johni41 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 καλησπερα! προσπαθω να κανω εγκατασταση ειτε το antivirus ειτε το smart security αλλα και τα 2 μου βγαζουν προβλημα (error code 2503) και η τελευταια εκδοση 8 αλλα και η 7 που δοκιμασα απο τον σταθερο μου... εχετε υποψιν σας τι μπορει να φταιει? εχετε να μου προτεινετε καπιο αλλο ελαφρυ κυριως και οσο γινεται πιο αξιοπιστο? ευχαριστω!
flik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αν έχεις αγορασμένο το eset εννοείται πως δεν πρέπει να το αφήσεις. Επίσης υποθέτω προσπαθείς να βάλεις την τελευταία έκδοση. Αν ναι και στα δυο, η λύση είναι: 1. κουμπί των windows + R για να ανοίξει η εκτέλεση -> γράφεις χωρίς αυτάκια: msiexec /unreg και enter. 2. Ξανά στην εκτέλεση αυτή τη φορά "msiexec /regserver". Αν δε δουλέψει, ανοίγεις τον task manager, τερματίζεις την διεργασία εξερεύνησης των windows (explorer.exe) πηγαίνεις αρχείο-νέα διεργασία και γράφεις explorer.exe και τικάρεις την επιλογή για δικαιώματα διαχειριστή. Αν δεν είναι αγορασμένο bitdefeder free, panda free, avira free. Διαλέγεις.
pavloa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 bitdefender και συνδυασμό με malwarebytes δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα..
johni41 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 αν δεν ειναι αγορασμενο το nod32 δεν παιζει να μπει στα 8.1 ? υπαρχει καποια ιδιαιτεροτητα?
flik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Το λέω επειδή δεν πιστεύω οτι αξίζει να το έχεις με πλάγιο τρόπο εφόσον και οι λύσεις bitdefender/avira (προσωπικά υπερ αυτών των 2 κλίνω) είναι πολύ καλές.
johni41 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 το θεμα ειναι οτι το αρχειο που που προσπαθω να κανω εγκατασταση το nod32 ειναι το κανονικο χωρις να εχει κατι πειραγμενο... ασχετα μετα αν το ενεργοποιησεις ή οχι... οποτε και να αγοραζα νεα συνδρομη μεσω ιντερνετ παλι θα μου εμενε αχρησιμοποιητη αφου δεν μπορει να γινει install. για να μη σας κουραζω εσας αλλα κ μενα, θα δοκιμασω τα αλλα free που προτεινετε. ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα