Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πως γινετε εγω να εχω την 3.4.2 χωρις να μου εχει πεταξει παραθυρο για εγκατασταση???

Εγώ είδα το malware superfish της lenovo να απεγκαθήστατε αυτόματα από το pc μου. Πάρτι κάνουν πλέον στα pc μας. 

• Like 1
  • Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσες οι εναλλακτικές που γράφονται. νομίζω ότι χρήσιμο θα ήταν να είχαμε παράλληλα και θέμα με voting για τον καλύτερο (με έμφαση στο light) client. Είναι φυσικό και άλλα θέματα όπως η υποστήριξη από private trakers να μετράει πολύ, πάντως όσον αφορά features όπως το streaming η εξέλιξη του Kodi έχει επαναπροσδιορίσει τον λόγο για τον οποίο καταφεύγει κανείς στα torrents lol

• Like 1
Δημοσ.

και public tracker υποθέτω, γιατί στους περισσότερους private λογικά τρως πόρτα για outdated client...

εγω ειμαι με την 2.0 σε private tracker,τον πιο γνωστο,ονοματα δεν λεμε,και δεν τροω πορτα.μια χαρα κατεβαζω.

Δημοσ.

Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιουμε ελεύθερο λογισμικό και ανοικτού κώδικα,οπως πχ το qBittorrent,που ανέφεραν τα παιδιά.

Τα προγράμματα ανοικτού κώδικα, μπορεί οποιοσδήποτε να τα ελέγξει και έτσι παραμένουν διαφανή και καθαρά.

Τίποτα καλύτερο απο αυτό.

Το ίδιο ισχύει και για το λειτουργικό μας συστημα.

Μακάρι να υπήρχε μεγαλύτερη ευαισθητοποιηση σε αυτά τα τόσο σημαντικά ζητήματα

Προφανως,ο περισσότερος κόσμος δε γνωρίζει τη δύναμη και ασφάλεια του ανοικτού κώδικα.

Αλλά, ειλικρινα, είναι το μόνο που μας προστατεύει απο τον κάθε κακοπροαιρετο, εταιρεία η ιδιώτη, που μόνο σκοπό έχει την εκμετάλλευση μας (υπο οποιαδήποτε μορφή).

Ταπεινή μου γνώμη είναι, να προτιμάτε Ανοικτού Κώδικα προγράμματα, οπου υπάρχει η δυνατότητα αυτη.

• Like 4
Δημοσ.

δυστυχως δεν υπαρχει η καταλληλη παιδεια για την ασφαλεια στο ιντερνετ. ο καθενας μπορει να χρησιμοποιησει κινητο,ταμπλετ,pc σαν να χρησιμοποιει εφημεριδα ή χαρτι και μολυβι!

θελει ψαξιμο και σπουδη το ιντερνετ

Δημοσ.

Έχει βγει το transmission-qt και για windows.26 mb ram.Πανάλαφρο και πιο γρήγορο από deluge-qbittorent στο ίχνος και στο requesting.To tixati είναι καλό αλλά έχει άθλιο UI.

http://sourceforge.net/projects/trqtw/

• Like 1
Δημοσ.

Transmission σε nas και καθαρισατε για παντα...Ποτέ ξανά torrent client στο pc.

Κι εγώ σε αυτή την λύση έχω πάει πλέον.

Πέρα από την ασφάλεια, ανακάλυψα και ένα κουμπάκι στο pc μου που λέει "shutdown", το πατάς και κλείνει !!! :shock:

• Like 2
Δημοσ.

προσωπικά, έχω περάσει σε Tixati.

και μόνο που το uTorrent εξ'ορισμου γινεται εγκατασταση στον φακελο AppData αντι να γινει στο Program Files οπως κανουν ολα τα προγραμματα 20 χρονια τωρα, ποτε δεν μου φανηκε λογικό.. (συν το οτι κατεβαζεις πχ με 100kb/s και σου εχει 'μπουκωσει' ολη την συνδεση ακόμα και αν εχεις 900kb/s που δεν αξιοποιουνται κατι που δεν συμβαινει με αλλους client)

Δημοσ.

qbittorrent και είσαι ήσυχος!!!

Μετά από κάποιους αιώνες που χρησιμοποιώ το utorrent , είπα να δοκιμάσω το παραπάνω και νομίζω πως θα μείνω εδώ! Ελαφρύ, όμορφο, εύχρηστο, γρήγορο ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που περιμένατε κάτι τέτοιο για να βγάλετε το μΤορρεντ. Άρχισε την κατρακύλα ήδη δύο-τρία χρόνια πρίν.

Δημοσ.

για να καταλάβετε αν έχετε μολυνθεί δείτε τι ποσοστό χρησιμοποιείται απο την gpu load ( καρτα γραφικών) .

Αν με το που ανοίγει ο υπολογιστής σας σε κατάσταση ηρεμίας είναι πάνω του 20% υπάρχει πρόβλημα με bitcoins miner.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα το θέμα είναι οτι αν μολυνθείς με ιο του bitcoins miner το pc σου κάνει δουλειά με φουλ καταστροφή της καρτας γραφικών σου χωρίς να πάρεις εσύ φράγκο ( ευρώ )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...