Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω σήμερα δώθηκε λύση σε ένα πρόβλημα που είχα με το Spotify και πολλοί άλλοι. Δεν ξέρω αν το έχετε ακουστά το tablet metrics αλλά εν συντομία βάζει tablet mode στο mobile app του Spotify το οποίο σε αφήνει να κάνεις πλήρη χρήση της υπηρεσίας χωρίς premium,ενώ κανονικά εχεις περιορισμένο αριθμό skips και δεν μπορείς να παίζεις τραγούδια όπως θες άλλα μόνο με shuffle. Αυτή η μέθοδος θέλει root και δεν υποστηρίζει lollipop.

Ψάχνοντας λοιπόν alternative έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα στο οποίο ο δημιουργός του κάνει modify το apk ώστε να έχουμε tablet mode στα κινητά μας.Το κατέβασα και λειτουργεί άψογα. Φυσικά δεν είναι premium, απλά βγάζει τα restrictions της εφαρμογής για κινητά

Link: http://forum.xda-developers.com/android/general/mod-spotify-tablet-mode-t3006191/

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό το modify αλλά νομίζω οτι ειναι μια υπηρεσία που πραγματικά αξίζει τα 7 ευρώ τον μήνα. Δεν ειναι τίποτα ειναι 3 καφέδες. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που όντως δεν έχουν εκεί παω πάσο.

Δημοσ.

Πολύ καλό το modify αλλά νομίζω οτι ειναι μια υπηρεσία που πραγματικά αξίζει τα 7 ευρώ τον μήνα. Δεν ειναι τίποτα ειναι 3 καφέδες. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που όντως δεν έχουν εκεί παω πάσο.

Μαζί σου αλλά επειδή και εμένα δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια δυστυχώς με βόλεψε. Να ναι καλά το παλικάρι που το έφτιαξε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...