τηλεφωνο και να εγκαταστησεις την κωλοεφαρμογη και να τις ξεκλειδωσεις μονο να μην τρεχει κιτκατ
Dysfuntional Genius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για όλα...θα δοκιμάσω και θα σας πω! Το μήνυμα αυτό μου το εμφανίζει στο κινητο...όχι στο pc! Το κινητό μου είναι το samsung s3 neo και στο pc έχω Windows 8.! Φίλε με έχεις σώσει...το δοκίμασα απο μια παλιά συσκευή και κατα κάποιο τρόπο δούλεψε! Ξεκλειδωνω ένα αρχείο, μου βγάζει αναγκαστικο κλείσιμο και η εεφαρμογή κλείνει! Αλλά τουλάχιστον η φώτο ξεκλειδώνεται! Σε υπέρ ευχαριστώ για την βοήθεια σου και τον χρονο που διέθεσες ...
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Οκ φιλε μου. Χαιρομαι που βοηθησα. Να εισαι καλα 1
saruman123 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλημερα βλεπω οτι το θεμα λυθηκε. Εγω απλος θα προτεινω κατι αν θες το κανεις. Αν θελεις να κλειδώνετε καποια φωτο θα σου ελεγα να πεταξεις αυτο το apk που εχεις και να κατεβασης(αν δεν το εχεις) το ES και να κλικαρεις μια φωτο μετα να πας εκει που λεει περισσοτε.... και να πας εκει που λεει Encrypt. Ξεχασα να πω οτι δεν χρειαζεται να αλλαξει το ονομα τς φωτο εκτος αν το επιλεξεις εσει. Προσοχη ομως μην ξεχασεις τον κωδικο.
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Σωστος ο Saruman. To es εχει encryption mode
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα