Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα στην παρεα.ανοιγοντας το HDDsentinel για να δω προληπτικα πως πανε οι 3 δισκοι μου,ο C εβγαλε το εξης

http://gyazo.com/7c10ecf9ec89579b2ea757672b797852

οποτε μας αφηνει σιγα σιγα....?? να δοκιμασω κανενα hard disk regenerator μπας και σωσω τιποτα?

Δημοσ.

Το λειτουργικο έχω μόνο κ Ότι πρόγραμμα ή games χρησιμοποιΩ.Δηλαδή Δεν έχω κάτι που να φοβάμαι ανά πάσα στιγμή Ότι θα χαθει

Δημοσ.

βγες για shoping therapy σε κανα μαγαζι με hardware..γιατι το χρειαζεσαι σιγα σιγα , την βγαζεις-δεν την βγαζεις την βδομαδα :P

Δημοσ.

και δεν σου κολλάει; Κάτω από 80% ξεκινάν τα κολλήματα. Μήπως είναι SSD; Αν είναι κάντου low level format και θα επανέλθει η υγεία.

Δημοσ.

καλα το 11% δε λεει και πολλα, μπορει να σου κρατησει αλλα 2 χρονια.. Εγω ειχα με λιγοτερο % και κρατησε 2 χρονια ακομα.

• Like 1
Δημοσ.

καλα το 11% δε λεει και πολλα, μπορει να σου κρατησει αλλα 2 χρονια.. Εγω ειχα με λιγοτερο % και κρατησε 2 χρονια ακομα.

να σου πω την αληθεια 96 bad sectors δεν μου λενε πολλα....βεβαια το θεμα ειναι μην αρχισουν να αυξανονται....

Δημοσ.

Για πες και την ονομασία του σκληρού (μοντέλο π.χ. 7200.11 - 7200.12 κλπ)?

νομιζω 7200.12 ειναι . ξερω ειναι ελαττωματικη παρτιδα (ειχα και εναν 1ΤΒ και αυτος κρασαρε....)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η πλακα ειναι οτι του εκανα short test και με το sea tools και τον εβγαλε καθαρο.....

Επεξ/σία από trujillo2008
Δημοσ.

Η ελαττωματική παρτίδα ήταν η 7200.11 όχι η 7200.12. Τι να πώ αν στον βγάζει το seatools οκ τότε μπορεί να έχει πρόβλημα το άλλο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Η ελαττωματική παρτίδα ήταν η 7200.11 όχι η 7200.12. Τι να πώ αν στον βγάζει το seatools οκ τότε μπορεί να έχει πρόβλημα το άλλο πρόγραμμα.

προβλημα ως προς τι? λοιπον αφησα ολο το βραδυ να τρεξει το long test της seatools και εβγαλε ''passed'' ...... θα με τρελλανει ο δισκος......

Δημοσ.

Εννοώ το Hard Disk Sentinel, μπορεί να έχει κολλήσει buggarei και να θέλει ξήλωμα και επανεγκατάσταση ξέρω εγώ.

Αφού το sea tools σε βγάζει passed, πάρε αν θες backup αν έχεις τίποτα αρχεία που θέλεις και συνέχισε να τον λειτουργείς.

Δημοσ.

αν δεν έχεις weak/pending sectors , και τα νουμερα του smart δεν έχουν περάσει το threshold τον δισκο θα στον βγαζει οκ το seatools.

Δες τι value έχεις στο reallocated sector count και ποιο ειναι το threshold στην καρτελα smart του sentinel

Aν δεν αυξάνονται πάντως οι bad sectors , το πιθανοτερο ειναι ο δισκος σου , απλώς κάποια στιγμή να μην ξεκινήσει καθώς ήδη έχει 40 ανεπιτυχείς προσπάθειες. Δες και το spin retry count

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...