Προς το περιεχόμενο

Lenovo tablet support

nuclear__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα

θέλω να μοιραστώ τη κακή μου εμπειρία από το <<service>> της lenovo από την cpi (επίσημο service).

To tablet γνωστής μου, της οποίας εγώ είχα προτείνει να αγοράσει, αξίας 250ευρώ χάλασε στους 14 μήνες. Συμβαίνουν μάλλον αυτά. Βέβαια η βλάβη φαινόταν αρκετά απλή , δεν φόρτιζε . Αν κούναγες λίγο το καλώδιο usb ,έδειχνε ότι κάτι πάει να κάνει αλλά δεν πάταγε καλά.

Δυστηχώς ήταν εκτός εγγύησης για 2 μήνες και έτσι πλήρωσε 35 ευρώ προκαταβολικά για τον έλεγχο, τα οποία θα αφαιρούσαν από την επισκευή. Πόσο να κοστίζει πια ένα βύσμα microusb και ο ανάλογος έλεγχος......

Η απάντηση είναι 220 ευρώ.

Της απαντήσαν ότι έχει βλάβη η motherboard και πρέπει να αντικατασταθεί.

Επικοινώνησα μαζί τους και τους είπα ότι ευχαριστούμε για τα νέα. Όλο το tablet μια motherboard είναι. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Αφού συννενοηθήκαμε με μια καθυστέριση ,καθώς πίστευαν ότι η απάντηση χαλασμένο motherboard σε ένα μηχάνημα που δεν φορτίζει (και δεν ανάβει, άρα δεν ήταν απλά μπαταρία) και αποτελείτε από μια motherboard μόνο, δεν δικαιολογεί τα 35 ευρώ σε καμία περίπτωση, μου είπαν ότι είναι χαλασμένος ο κονεκτορ.

Και το μαγικό service δεν μπορεί να αλλάξει έναν κονέκτορ.

Έχοντας καλή εμπερία από τα ibm συνέχιζα να προτείνω σε γνωστούς μου τα προιώντα της lenovo , και δυστηχώς με ακούγαν. Για εμένα η lenovo πλέων περνάει στη γ' εθνική μαζί με άλλες ονόματα να μη λέμε.

Υποσημείωση

Κάτι αντίστοιχο μου είχε συμβεί και με laptop acer που δεν δουλευαν οι 2 usb που είχε. Μετά τον έλεγχο (άλλο service center ,δεν έχει σχέση με το παραπάνω) μου είπαν ότι δεν διορθώνεται παρά μόνο με αλλαγή motherboard. Τελικά το άνοιξα μόνος μου (με έναν φίλο μου που το είχε ξανακάνει) και του αλλάξαμε μια ΑΣΦΑΛΕΙΑ ! και δούλεψε ( ήταν παλιό laptop, είχε ασφάλειες στις usb και όχι ptc). Η διαφορά ήταν ότι δεν ζητήσαν λεφτά για να μου πουν ότι δεν φτιάχνεται αλλά και το ότι ήταν laptop 5+χρονών. Το συγκεκριμένο έγινε πριν 5-6 χρόνια 

Επεξ/σία από nuclear__
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...