Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

εδω και 2 μερες εχω ενα μεγαλο θεμα...Ενω τα λαμπακια του router είναι κανονικά αναμμένα και ύστερα απο τηλεφωνο στον ΟΤΕ που με διαβεβαιωσαν πως σε αυτους δε φαινεται κάποιο disconnect κατω δεξια (στο εικονιδιο του network)ανα τακτα χρονικα διαστηματα μου βγαζει "X" και στο αμεσως επόμενο δευτερο επανέρχεται..Με άλλα λογια ειναι σαν εγω να βγαζω το ethernet και να το ξαναβαζω..Υποθέτω πως αν ήταν θέμα γραμμης θα εκανε γενικές αποσυνδέσεις.

Δεν ξερω αν είναι σημαντικο σαν πληροφορια αλλα προσφατα άλλαξα τη μητρικη αλλα και παλι ολα τα drivers ειναι σωστα εγκατεστημενα και πληρως ενημερωμένα.

Σημερα αγόρασα και 2 καλωδια ethernet αλλα και παλι.Αυτες οι "αποσυνδεσεις" ειναι τελειως random δηλαδη μπορει να το κανει τωρα και το επομενο να ειναι σε 5 λεπτα ή και μετα απο 1 ωρα...το κακο ειναι πως δεν ξερω σε ποιον να απευθυνθω...

Να απευθυνθω στο προμηθευτη της motherboard ?   ή

να ξανα-απευθυνθω στον ΟΤΕ για τυχον βλαβη του router?

(Σαν network device εχω τ Realtek PCIe GBE Family Controller )

Eυχαριστω για το χρόνο σας εκ των προταιρων.καθε πληροφορία θα εκτιμηθεί

Δημοσ.

Πόσες θύρες Δικτύου βγάζει η motherboard ? Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε η συγκεκριμένη θύρα δικτύου (ethernet) που έχει στο πίσω μέρος το pc μου. Την έβαλα στην δίπλα θύρα και όλα ok! Εαν δεν δουλέψει αυτο πήγαινε στην "Διαχείρηση συσκευών" και τέκαρε αν θέλει καποιο update η κάρτα δικτύου της μητρικής...

Δημοσ.

Πόσες θύρες Δικτύου βγάζει η motherboard ? Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε η συγκεκριμένη θύρα δικτύου (ethernet) που έχει στο πίσω μέρος το pc μου. Την έβαλα στην δίπλα θύρα και όλα ok! Εαν δεν δουλέψει αυτο πήγαινε στην "Διαχείρηση συσκευών" και τέκαρε αν θέλει καποιο update η κάρτα δικτύου της μητρικής...

Δυστηχως εχει μονο μια .....οσον αφορα τα Drivers ειναι πληρως ενημερωμενα  :mellow:

το θεμα ειναι οτι πριν λιγες μερες αλλαξα τη Motherb ....να ειναι εργοστασιακο προβλημα?

Δημοσ.

Να ξερεις ειναι συχνό φαινόμενο , ειδικα τα τελευταία χρόνια , να υπάρχουν ελατωματικες παρτίδες ή μεμονομένες περιπτώσεις ηλεκτονικών. Οπότε παίζει. Αλλα επειδή φαντάζομαι οτι έκανες μονος σου την τοποθέτηση της Motherboar , ξαναβγαλ' την μια απο το κουτι και ξανασυνεδεσέ την προσεκτικά μήπως εχεις κανει καποιο λάθος στην τροφοδοσία ή κατι τέοιο

Δημοσ.

οχι δεν την εγκατεστησα εγω  :mellow: ηταν μερος της εγγυησης της προηγουμενης και μου την αλλαξαν...δοκιμασα μεσω wifi και μονο 1 φορα σε διαρκεια 2 ωρων μου εβγαλε ενα site unavailable το οποιο υποθετω δεν ειναι απο αυτο....ποσες πιθανοτητεσ υπαρχουν να ειναι λογω router?

Δημοσ.

Κοιτα, απο την στιγμή που έχεις πρόβλημα , όλα ειναι πιθανα! Απο να φταίει καλώδιο (σπάνιο) μέχρι να φταίει το router. Κάτι μου λέει βέβαια οτι ειναι η θυρα της καρτας δικτυου που σου προ-είπα. Αν δεν αλλαξεις το modem δεν μπορείς να βεβαιωθείς.Το ίδιο ισχύει και για την μητρική. Καλό θα ηταν να δανιστείς ενα modem για καποιες ώρες απο εναν φίλο σου, να δεις αν θα σου κανει τα ίδια.

Δημοσ.

Εχω αλλαξει προς το παρον το εξης setting: Energy efficient ethernet (το εκανα disable) και δεν μου το εχει ξανακανει εδω και ωρες...δεν ξερω αν ειναι λογω setting ή απλα δε μου το κανει αλλα ευελπιστω στο να είναι αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...