eyeque Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Εγκατέστησα το Suse 9 στο pc μου.Ολα πήγαν μια χαρά σε αντίθεση με την προηγούμενη απόπειρα μου με το Mandrake 9.Φαίνεται πως ολες οι συσκευές είναι αναγνωρισμένες σωστά και γενικά όλη η διαδικασία κύλησε εύκολα.Κατέβασα τους drivers της nvidia και τους 'εβαλα κι αυτούς ακολουθώντας τις οδηγίες.Δεν κατάφερα όμως το ίδιο με το netmod.Ακολουθώ και εδώ τις οδηγίες απο το rs232_linux_en.pdf αλλά δεν καταφέρνω να συνδεθώ.Βασικά δεν ανοίγει το κανάλι Β1 στη συσκευή μιας και το κόκκινο λαμπάκι δεν ανάβει κατά την απόπειρα σύνδεσης.Εχω isdn 64 και δίνω ΑΤΒ40.Στο Query modem σ' όλες τις παραμέτρους μου βγάζει ΟΚ.Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ!
apoikos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Έχεις σβήσει από το kppp τις εντολές που έχει για τη ρύθμιση της έντασης του μεγαφώνου; Αν όχι σβήσ' τες.
eyeque Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Telika katafera na syndetho ,alla symvainei kati poly koyfo....oi rythmiseis itan ok file crazy piston ...omos syndeomai mono ean krato to akoustiko tou tilefonou anoikto ..opote anoigei i B1 grammi kai tote ...idou ..anoigei kai to B2 kai mpaino...lol ..to exete ksanakousei ayto??? (ksana lol)
Maniakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 eyeque, mipws tote exei kapoio problem to B1 channel tou netmod sou ? Giati pio poly problem mou akougetai para koufo. Episis parolo pou exeis 64ara ISDN gia dokimase na deis ama anoiksei kai ta dio channels ama dwseis atb0 kai an 8a kratisei kapoio apo auta i 8a ta kleisei kai ta dio. Etsi gia testing apla. Isws na sou kratisei to kalo channel kai na min xreiazetai na sikwneis to tilefwno ka8e fora alla kai pali den einai i lisi.
eyeque Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Στα Windows όλα δουλεύουν σωστά ,το Β1 ανοίγει.....
eyeque Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Kι όσον αφορά το ATB0 το δοκίμασα κι αυτό ,ανεπιτυχώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.