makisnas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα!Είμαι καινούριος μέλος στο φόρουμ,αν και το παρακολουθώ αρκετό καιρό ως απλός θεατής! Γράφω με αφορμή ένα πρόβλημα που προέκυψε κατά την μετάβαση στο ψηφιακό σήμα!Μένω στην περιοχή της Κεφαλονιάς,κι εχω πρόβλημα με την λήψη της συχνότητας 22, συγκεκριμένα ενώ όλες οι συχνότητες-κανάλια έχουν σήμα 85-90 % και ποιότητα 85 % η συγκεκριμένη συχνότητα έχει σήμα 85 % και ποιότητα 1-4 % και φυσικά δεν δουλεύουν τα αντίστοιχα κανάλια,γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό,τι μπορώ να κάνω για να βελτιωθεί η ποιότητα και σε αυτό? (έχω περάσει καινούριο καλώδιο και κεραία τύπου τρίαινα ,δεν έχω ενισχυτή, από την κεραία πάει κατευθείαν στην τηλεόραση),έχω δοκιμάσει και με ενισχυτή έχω στρέψει και την κεραία σε διαφορετικές διευθύνσεις αλλά τίποτε (μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο κεραία κινητής τηλεφωνίας που είναι σε απόσταση περίπου 100-150 μέτρα???) Σας ευχαριστώ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gas74 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Στρεψε την κεραια σου 180 μοιρες και κανε σαρωση παλι τα καναλια....αν πιασει την συχνοτητα που λες και λογικα οχι τις αλλες συχνοτητες που ηδη δουλευουν μαλλον εχεις παρεμβολη!!!!(Φυσικα μπορει να παιζει ρολο η κεραια κινητης που εχεις διπλα σου!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisnas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα!Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου,όταν λες παρεμβολή, τι εννοείς,απο τι προέρχεται η παρεμβολή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gas74 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Οπως και συ το γραφεις ισως απο την κεραια κινητης,αλλα και απο Αλβανια ή Ιταλια......μη σου φαινεται παραξενο ,ειμαι απο Θεσααλονικη και στα ψηλα σημεια του νομου καποια; καναλια της Digea δεν παιζουν γιατι υπαρχει παρεμβολη απο τα γειτονικα μας βορεια κρατη(ή δεν βλεπεις το καναλι,ποσοστα αντιστοιχα που γραφεις και συ με 1ή 4% ή βλεπεις ξενα καναλια!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisnas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Θα κοιτάξω να δοκιμάσω αυτο που μου είπες στην αρχη,να δω εαν ειναι απο παρεμβολή!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JayZee Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 καλησπέρα, κατοικώ στην παραλία Σταμνάς (Αιτωλικό - Αιτωλοακαρνανία) και πέρνω ψηφιακό σήμα απο Αίνο. Το σήμα είναι κακό ειδικά οταν έχει κακό καιρό. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι οτι οι πρώτοι σταθμοί που χάνονται είναι οι M.tv, MEGA SKAI και STAR. Αντίθετα αυτοί που είναι "παντός καιρού" (παίζουν δηλαδή πάντα) είναι οι ALPHA ANT1 Aρτ και Ε. Οι Ν NHD , NPlus και Vouli είναι αρκετά σταθεροί με πολύ λίγες φορές να χάνονται. Το εντυπωσιακό είναι οτι πολλοί σταθμοί τοπικής εμβέλειας παίζουν καλύτερα απο τους M.tv, MEGA SKAI και STAR. Επικοινώνησα τηλεφωνικά με DIGEA και μου είπαν διάφορες μη πειστικές σαχλαμάρες. Παρακαλώ εαν κάποιος μπορεί ας μου δώσει μια απάντηση λίγο - πολύ τεχνική) στο πού μπορεί αυτό να οφείλεται, και αν μπορώ να κάνω εγώ κάτι για να το .βελτιώσω. Σημειώνω οτι πριν απο το ψηφιακό έβλεπα τζάμι το αναλογικό σήμα MEGA, ANT1 ALPHA ΕΤ3, και με λίγο χιόνι SKAI STAR και NERIT, με την ίδια κεραία και τον ίδιο προσανατολισμό. Τέλος το πρόβλημα το έχω και σε τηλεόραση SAMSUNG με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG4 αλλά και μια παλαιότερη επίσης LCD με εξωτερικό αποκωδικοποιητή F&U SD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα