Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα προβληματακι..μου εσπασε η οθονη απ το i -phone 5,αγορασα μια oem οσο καλυτερη μπορουσα απο το ebay και μου την εβαλε ενας φιλος μου..το θεμα μου ειναι το εξης,οτι στην καινουρια οθονη δεν παταει καλα το digitizer στην ακρη δεξια σε ολο το μηκος της οθονης απο πανω μεχρι κατω..αλλα μονο στο δεξιο κομματι της οθονης και πολυ δεξια μαλιστα..(πχ στο πληκτρολογιο εκει που σβηνεις η στο λ).Ολη η αλλη η οθονη ανταποκρινεται πολυ καλα και σε ποιοτητα χρωματων και σε αφη..υπαρχει περιπτωση να μην τοποθετηθηκε καλα και γι αυτο να εχει το προβλημα η ειναι κατασκευαστικο..;αν μπορειτε και υπαρχει βεβαια τροπος πειτε μου πως μπορω να τη φτιαξω..!σας ευχαριστω πολυ!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κάνε άλλη μια προσπάθεια να κουμπώσεις ξανά την οθόνη. Αν δεν γίνει τίποτα θες άλλη οθόνη (δες αν μπορείς να γυρίσεις πίσω αυτή σαν ελαττωματική)

• Like 1
Δημοσ.

Λες να μην εχει κουμπωθει καλα εε..;;καλως θα το ανοιξω μονος μου πιστευω ευκολο ειναι,δεν το εχω ξανακανει!

Δημοσ.

Λες να μην εχει κουμπωθει καλα εε..;;καλως θα το ανοιξω μονος μου πιστευω ευκολο ειναι,δεν το εχω ξανακανει!

πιο πιθανό είναι να έχει όντως θέμα η οθόνη αλλά καλό είναι να εξαντλήσεις τα περιθώρια :)

Δημοσ.

καλησπέρα σας

Γράφω πρώτη φορά σε φόρουμ μάλλον σε λάθος μέρος γράφω τώρα αλλά ας μεταβιβάσω και γω ένα πρόβλημα οθόνης

έχω το iphone 4s στο οποίο η οθόνη έχει πάψει να αποκρίνεται .Τα χρώματα και η φωτεινότητα μια χαρά του χω κάνει επανεκκινήσεις επαναφορά αλλά αυτό τίποτα δεν ακούει καθόλου  αν έχει κανείς καμιά ιδέα...... ευχαριστώ

Δημοσ.

<p>καλησπέρα σας</p> <p>Γράφω πρώτη φορά σε φόρουμ μάλλον σε λάθος μέρος γράφω τώρα αλλά ας μεταβιβάσω και γω ένα πρόβλημα οθόνης</p> <p>έχω το iphone 4s στο οποίο η οθόνη έχει πάψει να αποκρίνεται .Τα χρώματα και η φωτεινότητα μια χαρά του χω κάνει επανεκκινήσεις επαναφορά αλλά αυτό τίποτα δεν ακούει καθόλου αν έχει κανείς καμιά ιδέα...... ευχαριστώ</p>

Lcd θελεις.

Δημοσ.

καλησπέρα σας

Γράφω πρώτη φορά σε φόρουμ μάλλον σε λάθος μέρος γράφω τώρα αλλά ας μεταβιβάσω και γω ένα πρόβλημα οθόνης

έχω το iphone 4s στο οποίο η οθόνη έχει πάψει να αποκρίνεται .Τα χρώματα και η φωτεινότητα μια χαρά του χω κάνει επανεκκινήσεις επαναφορά αλλά αυτό τίποτα δεν ακούει καθόλου  αν έχει κανείς καμιά ιδέα...... ευχαριστώ

Έγινε μετά από πέσιμο αυτό; Υπάρχει περίπτωση να έχει ξεκουμπώσει η οθόνη αφής. Αλλιώς πρέπει να αλλάξεις όλη την οθόνη

Δημοσ.

Lcd θελεις.

οκ ευχαριστώ κι αν έπεσε  έγινε από μικρό ύψος και γω φαντάστηκα πως θέλω οθόνη

Έγινε μετά από πέσιμο αυτό; Υπάρχει περίπτωση να έχει ξεκουμπώσει η οθόνη αφής. Αλλιώς πρέπει να αλλάξεις όλη την οθόνη

ευχαριστώ έχει μικροπεσιματάκια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...