teogalaxys2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ του αδερφού μου. Ενω μπαινει κανονικα youtube και facebook δν ανοιγει αλλες σελιδες και λεει οτι δν υπάρχει σύνδεση. Τι λετε να φταίει? Ευχαριστώ Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
CMD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Πάνε στις επιλογές internet -> συνδέσεις -> ρυθμίσεις lan και δες αν είναι τσεκαρισμένο το proxy. Αν είναι, ξε-τσέκαρε το. Υπάρχει και ιός που αλλοιώνει το host file, οπότε τρέξε αυτό
teogalaxys2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστώ φιλε μου θα δοκιμασω και θα σου πω Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
teogalaxys2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Φιλε μου τα εκανα και τα δυο αλλα δν έγινε τιποτα. Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
arc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Είναι ο ίδιος υπολογιστής με το πρόβλημα στα αρχεία του εξωτερικου δίσκου;
teogalaxys2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Οχι φιλε μου ειναι αλλος Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
teogalaxys2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τιποτα? Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Euclides Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Η σύνδεση με το internet, αφού μπαίνεις στο Facebook και βλέπεις Youtube, δεν πρέπει να έχει πρόβλημα. Το πιθανότερο είναι να έχεις φορτώσει σκουπίδια στον υπολογιστή σου. 1. Κάνε ένα καθαρισμό με το Malwarebytes. 2. Κάνε μετά έναν καθαρισμό με το AdwCleaner. 3. Τέλος κάνε και έναν καθαρισμό με το ESET Online Scanner, με τις ρυθμίσεις όπως στην φωτογραφία:
teogalaxys2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστώ φιλε θα το δοκιμασω και θα σου πω Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα