paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 @paylidis στειλε ενημερωση να το παρουμε εμεις την επομενη φορα...που χλωμο κατι παιζει...μηπως ηταν 9χιλ.και το υπολοιπο δανειο? και αντε το 4λιτρο εχει κανα 2χιλιαρο εξτρα το χρονο το 2λιτρο γιατι να το σκοτωσει τοσο?και τα 2 στο καρ.γρ ειναι σε πολλαπλασιες τιμες.. Κι όμως... Και οι δυο ηταν για ψειρου και τα σκότωσαν για να σώσουν οτι πρόλαβαν απο ρε λεγόμενα του μηχ/κου
mastoras007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Αν το αγοράσεις από μάντρα θα σε καθοδηγήσουν οι ίδιοι για την διαδικασία των πινακίδων. Η ασφάλεια είναι σετ με τις προσωρινές πινακίδες. Με απλά αγγλικά και σπαστά ιταλικά θα συνεννοηθείς εύκολα ! Sent from my iPhone using Insomnia Ξέρεις πόσο κωστίζει και για πόσο καιρό είναι αυτές οι πινακίδες? Βγάζω κοστολόγιο για να δώ πόσο θα βγεί συνολικά. 1
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μεγάλη ταλαιπωρία μου φαίνεται όλο αυτό...αξίζει τον κόπο; Έχει γεμίσει ο τόπος μεταχειρισμένα!
kanesaxo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ξέρεις πόσο κωστίζει και για πόσο καιρό είναι αυτές οι πινακίδες? Βγάζω κοστολόγιο για να δώ πόσο θα βγεί συνολικά. όταν το έψαχνα εγώ (εν τέλει με νταλίκα το εφερα ομως απο γερμανία) οι λεγόμενες πινακιδες "τσολ" (δε ξέρω αν ειναι η ονομασία ευρωπαϊκή, ή αργκο των εμπόρων) που ισχύουν για 10 ημέρες και έχουν και ασφάλεια, κοστίζουν εκει περί 150ε. Φαντάζομαι μπορείς να ρωτήσεις ή να γκουγκλάρες. Επίσης ο γερμανός έμπορος αναλαμβάνει να στις βγάλει αν τον ειδοποιήσεις νωρίτερα. Φαντάζομαι και ο ιταλος δε θα σου πεί όχι... Επίσης μιλα πρωτα με ενα εκτελωνιστή, να σου πεί ΑΚΡΙΒΩΣ πόσο θα κοστίσει ο εκτελωνισμ΄ςο, μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Μη κοιτάς και μην ακους τπτ μαλακιες που γραφονται εδώ κι εκει και την πατήσεις. Τα τιμολόγια των εργοστασίων τα έχει μονο το τελωνείο για τον προσδιορισμό της αξίας. Επίσης πρέπει να δηλώσεις στο τελωνείο τη αφιξη κτλ. Τα κάνει βέβαια ο εκτελωνιστής αυτά, αλλά προφανώς πρεπει να συννοηθείς μαζι του, να "παραλάβει"¨τη χαρτύρα μολις φτάσεις. Μετά τον εκτελωνισμό, βγαζεις πινακίδες Μ απο ΔΟΥ, πας ΚΤΕΟ και μετά με ολα αυτά πας μηχανολογικό για αδεια/πινακιδες.
mastoras007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Με εκτελονιστή εχω μιλήσει για το μοντέλο που θέλω και μου είπε απο 600 μέχρι 1000 max είναι στα πλαίσια που δίνω. Με μαντρά που μίλησα μου ε'ιπε οτι εκτελονισμός θα κοστίσει τουλάχιστον 2000€ και φυσικά είναι κάτι που αναλαμβάνει ο ίδιος και μου παραδίνει κατευθείαν το αμάξι...1000-1400 € για το κόπο του να πάρει τήλ τον εκτελωνιστή..
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Με εκτελονιστή εχω μιλήσει για το μοντέλο που θέλω και μου είπε απο 600 μέχρι 1000 max είναι στα πλαίσια που δίνω. Με μαντρά που μίλησα μου ε'ιπε οτι εκτελονισμός θα κοστίσει τουλάχιστον 2000€ και φυσικά είναι κάτι που αναλαμβάνει ο ίδιος και μου παραδίνει κατευθείαν το αμάξι...1000-1400 € για το κόπο του να πάρει τήλ τον εκτελωνιστή.. Πόσα χρήματα περίπου γλιτώνεις δηλαδή;
tsakonas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Επειδη και εμενα απο Ιταλια εφτασε στα χερια μου μεσω Τσεχιας.... Εαν ειναι απο Βορεια Ιταλια, λογικα ειναι σε καλη κατασταση. Νοτια ειναι αλλη χωρα...Αφρικη.. Επισης το να πας εκει μονος, χωρις κανενα Ιταλο, η καποιον που να ξερει Ιταλικα, ειναι σαν να ερχεται ο Ιταλος Ελλαδα με τα κλαιν μαιν αγγλικα του . Δαγκωμα θα φας, τα ματια σου 14
kanesaxo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ωπα, το 600-1000 ειναι μεγάλο "παράθυρο". Εμένα μου ειπε περίπου 1000 και βγήκε 918ε (πιο λίγο δηλ). Τη διαφορά την κάνουν τα έξτρα, η εκδοση που εχουν στον εμπορικό κατάλογο. Οπότε 400ε διαφορά στο τελωνείο είναι πολλά. Καλά με μαντρά μη ψάχνεις. Τα παιδιά σου ειπαν να βρείς αυτ/το απο ελλάδα, δηλ που ειναι ηδη εδώ. Αν πας σε μαντρά και του πεις θέλω "αυτό" πόσο το φέρνεις, το 1500 νταβατζηλίκι είναι κοντά.
dacourt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 χαχαχαχαα ενω οι ελληνες, υποδείγματα τυπικοτητας και ηθικής. χαχαχαχαχ Όχι ίδια ράτσα είμαστε.. αλλά από Ιταλό; χαχα
mastoras007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ωπα, το 600-1000 ειναι μεγάλο "παράθυρο". Εμένα μου ειπε περίπου 1000 και βγήκε 918ε (πιο λίγο δηλ). Τη διαφορά την κάνουν τα έξτρα, η εκδοση που εχουν στον εμπορικό κατάλογο. Οπότε 400ε διαφορά στο τελωνείο είναι πολλά. Καλά με μαντρά μη ψάχνεις. Τα παιδιά σου ειπαν να βρείς αυτ/το απο ελλάδα, δηλ που ειναι ηδη εδώ. Αν πας σε μαντρά και του πεις θέλω "αυτό" πόσο το φέρνεις, το 1500 νταβατζηλίκι είναι κοντά. Μου είπε για την ακρίβεια 600 άν το συγεκριμένο μοντέλο που φέρω είναι euro 5 και 1000 αν ειναι euro 4 πάνω κάτω όπος είπες ανάλογα με τα έξτρα. Λοιπόν για να το φέρω θα κοστίσει τα εξής: 150 max για ασφάλεια+πράσινη κάρτα+πινακίδες για 10 μέρες για να ερθει Ελλάδα οδικός. καμία 100 σταριά στα πετρέλαια 60 στο καράβι bari-πάτρα+ 60 για μένα+ διοδια χονδρικά 250 Εκτελονιστής όπος είπαμε 600-1000 Δασμοί που πρεπει να πληροθούν,αυτό το ψάχνω ακόμα δέν ξέρω τι παίζει αλλά δέν είναι πολλά περίπου 150€ Κτεο 50€ πές και έξωδα να βγούν πινακίδες δέν ξέρω πόσα είναι. Οπότε πάμε τιμή αυτοκνήτου +1600+ προσωπικά έξωδα Εγω το αυτοκίνητο που κοιτάω στην ελλάδα το πουλάνε 8000-9000 καί κάποιοι τρελοι μέχρι και 11000€ στήν ιταλία το βρήσκω και 4500 απο ιδιότεσ και 5000-5500 απο μάντρες+1600 περίπου 7000 αλλά θα κάνω και τη εκδρομούλα μου στο κάτω κάτω.. Καλά με μαντρά μη ψάχνεις. Τα παιδιά σου ειπαν να βρείς αυτ/το απο ελλάδα, δηλ που ειναι ηδη εδώ. Αν πας σε μαντρά και του πεις θέλω "αυτό" πόσο το φέρνεις, το 1500 νταβατζηλίκι είναι κοντά. Δεν ρώτησα μόνο να το φέρει είναι η αλήθεια αυτός μου είπε θα στο φέρω έτοιμο με πινακίδες τελωνείο κτλ και θέλει 9000 σύνολο.
kanesaxo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 τελωνείο και δεσμοί ειναι ενα και το αυτο. Δηλαδη τα 600-1000 που σου ειπε ειναι αυτα και τπτ αλλο. Ρωτησε αν ειναι και η αμοιβή του μεσα. Επίσης καλύτερα παρε euro5 να σαι ήσυχος και νόμιμος (οχι πως ασχολείται καποιος πλεον). Κτεο θες οπως ειπες 50ε ακριβώς και 75ε για παραβολο στο μηχανολογικο και τελη αναλογα με τους ρυπους σου. Αυτα. υ.γ. αυτο εννοουσα με το να στο "φέρει".
mastoras007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ειναι και η αμοιβή του μέσα στα λεφτά που μου είπε. Σε γενικές γραμμές συμφέρει να το φέρω απο έξω αλλά έχει όλη αυτήν την ταλαιπορία.
kanesaxo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 για τι είδους αυτοκίνητο μιλάμε, αν επιτρέπεται ;
mastoras007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ford fiesta 1400 diesel μοντέλο 2009 και μετά.
kanesaxo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Επαγγελματικό ή επιβατικό ? Αν καταλήξεις σε φιέστα πάρε το 16ρι μοτέρ (1.561 κυβ νομίζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα