Cell_7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 @Jophiel αυτή η κρυπτογράφηση όμως ειναι ο λόγος που δεν έχει σπάσει ούτε 1 δακτυλικό σε iOS, δεν γνωρίζω τι γίνεται σε android... Τώρα για το "αποδέχομαι" τι να πω, αποδέχομαι πατάς παντού αν το καλοσκεφτείς και δεν έχεις και πολλές επιλογές, ή αυτο ή εισαι εκτός δικτύου... Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εσύ εγραψες οτι κάνω σαν υστερικος να ελεγες εντάξει φιλέ τα παρα λες να το δεχτώ .αλλά αυτό δεν το δεχομαι .εγώ δεν σου είπα τίποτα και ουτε θα στην έλεγα ετσι. Μάθε να εχεις τρόπους συμπεριφοράς.αν μιλαγες εντάξει δεν θα σου έλεγα τίποτα.αν καταλαβες καταλαβες εγώ δεν έχω καμια όρεξη να μαλωνω με τον καθένα εδώ μεσα. Εγώ στην θέση σου θα ζητούσα συγνώμη .θα μάθεις όμως είσαι μικρός ακόμη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Τώρα όχι. Σε λίγα χρόνια θα είναι το στάνταρ σε όλα τα κινητά. ... ... Πιστύω ότι και η qualcomm "γλυκάθηκε" από την αξία των προσωπικών δεδομένων και θέλει να εμπορευτεί ένα από τα πιο πολύτιμα, που είναι το δακτυλικό αποτύπωμα. Υπάρχουν και τα feature phones. Σε έχω σταμπάρει εσένα. Πρέπει να γίνεις συγγραφέας στο blog μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) @Jophiel αυτή η κρυπτογράφηση όμως ειναι ο λόγος που δεν έχει σπάσει ούτε 1 δακτυλικό σε iOS, δεν γνωρίζω τι γίνεται σε android... Τώρα για το "αποδέχομαι" τι να πω, αποδέχομαι πατάς παντού αν το καλοσκεφτείς και δεν έχεις και πολλές επιλογές, ή αυτο ή εισαι εκτός δικτύου... Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτο. Αν και υπάρχει τρόπος, όπως για όλα τα ψηφιακά άλλωστε, σου λέω ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο : πρέπει να αισθάνεσαι ασφαλής. Εκεί στοχεύουν, σου τριπλοκλειδώνουν την πόρτα και αφήνουν ανοικτό το παράθυρο, απ' όπου μπαίνουν ανενόχλητοι και νομίζεις ότι είσαι και ασφαλής. Πάντως η ατάκα : "...αν το καλοσκεφτείς και δεν έχεις και πολλές επιλογές, ή αυτο ή εισαι εκτός δικτύου..." θυμίζει λίγο Matrix... Η απάντηση είναι απλή : μπορείς να μην υποστηρίζεις τέτοιες κινήσεις απ' όπου κι αν προέρχονται και να επιβραβεύεις όσους σέβονται την προσωπική σου ζωή και δημιουργούν κάτι πραγματικά χρήσιμο. Υπάρχουν και τα feature phones. Είναι ένα υποκατάστατο, αλλά δεν είναι smartphone. Πιστεύω ότι είναι απόλυτα εφικτό το ντουέτο smartphone - προστασία προσωπικών δεδομένων, απλά ο κόσμος δεν δίνει τη δέουσα σημασία και δεν γνωρίζει την πραγματική αξία του δεύτερου μισού. Αυτό εκμεταλλεύονται οι εταιρείες και "αλωνίζουν". Για το spoiler : υποθέτω ότι αστειεύεσαι... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2015 από Jophiel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George_Be Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Έλεος. Οπως πάντα τα κλασσικά σχόλια του τύπου "φακέλωμα" "τρίτος παγκόσμιος" και CIA δεν λείπουν ούτε απο αυτο το thread. Τέτοια σχόλια ακούω και διαβάζω εγω προσωπικά μονο απο άτομα που δεν έχουν ιδέα απο τεχνολογία. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Νοιάστηκε τωρα η Apple και η Qualcomm για το αποτύπωμα μου, η για την τρίχα απ τα... ματόκλαδα μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Έλεος. Οπως πάντα τα κλασσικά σχόλια του τύπου "φακέλωμα" "τρίτος παγκόσμιος" και CIA δεν λείπουν ούτε απο αυτο το thread. Τέτοια σχόλια ακούω και διαβάζω εγω προσωπικά μονο απο άτομα που δεν έχουν ιδέα απο τεχνολογία. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Νοιάστηκε τωρα η Apple και η Qualcomm για το αποτύπωμα μου, η για την τρίχα απ τα... ματόκλαδα μου. Ποιος είπε για CIA; Πιο πολύ νοιάζονται οι εταιρείες για τα προσωπικά σου δεδομένα παρά η CIA, NSA κτλ, τα προσωπικά δεδομένα είναι ουσιαστικά ένα σύνολο πληροφοριών, που μπορούν να εξεταστούν κάτω από διαφορετικά πρίσματα και αυτή είναι η αξία τους : βγαζουν πολλά συμπεράσματα σε πολλούς τομείς όπως ψυχολογία, καταναλωτικές συνήθειες κτλ. Έτσι έχουν αξία για πολλούς και όχι μόνο για NSA. Στο κάτω κάτω τα χρήματα οι εταιρείες δεν τα βγάζουν δίνοντας προσωπικά σου δεδομένα στην NSA (σύμφωνα με τη νομοθεσία των Η.Π.Α. είναι υποχρεωμένες να το κάνουν και δωρεάν, εφόσον τους ζητηθεί), αλλά πουλώντας τα σε άλλες εταιρείες. Αυτό ανήκει στα βασικά σύγχρονα οικονομικά newbie... Όσο για την τεχνολογία, μόνο ένας αδαής πιστεύει ότι είναι εντελώς αθώα και δουλεύει μόνο για το καλό της ανθρωπότητας... Αν αισθάνεσαι ασφαλής πιστεύοντας ότι κανένας δε νοιάζεται για τα προσωπικά σου δεδομένα, τότε δικαίωμά σου. Σε πολλούς ανθρώπους η αλήθεια είναι αυτή που τους βολεύει. Σεβαστή η άποψή σου, όπως και η δική μου να πιστεύω σε κάτι διαφορετικό. Αν θέλεις μια πιο αναλυτική επιχειρηματολογία, τότε δες αυτό: http://www.metacritic.com/movie/terms-and-conditions-may-apply Νοίκιασέ το ή κατέβασέ το. Ίσως σε κάνει να ξανασκεφτείς μερικά πράγματα... Επίσης διάβασε κι αυτό: http://www.salon.com/2014/02/05/4_ways_google_is_destroying_privacy_and_collecting_your_data_partner/ ...για να δεις αν νοιάζεται κανείς για τα προσωπικά σου δεδομένα κι αν αυτά έχουν αξία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Ποιος είπε για CIA; Πιο πολύ νοιάζονται οι εταιρείες για τα προσωπικά σου δεδομένα παρά η CIA, NSA κτλ, τα προσωπικά δεδομένα είναι ουσιαστικά ένα σύνολο πληροφοριών, που μπορούν να εξεταστούν κάτω από διαφορετικά πρίσματα και αυτή είναι η αξία τους : βγαζουν πολλά συμπεράσματα σε πολλούς τομείς όπως ψυχολογία, καταναλωτικές συνήθειες κτλ. Έτσι έχουν αξία για πολλούς και όχι μόνο για NSA. Στο κάτω κάτω τα χρήματα οι εταιρείες δεν τα βγάζουν δίνοντας προσωπικά σου δεδομένα στην NSA (σύμφωνα με τη νομοθεσία των Η.Π.Α. είναι υποχρεωμένες να το κάνουν και δωρεάν, εφόσον τους ζητηθεί), αλλά πουλώντας τα σε άλλες εταιρείες. Αυτό ανήκει στα βασικά σύγχρονα οικονομικά newbie... Όσο για την τεχνολογία, μόνο ένας αδαής πιστεύει ότι είναι εντελώς αθώα και δουλεύει μόνο για το καλό της ανθρωπότητας... Αν αισθάνεσαι ασφαλής πιστεύοντας ότι κανένας δε νοιάζεται για τα προσωπικά σου δεδομένα, τότε δικαίωμά σου. Σε πολλούς ανθρώπους η αλήθεια είναι αυτή που τους βολεύει. Σεβαστή η άποψή σου, όπως και η δική μου να πιστεύω σε κάτι διαφορετικό. Αν θέλεις μια πιο αναλυτική επιχειρηματολογία, τότε δες αυτό: http://www.metacritic.com/movie/terms-and-conditions-may-apply Νοίκιασέ το ή κατέβασέ το. Ίσως σε κάνει να ξανασκεφτείς μερικά πράγματα... Επίσης διάβασε κι αυτό: http://www.salon.com/2014/02/05/4_ways_google_is_destroying_privacy_and_collecting_your_data_partner/ ...για να δεις αν νοιάζεται κανείς για τα προσωπικά σου δεδομένα κι αν αυτά έχουν αξία... Για την ακριβεια τα προσωπικα δεδομενα αξιζουν τοσο που μπορει μια εταιρεια να κανει τσιρους δις, χωρις ουσιαστικα να πουλαει τιποτα, εκτος απο στοχευμενες διαφημισεις σε τριτους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Νομίζω ότι πλέον αλλάζει ο τρόπος εισόδου κωδικών αλλά τα προσωπικά δεδομένα πως θα διασφαλιστούν αιώνια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Νομίζω ότι πλέον αλλάζει ο τρόπος εισόδου κωδικών αλλά τα προσωπικά δεδομένα πως θα διασφαλιστούν αιώνια? Τί εννοείς "αιώνια"; Σε λίγα χρόνια (το πολύ 4-5, μπορεί να είναι και μήνες βέβαια..), με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, η πρόσβαση θα είναι πανεύκολη, γι αυτούς που θέλουν να την αποκτήσουν. Αν δεις στο παραπάνω post μου, το ντοκυμαντέρ που προτείνω, έχει μια συνέντευξη του υπέύθυνου μιας εταιρείας, που βγάζει εξοπλισμό παρακολούθησης κινητών (και συλλογής δεδομένων από κινητά), που σου εξηγεί ότι ο νόμος δεν του απαγορεύει να πουλάει αυτόν τον εξοπλισμό και σε ιδιώτες και χωρίς κάποια ειδική άδεια. Ο ίδιος έχει κινητό Blackberry και λέει ότι είναι το πιο δύσκολο να σπάσει (δε λέει ότι δεν σπάει καθόλου) και ότι το πιο επηρρεπές είναι το iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα