Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

msi H81M-E34

1.intel core  I3-4160 ΣΤΑ 3600 ΜΗz

2.intel core i3-4340 στα 3600 ΜΗZ

nvidia geforce gt 620 2 gb

kingston xyper x savage 4 gb 2400 MHz

θελω να κανω αναθαμιση  και θα ηθελα να με βοηθησετε αν μπορειτε εχω επιλεξει τα πανω και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι καλη επιλογη επισης προτειντε μου και εσεις αν εχετε κατι καλυτερο. το budget ειναι στα 200 αντε μεγιστο τα 250 να αναφερω πως την καρτα γραφικων την ειχα αγορασει παλιοτερα.  θα ηθελα να μου απαντησετε και σε 2 ερωτησεις αν μπορειτε 1. ποια η διαφορα του πρωτου με του δευτερου επεξεργαστη? 2. η μητρικη που εχω επιλεξει υποστιριζει αυτην την μνημη kingston xyper x savage 4 gb 2400 MHz ?

Δημοσ.

Ενταξει τι φορμα να συμπληρωσει, ο ανθρωπος λεει budget μεχρι 250€, δηλαδη υπαρχει περιπτωση με αυτο το budget να εχει επιλογη να φτιαξει επαγγελματικο εργαλειο, η για Gaming? Απλα το value for money θελει σε αυτα τα λεφτα και απαντηση στο ερωτημα του για τις μνημες.

Η μνημη που διαλεξες φιλε παιζει στα 2400MHz ενω η μητρικη που διαλεξες υποστηριζει μεχρι 1600MHz. Διάλεξε χαμηλότερης συχνότητας μνήμη.
Επίσης ο δεύτερος επεξεργαστής που διάλεξες είναι ελαφρώς καλύτερος από τον πρώτο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο δικαιολογεί την 30€ διαφορά που έχει από τον πρώτο.

Δημοσ.

παρε τον 4160 η μονη διαφορα με τον 4340 ειναι τα ενσωματωμενα γραφικα, για τι χρηση το θελεις το pc? για παιχνιδια δεν κανει η gt620  που εχεις.

Δημοσ.

gaming αλλα οχι βαρυ γιατι δεν κανει? και για την ραμ μονο  μητρικη που να υποστηριζει 2400 GHz? NA ρωτησω στην μητρικη λεει πως εχει καρτα γραφικων Οn board ποια θα χρησιμοποιειται αυτη που εχω εγω η και η δυο?

Δημοσ.

Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα η ενσωματωμένη του επεξεργαστή με την 620.

Δεν έχεις λόγο να πάρεις 2400 ram, με 1600άρες είσαι καλυμμένος.

Καλύτερα να γίνεις πιο συγκεκριμένος σχετικά με τα παιχνίδια που παίζεις και σε τι ανάλυση.

Η 620 είναι για χαμηλές αναλύσεις και για πολύ ελαφριά παιχνίδια όπως adventure, browser games κτλ.

Δημοσ.

δεν ξερω ποιο ακριβως ειναι εχω παρει τον υπολογιστη το 2007 ειναι παλιο θα εχει κανα θεμα με την μητρικη που ειπα?

Δημοσ.

msi H81M-E34

1.intel core  I3-4160 ΣΤΑ 3600 ΜΗz

2.intel core i3-4340 στα 3600 ΜΗZ

nvidia geforce gt 620 2 gb

kingston xyper x savage 4 gb 2400 MHz

θελω να κανω αναθαμιση  και θα ηθελα να με βοηθησετε αν μπορειτε εχω επιλεξει τα πανω και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι καλη επιλογη επισης προτειντε μου και εσεις αν εχετε κατι καλυτερο. το budget ειναι στα 200 αντε μεγιστο τα 250 να αναφερω πως την καρτα γραφικων την ειχα αγορασει παλιοτερα.  θα ηθελα να μου απαντησετε και σε 2 ερωτησεις αν μπορειτε 1. ποια η διαφορα του πρωτου με του δευτερου επεξεργαστη? 2. η μητρικη που εχω επιλεξει υποστιριζει αυτην την μνημη kingston xyper x savage 4 gb 2400 MHz ?

στα 250 ευρω ποια κομματια θα συμπεριληφθουν? μητρικη,μνημες,επεξεργαστης?η καρτα γραφικων υπαρχει ηδη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...