Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Θελω σε ένα video που εκτος απο  εικόνα έχει και ήχο  να αντικαταστήσω καποιες σκηνές και στην θέση τους να βάλω άλλες αλλά χωρίς να αλλάξει η να διακοπεί ο ήχος.

Χρησιμοποιώ το  γνωστο moviemaker αλλά δεν έχει  αν δεν κανω λαθος τετοια επεξεργασία.

Τι λέτε;

Σας ευχαριστω πολύ

Δημοσ.

Ελπίζω να τα πηγαίνεις καλούτσικα με τα αγγλικά...

υπάρχει το aviutl που είναι πάρα πολύ καλό editor,εισάγει τον ήχο ανεξάρτητα από την εικόνα οπότε μπορείς να κάνεις ότι αλλαγές θες στο βίντεο χωρίς να επηρεάσεις τον ήχο.

Δες και κάνα βίντεο στο youtube να δεις πως δουλεύουν τα βασικά.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι  απόφοιτος Ιταλίας αλλά κατι πιάνω και απο αγγλικά.

Βλεπω και τα ξαναλεμε,ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ομολογώ την αδυναμία μου.Το  "ετρεξα" αλλά σεν  μπορεσα να βγλαω ακρη ,ανοιγω ενα αρχειο  παιζει αλλά πως ενσωματωνω  πχ αλλο video η φωτογραφιες επανω σε μια σκηνή δεν το καταλαβαίνω και  μαλλον πρεπει να αναζητήσω κατι πιο ευκολο για μενα τον αδαή. Δεν  θελω πολλά πραγμα πολλά εφε και τετοια. Απλά οταν εχω ετοιμο το video να μπορω σε καποια σημεια να αλλαζω εικονες η να περναω απο επάνω ενα αλλο  video. Για να καταλαβεις ας πουμε οτι εισαι ποδοσφαιριστης, μιλαω μαζι σου  σε καμερα και γραφω την συνομιλια,θελω ομως μετά να διανθισω το video και με  σκηνές απο καποιον αγωνα.,τιποτα αλλο.

Αλλά δεν θελω να σε κουράζω γιατι  με εχεις βοηθησει και σε αλλες περιπτωσεις και σου ειμαι υποχρεωμένος 

Σε ευχαριστω...

Δημοσ.

Δείχνει στο βίντεο στο ~3:10 πως να κάνεις split κόβεις δηλαδή το αρχείο,μετά αυτός το διαγράφει ,μπορείς όμως και απλά να το μετακινήσεις και στο ενδιάμεσο να βάλεις ότι θες.

Δες το βίντεο 2-3 φορές και κάνε παράλληλα ότι βλέπεις και θα μπορείς να κάνεις αυτό που θες,θέλει λίγο κουράγιο γιατί είναι πολλά νέα πράγματα μαζί και τα χάνεις λίγο. 

Δημοσ.

Καλησπερα δεν  καταφερα τιποτα και  να μην σε κουραζω και εσενα.

Αν βρεθει κατι πιο  απλο εδω ειμαστε.

Τωρα δεν ξερω αν επιτρεπεται σε αυτο το post, αλλαζω αυριο  website host εχω παρει ομως επειδη ειναι μεγάλο    back up απο τη  προηγουμενη εβδομαδα και το εχω περασει στον νεο server  αλλα θελω να ενσωματωσω και τις  τελευταιες μεχρι αυριο το απογευμα αναρτησεις.Για να μην τις κανω  με το χερι μια-μια και ειναι πολλες, μπορω λιγο πριν αλλαξω τους dns να παρω μεσω filezilla ενα  back up τελευταιων αναρτησεων και να το ενσωματωσω στον νεο server  host;

Δημοσ.

Καλησπερα δεν  καταφερα τιποτα και  να μην σε κουραζω και εσενα.

Αν βρεθει κατι πιο  απλο εδω ειμαστε.

Αυτό που ζητάς δεν είναι και τόσο απλό όσο θα το ήθελες. Είναι καθαρά video editing με a/b rolling και δεν μπορεί να γίνει ούτε αυτόματα ούτε πολύ απλά. Αν δεν σε βόλεξε το δωρεάν aviutil δες το corel video studio ή το premiere elements ή το Pinnacle studio (κανένα δωρεάν, αλλά έχουν trials).

Έκανα μια δοκιμή και με το NCH VideoPad και είδα ότι είναι αρκετά απλό.

Πρώτα θα επιλέξεις Timeline στο κάτω μέρος.

Μετά φορτώνεις όλα τα αρχεία στο πρόγραμμα (Clip->Add files).

Κάνεις δεξί κλικ στο βασικό βίντεο και επιλέγεις Place on sequence και θα στο βάλει στο video track 1 από την αρχή.

Πηγαίνεις τον κέρσορα στο σημείο που θέλεις να προσθέσεις το 2ο βίντεο και κάνεις δεξί κλικ στο βίντεο (στο bin με τα αρχεία βίντεο) και πάλι Place on sequence. Θα σε ρωτήσει πως να το προσθέσει και θα επιλέξεις Overlay on sequence at curson. Θα στο προσθέσει σαν video track 2. Μπορείς να το μικραίνεις, μεγαλώσεις ή να βάλεις εφέ αν θέλεις ή ακόμα να το μετακινήσεις όπου θέλεις.

Πάτα στο μπλε εικονίδιο με την γραμμούλα στο αριστερό μέρος (expand track) για να σου εμφανίσει τις μικρογραφίες.

Πάτα στο ηχείο του 2ου βίντεο (Audio Track 2) και τσεκάρισε το mute.

Επανέλαβε για όλα τα overlay βίντεο.

Μόλις τελειώσεις πήγαινε File->Export video και σώσε σε ότι μορφή θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...