Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

Σκευτομαι να κάνω αγορά αυτοκινήτου απο Ιταλία,

Εχω δεί διάφορα σε κάποια site απο μάντρες και γενικά το ψιλοψάχνω.

Εχει κάποιος παρόμοια εμπειρία?

Ξερουμε λεπτομέριες?

Θα πάω εγώ ο ίδιος να το πάρω.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγορά - τιμολόγιο -μεταφορά - εκτελωνισμός - πινακίδες - ΚΤΕΟ- έτοιμος ! Απλό είναι γενικά. Σκέψου όμως και τα έξοδα του να πας Ιταλία και να ψωνίσεις από εκεί αυτοκίνητο ( αεροπορικό εισιτήριο , μετακινήσεις, διαμονή , καράβι επιστροφής, διόδια , προσωπικά έξοδα ).

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κάποτε η αγορά αυτοκινήτου από εξωτερικό (ειδικά Γερμανία) όχι μόνο συνηθιζόταν αλλά και σύμφερε αρκετά.

Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο ισχύει πλέον (με μόνη εξαίρεση το να ψάχνεις κάποιο όχι και τόσο συνηθισμένο όχημα που ίσως είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί εδώ)

Δημοσ.

Ισχύει ότι πλέον πουλάμε εμείς μεταχειρισμένα στους Γερμανούς; Το έχω ακούσει για ακριβά αυτοκίνητα

Δημοσ.

Ισχύει ότι πλέον πουλάμε εμείς μεταχειρισμένα στους Γερμανούς; Το έχω ακούσει για ακριβά αυτοκίνητα

ισχυει... τα πολυτελη και μεγάλου κυβισμού που πηρανε όλοι οι "πιασμένοι" μεταξύ 2004-2010 φορτώνονται απο μεγαλομαντραδες (ελληνες) και φευγουν γερμανία όπου πωλούνται στην πραγματική τους αξία (μεγαλύτερη απο οτι τα πηραν οι μαντραδες στην ελλαδα)...

ξερω σχετικό παραδειγμα με Μ3 του 2008 που πωλήθηκε πριν 1.5 χρόνο προς 9000€ (ατρακαριστο, 44000 χλμ)... Στο οριο ήμουν να το παρω αλλα μετα θα επρεπε να μενω μεσα σε αυτό οποτε εκανα πισω...

• Like 1
Δημοσ.

ισχυει... τα πολυτελη και μεγάλου κυβισμού που πηρανε όλοι οι "πιασμένοι" μεταξύ 2004-2010 φορτώνονται απο μεγαλομαντραδες (ελληνες) και φευγουν γερμανία όπου πωλούνται στην πραγματική τους αξία (μεγαλύτερη απο οτι τα πηραν οι μαντραδες στην ελλαδα)...

ξερω σχετικό παραδειγμα με Μ3 του 2008 που πωλήθηκε πριν 1.5 χρόνο προς 9000€ (ατρακαριστο, 44000 χλμ)... Στο οριο ήμουν να το παρω αλλα μετα θα επρεπε να μενω μεσα σε αυτό οποτε εκανα πισω...

9000€;; Ξεφτίλα....γιατί ρε συ, άνετο θα ήταν! :P

Δημοσ.

9000€;; Ξεφτίλα....γιατί ρε συ, άνετο θα ήταν! :P

ξεφτίλα δε θα πει τίποτα... βεβαια ο τυπος που το ειχε ηταν για φυλακή οποτε ή θα το πουλαγε οσο προλαβαινε ή θα το εβαζαν χερι οι τραπεζες...

Εχω όμως και αλλα παραδείγματα όπως Χ3 2,0 xdrive του 09 προς 6000 ευρω (νυχτα το εδωσε ο ιδιοκτητης και εφυγε γερμανια)...

Δημοσ.

ξεφτίλα δε θα πει τίποτα... βεβαια ο τυπος που το ειχε ηταν για φυλακή οποτε ή θα το πουλαγε οσο προλαβαινε ή θα το εβαζαν χερι οι τραπεζες...

Εχω όμως και αλλα παραδείγματα όπως Χ3 2,0 xdrive του 09 προς 6000 ευρω (νυχτα το εδωσε ο ιδιοκτητης και εφυγε γερμανια)...

Μόνο τα BMW ψάχνεις ε; :P

Δημοσ.

Θα το φέρω οδικός τα έξωδα τα εχω ψιλουπολογίσει,αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι προκύπτει.

Μέχρι στιγμής κολλάω σε 2 πράγματα.

1) πόσο ευκολο και χρονοβόρο είναι να συνενοηθώ με τους ιταλούς και τις ης διμόσειες ηπηρεσίες τους ωστε να βγάλω προσορινές πινακίδες,ασφάλεια,και πράσινη κάρτα ασφάλειας για να οδηγήσω εδώ.

2) Αντε και πάω στην ιταλία πχ ρώμη,το αμάξι μπορεί να είναι σε κάποια επαρχιακή πόλη σε κεντρικές πόλεις δέν έχω δεί καμία αγγελία,οπότε ακόμα ποιο πολύ μπλέξιμο,αλλά απ την άλλη σε επαρχία θα είναι και ποιο οικονομικά,ξενοδοχεία κτλ/

Τα προσοπικά εξωδα θα γίνουν ετσι κ αλιώς γιατί θα πάω κατα πάσα πιθανότητα Ιταλία σάν εκδρομή.

Δημοσ.

Αν το αγοράσεις από μάντρα θα σε καθοδηγήσουν οι ίδιοι για την διαδικασία των πινακίδων. Η ασφάλεια είναι σετ με τις προσωρινές πινακίδες. Με απλά αγγλικά και σπαστά ιταλικά θα συνεννοηθείς εύκολα !

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

@paylidis στειλε ενημερωση να το παρουμε εμεις την επομενη φορα...που χλωμο κατι παιζει...μηπως ηταν 9χιλ.και το υπολοιπο δανειο?

και αντε το 4λιτρο εχει κανα 2χιλιαρο εξτρα το χρονο το 2λιτρο γιατι να το σκοτωσει τοσο?και τα 2  στο καρ.γρ ειναι σε πολλαπλασιες τιμες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...