lak10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Παιδια μεσα στην βδομαδα παρατηρησα οτι εχω παρασιτα στο τηλεφωνο καθως και αποσυνδεσεις αλλαξα σπλιτερ τα παρασιτα εξαφανιστηκαν το attenuation ομως εμεινε στα 21db απο 16 που ηταν κανονικα να πω εδω οτι εχω ενα netgear 3700 και ειχα ριξει το snr στα 3.8 και δουλευε απροβληματιστα για 2 χρονια και συχρονιζα στα 20mbps απο 16 που συχρονιζω με 9db snr. τωρα ομως εχει πεσει ο συχρονισμος και ειμαι στα 18 με 3db snr αλλα πλεον πεφτει η γραμμη λετε να φταινει το crosstalk γι αυτο? δεν εχω αλλαξει κατι στην καλωδιωση εχω μονο ενα καλωδιο που καταληγει σε εξωτερικο μπριζακι
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 αν πιανουν τα χερια σου κανεις δοκιμη στον κατανεμητη ή στην χωνευτη.αν και εκει το ιδιο τοτε ειναι θεμα χαλκου.αν βεβαια με default margin παιζεις μια χαρα τοτε δεν εχεις καμια τυχη με την βλαβη σου και υποχρεωτικα παραμενεις ετσι.δυστυχως τα καλωδια γεμιζουν με συνδρομητες αρα crossalk συν καλωδιακες/οξειδωσεις αν ειναι χωνευτη και διαφορα τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα