fargitis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ SKODA OCTAVIA ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΑΞΙ ΑΘΗΝΑΣ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ.???? ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ .??? ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΕΙ.. ΜΕΤΑ ΤΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΩ.??? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΔΩ.???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
Zamir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Στις 7/3/2015 στις 6:20 ΜΜ, mastoras007 είπε Θα το φέρω οδικός τα έξωδα τα εχω ψιλουπολογίσει,αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι προκύπτει. Μέχρι στιγμής κολλάω σε 2 πράγματα. 1) πόσο ευκολο και χρονοβόρο είναι να συνενοηθώ με τους ιταλούς και τις ης διμόσειες ηπηρεσίες τους ωστε να βγάλω προσορινές πινακίδες,ασφάλεια,και πράσινη κάρτα ασφάλειας για να οδηγήσω εδώ. 2) Αντε και πάω στην ιταλία πχ ρώμη,το αμάξι μπορεί να είναι σε κάποια επαρχιακή πόλη σε κεντρικές πόλεις δέν έχω δεί καμία αγγελία,οπότε ακόμα ποιο πολύ μπλέξιμο,αλλά απ την άλλη σε επαρχία θα είναι και ποιο οικονομικά,ξενοδοχεία κτλ/ Τα προσοπικά εξωδα θα γίνουν ετσι κ αλιώς γιατί θα πάω κατα πάσα πιθανότητα Ιταλία σάν εκδρομή. Γεια σου φίλε θα ήθελα να σε ρωτήσω αν την έκανες αυτή την αγορά γιατί σκέφτομαι και εγώ να πάω να πάρω κάτι από Ιταλία.απο ιδιώτη και θα ήθελα την γνώμη σου
Christos_kiousis Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Καλημέρα σε όλους, Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Ford Ecosprot 1.5TDCi AWD. Πρόκειται για την τελευταία έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου πριν από τη διακοπή παραγωγής του από τη Ford. Συνεπώς δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά ως μεταχειρισμένο, ή, εάν και όποτε βρεθεί, είναι σε τιμή καινούργιου! Έχω βρει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στη Γερμανία, σε πολύ καλή τιμή. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με τη διαδικασία εισαγωγής του; Συμφέρει να πάω ο ίδιος να το φέρω; Τι θα πρέπει να προσέξω και ποιά έγγραφα θα απαιτηθούν; Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα