Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!

προσπαθω να κανω εγκατασταση ειτε το antivirus ειτε το smart security αλλα και τα 2 μου βγαζουν προβλημα (error code 2503) και η τελευταια εκδοση 8 αλλα και η 7 που δοκιμασα απο τον σταθερο μου...

εχετε υποψιν σας τι μπορει να φταιει? εχετε να μου προτεινετε καπιο αλλο ελαφρυ κυριως και οσο γινεται πιο αξιοπιστο? 

ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν έχεις αγορασμένο το eset εννοείται πως δεν πρέπει να το αφήσεις. Επίσης υποθέτω προσπαθείς να βάλεις την τελευταία έκδοση.

Αν ναι και στα δυο, η λύση είναι:

1. κουμπί των windows + R για να ανοίξει η εκτέλεση -> γράφεις χωρίς αυτάκια: msiexec /unreg και enter.

2. Ξανά στην εκτέλεση αυτή τη φορά "msiexec /regserver".

Αν δε δουλέψει, ανοίγεις τον task manager, τερματίζεις την διεργασία εξερεύνησης των windows (explorer.exe) πηγαίνεις αρχείο-νέα διεργασία και γράφεις explorer.exe και τικάρεις την επιλογή για δικαιώματα διαχειριστή.

Αν δεν είναι αγορασμένο bitdefeder free, panda free, avira free. Διαλέγεις.

Δημοσ.

Το λέω επειδή δεν πιστεύω οτι αξίζει να το έχεις με πλάγιο τρόπο εφόσον και οι λύσεις bitdefender/avira (προσωπικά υπερ αυτών των 2 κλίνω) είναι πολύ καλές.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι το αρχειο που που προσπαθω να κανω εγκατασταση το nod32 ειναι το κανονικο χωρις να εχει κατι πειραγμενο... ασχετα μετα αν το ενεργοποιησεις ή οχι... 

οποτε και να αγοραζα νεα συνδρομη μεσω ιντερνετ παλι θα μου εμενε αχρησιμοποιητη αφου δεν  μπορει να γινει install. 

για να μη σας κουραζω εσας αλλα κ μενα, θα δοκιμασω τα αλλα free που προτεινετε. ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...