Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μετα απο καιρο . τελικα εγώ αμάξι δεν πήρα απο εξωτερικο, τωρα αρχιζω ξανα να ψαχνωμαι γιατι λέω να το αλλάξω.

Απο οσο εψαξα η ποιο συμφερουσες επιλογές ειναι απο γερμανια.. οποιος εχει οποιαδηποτε πληροφορια, ας τα πει εδώ.

Αποσο ξερω μπορεις να πάρεις πινακιδες απο Ελλάδα πρίν πάρεις το αμάξι, Το τι χρειάζετε δέν ξέρω ακομα οταν μάθω θα τα γράψω εδώ.

Στις 9/4/2018 στις 6:39 ΜΜ, Deathy είπε

Η μεταφορα ειναι το θεμα αξιζει να πας να το φερεις με καραβι ο ιδιος ή να σκασεις το 700αρι στη μεταφορικη?

Αν εισαι Ιταλια τα εισητηρια κανα 200άρι να ειναι οποτε αξίζει, αν εισαι απο Γερμανια το φερνεις οδικός πάνω απο 200€ συνολο δεν θα βγουν τα καυσιμα μην σου πο οτι ειπα και πολλά,

Μαζι με διοδια καπου εκει θα ειναι

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Καλησπέρα.

Μετα απο καιρο . τελικα εγώ αμάξι δεν πήρα απο εξωτερικο, τωρα αρχιζω ξανα να ψαχνωμαι γιατι λέω να το αλλάξω.

Απο οσο εψαξα η ποιο συμφερουσες επιλογές ειναι απο γερμανια.. οποιος εχει οποιαδηποτε πληροφορια, ας τα πει εδώ.

Αποσο ξερω μπορεις να πάρεις πινακιδες απο Ελλάδα πρίν πάρεις το αμάξι, Το τι χρειάζετε δέν ξέρω ακομα οταν μάθω θα τα γράψω εδώ.

Αν εισαι Ιταλια τα εισητηρια κανα 200άρι να ειναι οποτε αξίζει, αν εισαι απο Γερμανια το φερνεις οδικός πάνω απο 200€ συνολο δεν θα βγουν τα καυσιμα μην σου πο οτι ειπα και πολλά,

Μαζι με διοδια καπου εκει θα ειναι

Όλη η ανάρτηση το απόλυτο ανέκδοτο.

Πινακίδες χωρίς αμάξι,

200 ευρώ Γερμανία-Ελλαδα,

Οκ.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, jmmys είπε

Όλη η ανάρτηση το απόλυτο ανέκδοτο.

Πινακίδες χωρίς αμάξι,

200 ευρώ Γερμανία-Ελλαδα,

Οκ.

Βερολινο - Θεσσαλονίκη αποσταση 1873 χιλιομετρα. Αν πάρεις ενα αμαξι το οποιο καιει στα 100 6 λιτρα βενζίνης θέλεις  112 λιτρα καυσιμο επι 1,5€ θελεις σε ευρο 168€ αν βάζεις βενζίνα με 1,6€ θέλεις 179, βινιετες και διοδια για ελλάδα Σλοβακια και ουγκαρια απο 10-11€  στην κάθε χώρα (+20 περίπου)  για να διαχισεις ολη την σερβια και τα σκοπια συνολο αν θυμαμα καλα κανα 15αρι ευρο δωσαμε.

Συνολο ολα μαζι 168+21+15=203€

Πρέπει να ζητήσω προσωρινές πινακίδες για να οδηγήσω το αυτοκίνητο πίσω στη χώρα μου;
Προσωρινές πινακίδες μπορείτε να λάβετε από την Ελλάδα και να τις χρησιμοποιήσετε για να διασχίσετε τα σύνορα και να φτάσετε στη χώρα διαμονής σας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε προσωρινές πινακίδες από τη χώρα σας. Ενημερωθείτε σχετικά από την αρμόδια αρχή της χώρας σας. 

Πηγη https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/103713/ti-prepei-na-gnorizete-gia-tin-agora-aftokinitou-sto-eksoteriko

εδω ισος εγώ δεν κατάλαβα καλά κάτι οκ, για Ελλάδα δεν ξέρω αν υσχιει, αν πχ εισαι γερμανος και θές να πάρεις αμάξι απο Ελλάδα ζητας απο γερμανια προσορινές πινακίδες.

Πριν μιλήσεις και το παιξεις εξυπνος σκέψου λιγο φιλε μου, η ασχετοσινη και το υφακι χωρις να εχεις την παραμικρή ιδεα του τι γραφεις  ειναι κακό πράγμα..

Πέρυση εκανα ταξιδι στην Ευρώπη με το αμάξι εκανα συνολο 6500 χιλιομετρα και σε καυσιμα πλήρωσα συνολο 250€ υγραεριο, δεν μιλάω στον αερα σε αντιθεση με σενα ξέρω τι γράφω.

Φετος εκανα πάλι ταξίδι σε άλλα μερη της Ευρώπης περίπου 8000 χιλιομετρα δεν θυμαμαι ποσα εκαψα αλλά με απλά μαθηματικα μπορεις να καταλαβεςι ποσα πλήρωσα.

ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakks80 είπε

Το αμαξι εξω που θα βρεις να αγορασεις πως θα το τσεκαρεις μηχανικα , σασι κτλ κτλ. Γουρουνι στο σακι θα παρεις?

Αυτο ειναι άλλο θέμα.και θα +φωνήσω μαζί σου 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mastoras007 είπε

Βερολινο - Θεσσαλονίκη αποσταση 1873 χιλιομετρα. Αν πάρεις ενα αμαξι το οποιο καιει στα 100 6 λιτρα βενζίνης θέλεις  112 λιτρα καυσιμο επι 1,5€ θελεις σε ευρο 168€ αν βάζεις βενζίνα με 1,6€ θέλεις 179, βινιετες και διοδια για ελλάδα Σλοβακια και ουγκαρια απο 10-11€  στην κάθε χώρα (+20 περίπου)  για να διαχισεις ολη την σερβια και τα σκοπια συνολο αν θυμαμα καλα κανα 15αρι ευρο δωσαμε.

Πρέπει να ζητήσω προσωρινές πινακίδες για να οδηγήσω το αυτοκίνητο πίσω στη χώρα μου;
Προσωρινές πινακίδες μπορείτε να λάβετε από την Ελλάδα και να τις χρησιμοποιήσετε για να διασχίσετε τα σύνορα και να φτάσετε στη χώρα διαμονής σας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε προσωρινές πινακίδες από τη χώρα σας. Ενημερωθείτε σχετικά από την αρμόδια αρχή της χώρας σας. 

Πηγη https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/103713/ti-prepei-na-gnorizete-gia-tin-agora-aftokinitou-sto-eksoteriko

εδω ισος εγώ δεν κατάλαβα καλά κάτι οκ, για Ελλάδα δεν ξέρω αν υσχιει, αν πχ εισαι γερμανος και θές να πάρεις αμάξι απο Ελλάδα ζητας απο γερμανια προσορινές πινακίδες.

Πριν μιλήσεις και το παιξεις εξυπνος σκέψου λιγο φιλε μου, η ασχετοσινη και το υφακι χωρις να εχεις την παραμικρή ιδεα του τι γραφεις  ειναι κακό πράγμα..

Πέρυση εκανα ταξιδι στην Ευρώπη με το αμάξι εκανα συνολο 6500 χιλιομετρα και σε καυσιμα πλήρωσα συνολο 250€ υγραεριο, δεν μιλάω στον αερα σε αντιθεση με σενα ξέρω τι γράφω.

Φετος εκανα πάλι ταξίδι σε άλλα μερη της Ευρώπης περίπου 8000 χιλιομετρα δεν θυμαμαι ποσα εκαψα αλλά με απλά μαθηματικα μπορεις να καταλαβεςι ποσα πλήρωσα.

ευχαριστώ.

Εγώ θα έλεγα πως εσύ είσαι αυτός που δεν έχει την παραμικρή ιδέα για ότι γράφει.

Πρώτα από όλα σίγουρα δεν κατάλαβες καλά κάτι, όταν διαβάζω την πρόταση "Προσωρινές πινακίδες μπορείτε να λάβετε από την Ελλάδα και να τις χρησιμοποιήσετε για να διασχίσετε τα σύνορα και να φτάσετε στη χώρα διαμονής σας" καταλαβαίνω πως μιλάει για κάποιον που δεν είναι από Ελλάδα, αλλά για κάποιον που αγόρασε αυτοκίνητο στην Ελλάδα και θέλει να το πάει στη χώρα του. Εδώ δένει το ανέκδοτο Νο1 (πινακίδες χωρίς αυτοκίνητο).

Επίσης οι προσωρινές πινακίδες που πρέπει να πάρεις από Γερμανία (οι λεγόμενες τσολ) δεν είναι δωρεάν, μαζί με την ασφάλεια κοστίζουν τουλάχιστον 150€. Δεν θα σου πω ότι κακώς υπολόγισες την απόσταση μέχρι Θεσσαλονίκη και όχι Αθήνα ή Καλαμάτα, δεν θα σου πω πως κακώς δεν υπολόγισες και ελληνικά διόδια, δεν θα σου πω πως έχεις υπολογίσει λάθος τα διόδια στο εξωτερικό, δεν θα σου πω πως κακώς δεν υπολόγισες τα έξοδα του οδηγού, δεν θα σου πω πως έκανες λάθος στην πρόσθεση, μόνο την αξία τσολ να προσθέσεις στα καύσιμα θα καταλάβεις πόσο ανέκδοτο ακούγεται το "200 ευρώ Γερμανία - Ελλάδα".

• Thanks 1
Δημοσ.

Φιλαρακι κουράζεις. δεν θα κάτσω κάν να αναλύσω.

καναμε την μ@@κια επιστιμη ακομα μια φορα. Αν το πάς και ετσι πρεπει να υπολογισουμε και τι θα φαμε ποσες ωρες ειναι ποσο νερο πρεπει να ποιε καποιος  για την διαδρομη ποσες μερες θα μεινει γερμανια να βρει αμαξι τι ξενοδοχειο θα πληρωσει το εισητιριο του μετρο για να παει μεχρι το αεροδρομιο να παρει το αεροπλανο το εισητιριο του λεοφορειου για να παει μεχρι την μαντρα την τυροπιτα που θα φαει το πρωι πριν φυγει απο ελλαδα και αμα θελει και καφέ αστο παμε εκτος μπατζετ.

Πιστεψε με να πας Θεεσσαλονικη Βερολινο 200 θές και λιγοτερα αν εισα αλανι και αποφυγεις ολα τα διοδια ακομα και βινιετες αν θες δεν βγάζεις, και δεν δινεις ουτε 1€ σε διοδιο η βινιέτα τιποτα απολυτος.., εβαλα βερολινο για να σε βάλω ψηλα στην Γερμανια για να υπαρχει ενα μετρο συγκρισης αλλά εσυ εκει να πεταχτεις να πεις τη μ...ειπα ποσο θέλει να ερθεις Ελλάδα αντι να πεταχτεις και να το παιξεις εξυπνος θα μπορουσες να γράψεις ''οι προσορινες πινακιδες κωστιζουν 150 και λεγοντε τσολ οποτε ανεβαινει το κοστος'''

και τωρα θα αρχισεις...Να μην βγάλεις βινιετα??πως γινετε αυτο ''εισαι ασχετος'' αντε τωρα να σου εξηγησω...

και αν διαβασεις πριν την πεταξεις το ποστ μου θα δεις οτι γραφω ''εδω ισος εγώ δεν κατάλαβα καλά κάτι οκ, για Ελλάδα δεν ξέρω αν υσχιει, αν πχ εισαι γερμανος και θές να πάρεις αμάξι απο Ελλάδα ζητας απο γερμανια προσορινές πινακίδες''

Επισης ποιο κάτω λέει Μπορείτε επίσης να ζητήσετε προσωρινές πινακίδες από τη χώρα σας Την ελλάδα δηλαδή υποθέτω.

Κουβεντα κανουμε μπάς και βγαλουμε ακρη να παρουμε κανενα αμαξι απο εξωτερικο να μαζεψουμε καμια πληροφορια, μην  πεταγετε ο καθε ασχετος κα αναλυει την κάθε λάθος λέξη κάποιου και με ειρονικό τροπο με σκοπο να γινει μαγκας πληκρολογιου, Θα το κλειδοσουν και αυτο το θέμα στο τελος. 

Τα διοδια στο εξωτερικό πόσο ειναι?Διαδρομη Γερμανια - Ελλάδα? Γιατι λές τα υπολογισα Λάθος, ποσο τα βγάζεις εσυ?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Φιλαρακι κουράζεις. δεν θα κάτσω κάν να αναλύσω.

Το σεντόνι δλδ που ακολουθεί αυτή τη δήλωση δεν υπάρχει? Είναι οφθαλμαπάτη?

42 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

καναμε την μ@@κια επιστιμη ακομα μια φορα. Αν το πάς και ετσι πρεπει να υπολογισουμε και τι θα φαμε ποσες ωρες ειναι ποσο νερο πρεπει να ποιε καποιος  για την διαδρομη ποσες μερες θα μεινει γερμανια να βρει αμαξι τι ξενοδοχειο θα πληρωσει το εισητιριο του μετρο για να παει μεχρι το αεροδρομιο να παρει το αεροπλανο το εισητιριο του λεοφορειου για να παει μεχρι την μαντρα την τυροπιτα που θα φαει το πρωι πριν φυγει απο ελλαδα και αμα θελει και καφέ αστο παμε εκτος μπατζετ.

Εσύ την έκανες επιστήμη, εγώ απλά επισήμανα πως έχει και ο οδηγός προσωπικά έξοδα. Το πως θα τα υπολογίσει ο καθένας είναι δικό του θέμα, το να μην τα υπολογίζει όμως για να μην βγει εκτός budget είναι υπέρτατη μ@λ@κία.

53 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Πιστεψε με να πας Θεεσσαλονικη Βερολινο 200 θές και λιγοτερα αν εισα αλανι και αποφυγεις ολα τα διοδια ακομα και βινιετες αν θες δεν βγάζεις, και δεν δινεις ουτε 1€ σε διοδιο η βινιέτα τιποτα απολυτος.., εβαλα βερολινο για να σε βάλω ψηλα στην Γερμανια για να υπαρχει ενα μετρο συγκρισης αλλά εσυ εκει να πεταχτεις να πεις τη μ...ειπα ποσο θέλει να ερθεις Ελλάδα αντι να πεταχτεις και να το παιξεις εξυπνος θα μπορουσες να γράψεις ''οι προσορινες πινακιδες κωστιζουν 150 και λεγοντε τσολ οποτε ανεβαινει το κοστος'''

και τωρα θα αρχισεις...Να μην βγάλεις βινιετα??πως γινετε αυτο ''εισαι ασχετος'' αντε τωρα να σου εξηγησω...

Τι να γίνει, δεν είμαστε όλοι αλάνια σαν εσένα ώστε να μην πληρώνουμε ούτε διόδια ούτε τσολ. Ούτε μένουμε όλοι Θεσσαλονίκη.

57 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

και αν διαβασεις πριν την πεταξεις το ποστ μου θα δεις οτι γραφω ''εδω ισος εγώ δεν κατάλαβα καλά κάτι οκ, για Ελλάδα δεν ξέρω αν υσχιει, αν πχ εισαι γερμανος και θές να πάρεις αμάξι απο Ελλάδα ζητας απο γερμανια προσορινές πινακίδες''

Επισης ποιο κάτω λέει Μπορείτε επίσης να ζητήσετε προσωρινές πινακίδες από τη χώρα σας Την ελλάδα δηλαδή υποθέτω.

Για να τελειώνουμε με αυτό, ο τίτλος και η περιγραφή που έβαλαν τα dikaiologitika.gr στο κουτσουρεμένο άρθρο που μας δείχνεις είναι αυθαίρετα. Ο original τίτλος του άρθρου από το επίσημο site της ΕΕ είναι "Αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα" και όχι στο εξωτερικό:

https://europa.eu/youreurope/citizens/vehicles/cars/buying-a-car-abroad/greece/index_el.htm

Κοινή λογική χρειάζεται.

Κουβεντα κανουμε μπάς και βγαλουμε ακρη να παρουμε κανενα αμαξι απο εξωτερικο να μαζεψουμε καμια πληροφορια, μην  πεταγετε ο καθε ασχετος κα αναλυει την κάθε λάθος λέξη κάποιου και με ειρονικό τροπο με σκοπο να γινει μαγκας πληκρολογιου, Θα το κλειδοσουν και αυτο το θέμα στο τελος. 

Εσύ δηλαδή πιστεύεις πως βοήθησες παραθέτοντας τα λανθασμένα συμπεράσματα που έβγαλες διαβάζοντας ένα παραποιημένο άρθρο?

. Τα διοδια στο εξωτερικό πόσο ειναι?Διαδρομη Γερμανια - Ελλάδα? Γιατι λές τα υπολογισα Λάθος, ποσο τα βγάζεις εσυ?

Δεν έχει σημασία, εσύ είσαι αλάνι και θα την βγάλεις στο τζάμπα αν χρειαστεί.

Δημοσ.

Κάτι τέτοια βλέπεις κ αισθάνεσαι μακακας.Προσπαθώ να καταλάβω πως έκαψα 120 ευρώ βενζίνη  για Αθηνά -Πήλιο κ πίσω,ενώ με κανένα 120 ακόμα πήγαινα Βερολίνο κ γύριζα...Θα το κάνω του χρόνου...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, mastoras007 είπε

ευχαριστώ.

20 χρόνια κάνω τη διαδρομη Ελλάδα Γερμανία,και με φορτηγό και με Ι.Χ.,πολλες φορες το χρονο.

Άσχετος είμαι ναι.

Μονο που λες ότι θα εχεις μέση κατανάλωση 6 λιτρα για 1800χλμ,δείχνει τι γνωρίζεις από τέτοιες διαδρομές. Λες και ο δρόμος είναι από εκεί εδώ,μια ευθεία,χωρις κανεναν άλλο στο δρόμο, οπου πας συνέχεια χωρίς σταματημό 100-110.

Αν το καταφέρεις μπράβο σου.

Για τις πινακίδες, πάνε Γερμανία, βρες το αμάξι, θα σου δωσει το μηχανολογικο εκεί,Zoll νούμερα, κατεβαίνεις οδικώς,στους ευζώνους στα σύνορα, κάνεις ΔΑΟ,δήλωση άφιξη οχήματος, το πας σπίτι,πας τα χαρτια του αυτοκινήτου στον εκτελωνιστη,σου βγάζει το ακριβές πόσο, θα ξέρεις φυσικά ηδη ποσο βγαίνει η ταξινόμηση περιπου,πληρωνεις,

μετα πας περνας ΚΤΕΟ, μετα πας μηχανολογικο εδώ,παίρνεις ελληνικές πινακίδες και τέλος.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jmmys είπε

20 χρόνια κάνω τη διαδρομη Ελλάδα Γερμανία,και με φορτηγό και με Ι.Χ.,πολλες φορες το χρονο.

Άσχετος είμαι ναι.

Μονο που λες ότι θα εχεις μέση κατανάλωση 6 λιτρα για 1800χλμ,δείχνει τι γνωρίζεις από τέτοιες διαδρομές. Λες και ο δρόμος είναι από εκεί εδώ,μια ευθεία,χωρις κανεναν άλλο στο δρόμο, οπου πας συνέχεια χωρίς σταματημό 100-110.

Αν το καταφέρεις μπράβο σου.

Για τις πινακίδες, πάνε Γερμανία, βρες το αμάξι, θα σου δωσει το μηχανολογικο εκεί,Zoll νούμερα, κατεβαίνεις οδικώς,στους ευζώνους στα σύνορα, κάνεις ΔΑΟ,δήλωση άφιξη οχήματος, το πας σπίτι,πας τα χαρτια του αυτοκινήτου στον εκτελωνιστη,σου βγάζει το ακριβές πόσο, θα ξέρεις φυσικά ηδη ποσο βγαίνει η ταξινόμηση περιπου,πληρωνεις,

μετα πας περνας ΚΤΕΟ, μετα πας μηχανολογικο εδώ,παίρνεις ελληνικές πινακίδες και τέλος.

Αφου ξέρεις τι πρεπει να κάνεις γιατι δεν τα λές τα ξεμπερδευουμε πρεπει δηλάδη να το παιξει εξυπνακιας πρώτα?

Θες να μου πεις οτι Γεμανια Ελλάδα ειναι επαρχιακός δρόμος και ενα απλό αμάξι 1300-1400 δεν θα κάνει 6/100 καταλάνωση?Λές και είπα κανα τρελο νουμερο..6 λιτρακια ειπα ρε φιλε με δεν ειπα 5 η 4...Αλλα οκ υπάρχει γενικά αρνητική διάθεση στην κουβεντα και εννωειτε θα κράξεις, Αποτι κατάλαβα εισαι τυπος που δεν μπορει κάποιος να σου αντιμηλησει με βάση άλλα ποστ σου που διαβασα δηλαδή, κλασικός ''ξερόλας''  συνελθε λιγο σε φορουμ γράφεις δεν κρινετε η ζωη κανενος εδω πέρα αραξε λιγο την πέτσα σου,

Εγω πάντος 7,2 εχω σε εθνικές  τοσο εκαψα και στην διαδρομη,  Μην μου ποσταρεις τωρα κανα νόμο του Νευτονα για να μου αποδηξεις επιστημονικά οτι θα κάψω περισότερο δεν χρειαζετε. 

Τωρα που το ξανασκευτομαι δηλαδή κακός ειπα 6 λιτρα στα 100... 14 λιτρα εκαψα στα 100 το πηγαινα με 1η το εργαλειο ειχε πολύ κινηση ο επαρχιακος δρόμος Βερολινο-Θεσσαλονικη!

edit

Οπα κάτσε πάιζει να σε μπέρδεψα με άλλον δεν πειράζει αστο πος ειναι 

Δημοσ.

Το τι θα κάψεις και τι θα ξοδεψεις στο δρόμο είναι δικο σου θεμα.Εξαρτάται από που θα πάρεις το αμάξι.Αλλο Αμβουργο αλλο Μοναχο,άλλο Βερολινο.Οι γερμανικές Autobahn,κυρίως οι κεντρικές χαρακτηρίζονται απο μποτιλιαρισματα πολλών χλμ και απο πολλά έργα, οποτε δεν θα καψεις αυτά που νομίζεις εξαρχής.

Τώρα αν θα ξοδεψεις 200 ή 250 ή 300 ευρώ, δεν παιζει τόσο ρολο,όσο η αναζήτηση αυτοκινήτου.

Την διαδικασία στην εξηγησα πιο πάνω.

Από εκεί και πέρα αν βρεις κάποιο αμάξι που σε ενδιαφέρει, καλό είναι να πεις το link,είτε mobile,autoscout,eBay κλπ,και θα σου πω ευχαρίστως τη γνώμη μου.Γνωρίζω αρκετά καλά και τη γλώσσα και τα κόλπα των εκεί πωλητών,ειτε μάντρα,είτε ιδιώτη, ειτε αντιπροσωπεία αλλά και την διαδικασία να το φέρεις και να το εκτελωνισεις.Έχω κάποια μικρή εμπειρία σε αυτά αλλά και στη διαδρομή απο Γερμανία Ελλάδα.

Οποτε ότι θέλεις ρώτησε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmmys είπε

Το τι θα κάψεις και τι θα ξοδεψεις στο δρόμο είναι δικο σου θεμα.Εξαρτάται από που θα πάρεις το αμάξι.Αλλο Αμβουργο αλλο Μοναχο,άλλο Βερολινο.Οι γερμανικές Autobahn,κυρίως οι κεντρικές χαρακτηρίζονται απο μποτιλιαρισματα πολλών χλμ και απο πολλά έργα, οποτε δεν θα καψεις αυτά που νομίζεις εξαρχής.

Τώρα αν θα ξοδεψεις 200 ή 250 ή 300 ευρώ, δεν παιζει τόσο ρολο,όσο η αναζήτηση αυτοκινήτου.

Από εκεί και πέρα αν βρεις κάποιο αμάξι που σε ενδιαφέρει, καλό είναι να πεις το link,είτε mobile,autoscout,eBay κλπ,και θα σου πω ευχαρίστως τη γνώμη μου.Γνωρίζω αρκετά καλά και τη γλώσσα και τα κόλπα των εκεί πωλητών,ειτε μάντρα,είτε ιδιώτη, ειτε αντιπροσωπεία αλλά και την διαδικασία να το φέρεις και να το εκτελωνισεις.Έχω κάποια μικρή εμπειρία σε αυτά αλλά και στη διαδρομή απο Γερμανία Ελλάδα.

Οποτε ότι θέλεις ρώτησε.

Τωρα μιλάς σωστά.

πολυ ευχαριστως αν βρώ κάτι θα σου στειλω η θα το ποσταρω εδω. Προς το παρόν τιποτα ακόμα, βασικα πολλά βλέπω αλλα η αποφαση δεν εχει παρθει να ξεκινήσω της διαδικασίες.

Δημοσ.

Είναι πολύ πιο ασφαλές μελλοντικα να είναι αμάξι απο αντιπροσωπεία η επισημο συνεργάτη εκτός αν κοιτάς για πιο παλιά αμαξια,οποτε εκεί οι έμποροι ή οι ιδιώτες είναι μονόδρομος. Και εκεί είναι που θέλει την προσοχη,πριν φυσικά δεις το αμάξι απο κοντά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 3/9/2018 στις 2:55 ΜΜ, jmmys είπε

Οποτε ότι θέλεις ρώτησε.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...