Dysfuntional Genius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το file locker.! Στην προηγούμενη συσκευή μου(sony xperia sola) είχα εγκατεστημένο το file locker για να κλειδώνω ορισμένες φωτογραφίες! Τώρα στη νέα μου συσκευή προσπαθώ να τις ξεκλειδώσω αλλά εδώ και 3 μηνες μου βγάζει error, ενώ στο play store λέει οτι αυτό το πρόβλημα το έχουν διορθωσει.! Προσπάθησα επίσης να τις ξεκλειδώσω απο το παλιό μου κινητό αλλά τζίφος.! Το πρόβλημα απο οτι καταλαβα υπάρχει μόνο στις φωτογραφιές που είναι αποθηκευμένες στην καρτα μνήμης...! Κάποια λύση?
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δοκιμασε να συνδεσεις το τηλεφωνο στο pc. Ακολουθησε το path που ειναι οι φωτο. Κανε μετονομασια απο .filelock σε jpg ή οτι αλλο φορματ ειναι οι φωτο σου
Dysfuntional Genius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Φίλε μου πρώτα από ολα σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά δεν έχω ιδέα πως να το κάνω αυτό.,! Δοκιμασα να βάλω σαν όνομα μιας φωτο "123.jpg" αλλά δεν άλλαξε κατι.!
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δεν γνωριζεις να βγαλεις το καλωδιο του φορτιστη και να το συνδεσεις σε μια usb θυρα στο pc σου;;Και κατι ακομα ... Αν κατεβασεις απο play store εναν καλο file manager - explorer σαν τον es explorer ή arc manager ή οτι θες εσυ αν ηδη δεν εχεις και πας στις ρυθμισεις του και επιλεξεις να φαινονται τα hidden files τοτε θα καταφερεις να δεις στο ιδιο path π.χ. sd-dcim-camera τα thumpnails των φωτο....μικρη αναλυση βεβαια αλλα κατι ειναι και αυτο Edit:το δοκιμασα το file locker και δουλευει μια χαρα. Μαλλον ξεχασες κωδικο μου φαινεται...
Dysfuntional Genius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δεν γνωρίζω πως να αλλάξω τον τύπο του αρχείου.! Δεν ξέχασα τον κωδικό...! Κάθε φορά που προσπαθώ να ξεκλειδώσω μια απο τις φώτο που είχα στην SD card της παλιάς μου συσκευής μου εμφανιζει ενα παραθυρο και λεει "/storage/extSdCard/DCIM/DSC_0321.jpg: open failed: EACCES (Permission denied)".! Φαινεται οτι το αρχειο ειναι ξεκλειδωτο αλλα δεν μπορω να το διαβασω! αντίστοιχα οταν παω να ξανακλειδώσω ένα από αυτά τα αρχεία μου λέει "/storage/extSdCard/DCIM/DSC_0321.jpg: open failed: ENOENT (No such file or directory)" ! Το πρόβλημα είναι μονο με αυτα τα αρχεία...! Όλα τα υπολοιπα λειτουργουν κανονικά.! Τα αρχεία υπαρχουν ακόμα μεσα στην κάρτα.! δεν τα έχω διαγραψει! δοκιμασα και απο την παλια συσκευη να τα ξεκλειδωσω αλλα δεν πετυχε και τωρα πλεον εκεινο το κινητο χάλασε και δεν εχω προσβαση σε αυτο
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δοκιμασε αυτο με τα thumpnails που γραφω πιο πανω
Dysfuntional Genius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Το δοκίμασα.! Όλα τα υπόλοιπα κλειδωμένα αρχεία τα εμφανίζει κανονικά. Αυτά της καρτας μνημης που θέλω εγώ, όχι
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Οχι κλειδωμενα .. Τα hidden files λεω... Τοτε θα δεις τα thumpnails των φωτο Edit:οι φωτο θα ειναι ακομα κλειδωμενες απλα θα δεις μια μικρογραφια τους..
Dysfuntional Genius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 ναι το δοκίμασα....δεν μου εμφανιζει την μικρογραφία των εικόνων που χρειαζομαι
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μεσα στον φακελο DCIM δεν υπαρχει ενας φακελος thumpnail ;;;
Dysfuntional Genius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 υπάρχει αλλά οι φωτο που θελω εγώ δεν είναι στο DCIM...ειναι διασπαρτες σε όλο το κινητο! και δεν υπαρχει παντου thumpnail
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Φιλε μου θα δοκιμασω κατι τελευταιο και θα σε ενημερωσω. Εσυ δοκιμασε να το κανεις απεγκατασταση και παλι εγκατασταση και μετα δοκιμασε παλι τον κωδικο... Ακου να δεις τι παιζει με αυτην την παπαρια. Δεν κανει ουτε κλειδωμα ουτε κρυπτογραφηση. Δηλαδη, εχουμε π.χ. μια φωτο με ονομα camera2015-03-07.jpg. Η εφαρμογη θα κανει μετονομασια σε 2015.filelock π.χ. Αν εσυ κανεις μετονομασια στο αρχικο ονομα η φωτο θα εμφανιστει κανονικα. Το δοκιμασα και δουλευει Edit:ακυρο αλλαζει και τα md5
Dysfuntional Genius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση για πέμπτη φορά και τιποτα....! Ξέρεις ότι το να θυμάμαι το όνομα 100 φωτογραφιών είναι απίθανο...!
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Κατι αρχιζει να μου λεει οτι δεν φταιει η εφαρμογη αλλα η καρτα. Συνδεσε την στο pc να δεις μηπως ζητησει repair.... 1
Dysfuntional Genius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Την συνεδεσα και δεν ζήτησε...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα