pantelistyler Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα , έχω αγοράσει ένα λάπτοπ το οποίο έχει γνήσια windows 8.1 και θέλω να κανω φορματ. Το πρόβλημα ειναι ότι δεν ξέρω τον κωδικό . Υπάρχει τρόπος να τον βρω ?
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Απο τον πίνακα ελέγχου, πληροφορίες συστήματος! Η με αυτό: http://www.chip.de/downloads/Windows-Product-Key-Viewer_58663752.html (δεν το δοκίμασα προσωπικά, 1600φεύγα άτομα όμως το έχουν βαθμολογίσει 4/5 * )
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ο κωδικός είναι στο bios πλέον, αν βάλεις την ίδια έκδοση θα το βρουν και θα ενεργοποιηθούν. Αν θέλεις να έχεις και το κλειδί δοκίμασε το magical jelly bean keyfinder ή το rweverything (δες στις οδηγίες που είναι το κλειδί όμως γιατί είναι λίγο περίεργο)
CMD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 κατέβασε αυτό και τίκαρε το MSDM key, θα σου δείξει το key από το BIOS. Αλλά δεν σου χρειάζεται, βάζεις το δισκάκι των win 8 και αναγνωρίζει μόνο του σειριακό και έκδοση.
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αν δεν αλλάξεις δίσκο/λειτουργικό κάνε factory restore. Δεν χρειάζεσαι το serial 1
pantelistyler Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά τελικά δεν χρειάστηκε καν να βάλω τον κωδικό ενεργοποιήθηκαν μόνα τους τα Windows .
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Aπο το BIOS λογικά, όπως πολύ σωστά είπε το παλικάρι απο πάνω! 1
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Πληροφοριακά μονο να αναφέρω οτι για να βρούμε το serial των windows μπορούμε να δούμε και εδώ Ανάκτηση serial number των windows με διάφορους τρόπους που περιγράφονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα