Προς το περιεχόμενο

Firefox vs Chrome

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο chrome εχει ταχυτητα , ο firefox εχει πολλα add-ons . απο κει και περα παιζει ρολο και τι μνημη καταλαμβανουν σε π.χ. πολλα tabs ανοιχτα . προσωπικα χρησιμοποιω firefox

Επεξ/σία από trujillo2008
Δημοσ.

Και οι δύο browsers, έχουν τα αρνητικά και θετικά τους. Τα σταθμίζεις και αυτός πού καλύπτει καλύτερα τις απαιτήσεις σου, επιλέγεις.

Επιλέγω Firefox.

Δημοσ.

εγω θα σου έλεγα να δουλέψεις και τους 2 και να αποφασίσεις μόνος σου.

προσωπικά ξεκίνησα με FF απο τα πρώτα του βήματα,πήγα σε chrome για κάμποσο καιρό και μετά ξαναγύρισα σε αλεπού.

απλά με βολεύει καλύτερα το μενού του και τα πρόσθετα.

Δημοσ.

Πιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο αναμεσα αυτα τα δυο και να εξηγησετε και το γιατι...

Ευχαριστω

Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους ώστε να υπάρχει απάντηση «Ο Χ ειναι καλύτερος». Και οι δυο, δεν ειναι έτοιμοι out of box και θέλουν σκάλισμα. Πχ να περάσεις τα addons που θες και στους δυο να κάνεις ρυθμίσεις που σε ενοχλούν.

Για παράδειγμα και στους δυο σίγουρα απενεργοποιώ τα cookies τριτων και εγκαθιστώ adsblocker και ghostery. Στον chrome απενεργοποιώ την πρόταση μεταφρασης σελίδας και στον firefox απενεργοποιώ την τηλεμετρία.

Με δυο λόγια, και οι δυο ειναι δωρεάν, εγκατέστησε τους και δοκίμασε τους για 1-2 ημέρες. Μετά θα ξέρεις ποιον προτιμάς. 

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να τρεχεις ghostery και ABP μαζι, ποσες φορες θα το πουμε; ο ABP μπλοκαρει και trackers εκτος απο ads.

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να τρεχεις ghostery και ABP μαζι, ποσες φορες θα το πουμε; ο ABP μπλοκαρει και trackers εκτος απο ads.

Το οτι και τα δυο έχουν κοινά σημεία δράσης, δεν ισοδυναμεί οτι και τα δυο καλύπτουν ακριβώς τις ίδιες λίστες/πεδία και επιπλέον κάποιες επιμέρους δυνατότητες/ρυθμίσεις ειναι μοναδικές για το κάθε ένα. 

Δημοσ.

Αν εσύ θεωρείς οτι μόνο με το ένα καλύπτονται οι αναγκες σου, επιλογή και κρίση σου. 

Δημοσ.

Ναι αλλά ουτε εσύ αποδέχεσαι οτι εχουν διαφορετικότητα στα σημεία και λεπτομέρειες εφαρμογής. Για μένα δρουν συμπληρωματικά καλύπτοντας πιο ευρύ πεδίο λύσεων. Ναι, εχω δει διαφορές στον τρόπο συμπεριφοράς διαφημίσεων, trackers και cookies management, σε σχέση όταν δουλευα μόνο ένα απο τα δυο addons. 

Εσύ είσαι αντίστοιχα σίγουρος οτι έχουν τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα; Το εχεις δοκιμάσει; 

Δημοσ.

Για παράδειγμα και στους δυο σίγουρα απενεργοποιώ τα cookies τριτων και εγκαθιστώ adsblocker

Εδω θελω την βοηθεια σου.Ειχα κατεβασει και εγω adblocker αλλα μου εκανε το εξης:Οταν εμπαινα στο yahoo mail και δοκιμαζα να φορτωσω ενα εισερχομενο μου εβγαλε συνεχως μυνημα οτι δεν μπορω να δω το mail.Εσπαγα το κεφαλι μου να δω τι εφταιγε γτ μπηκα στα μειλ απο το pc ενα εξαμηνο μετα αφου ειχα εγκαταστησει το adblocker ωστε να το συνδιασω στο μυαλο μ οτι αυτη ηταν η αιτια του προβληματος και ετσι αναγκαστηκα να το σβησω.Εχεις καμια προταση τι να κανω ωστε και να το εχω και να μην δημιουργειταιθεμα με τα mail....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...