Alex21121988 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ultimate system care ultimate και malware bytes και καθαρισες. Εδω και 1.5 χρονο τα χρησιμοποιω και δεν κολλησα ποτε τιποτα. 1
imni Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δεν αλλάζω το qBitTorrent με κανένα! Και επειδή ρώτησε και ένας φίλος πιο πάνω, όχι απλά είναι free, αλλά και open source Link? Να το δω....
kurkosdr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Το φόρουμ το μtorrent δεν ανοίγει. Πως συντάσσεται μια πρόταση στα ελληνικά: Υποκείμενο + ρήμα + αντικείμενο Πως συντάσσεται μια πρόταση στα φορουμ-ιακά: Υποκείμενο + υποκείμενο + ρήμα 23
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 ^Δεν μιλάμε για ιο για να τον κολλήσεις και να καθαριστεί από αυτά που αναφέρεις. Εγω από τότε που μετακόμισα σε Mac έχω τον transmission και με βολεύει πολύ.
chrp Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 δεν βρισκω την εφαρμογη epic scale να τρεχει πουθενα?? και μονο mtorrent το cpu σχεδον ειναι 0-1% υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρουμε αλλιώς εαν μολυνθήκαμε?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εγώ καποτε τα έλεγα τι είναι αυτά τα πρόγραμματα και καλό θα ηταν να τα αποφεύγουν όπως φυσικά και το ροοτ.για τα κινητα εγώ πάντα δεν πειραζω τίποτα γνήσια όλα και το κεφάλι μου ησυχο. Τώρα αν κάτι άλλο παιζει και στα γνήσια δεν ξερω.
madrax Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 χρησιμοποιώ vuze...έχει ακούσει κάτι αρνητικό κάποιος για αυτό;
koulouri Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 μιλαμε για την εκδοση 3.4.2;;;;και εγω δε βλεπω παραπανω χρηση cpu εκτος αν ειναι ρυθμισμενο να λειτουργει οταν ειναι idle το pc
satpit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Transmission σε nas και καθαρισατε για παντα...Ποτέ ξανά torrent client στο pc. 3
Nevyn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 το μtorrent ειχε παρει την κατω βολτα εδω και χρονια,ειχαν υπαρξει παραπονα και πριν καποιο διαστημα οταν αρχισαν να βαζουν adware κατα την εγκατασταση και η μονη αντιδραση τους στα παραπονα ηταν να κλειδωνουν τα topics στο φορουμ τους και να banαρουν οσους παραπονιοντουσαν. qbittorent ειναι μια καλη εναλακτικη που ανεφεραν και αλλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα