Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αγορά Win Tablet (8") σαν light desktop replacement

vangelisb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Tablet με Windows 8.1 το οποίο εκτός από χρήση ως tablet (browsing, ebook reader, ταινίες εκτός σπιτιού) θα μπρεί να συνδεθεί και μέσω hdmi σε μια οθόνη για να βλέπω εκεί καμια ταινία, office, ίσως και κανένα light παιχνιδάκι τύπου hearthstone.

Θα ήθελα κάτι με τα εξής χαρακτηριστικά:

-2gb ram

-hdmi για σύνδεση με monitor/tv

-οθόνη κοντά στις 8" με καλή ανάλυση και απόκριση (εάν υπάρχει κάτι φοβερό σε μεγαλύτερο δεν είμαι κάθετος)

-3/4g επιθυμητό

- Σύνδεση με πληκτρολόγιο-mouse με usb επιθυμητή (αλλιώς με bt φαντάζομαι γίνεται;)

Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Έχω στα υπόψιν το  Lenovo thinkpad 8  και το Pipo W2F.  

Υπάρχει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει ένα από τα 2 ή καποιο άλλο και έχει κάποια πρόταση;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις συμβουλές σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ThinkPad είναι εξαιρετικό με μοναδική παραφωνία την μπαταρία του που κρατάει 5.5-6 ώρες maximum.

Πάντως συνδεδεμένο με οθόνη κρατάει αρκετά παραπάνω(επειδή το χρησιμοποιουσα ως ντεσκτοπ μου κράταγε κάνα 7-8 ώρες περίπου)

Για το δεύτερο δεν έχω άποψη

Αλλιώς εναλλακτική κοιτάς το Acer W4.

Το ThinkPad είναι εξαιρετικό με μοναδική παραφωνία την μπαταρία του που κρατάει 5.5-6 ώρες maximum.

Πάντως συνδεδεμένο με οθόνη κρατάει αρκετά παραπάνω(επειδή το χρησιμοποιουσα ως ντεσκτοπ μου κράταγε κάνα 7-8 ώρες περίπου)

Για το δεύτερο δεν έχω άποψη

Αλλιώς εναλλακτική κοιτάς το Acer W4.

Είμαι λίγο επιφυλακτικός ως προς την acer..

Όταν λες το χρησιμοποιούσες σαν ντέσκτοπ, είχες συνδεδεμένες περισσότερες από 1 συσκευές usb? Εξωτ σκληρό, ποντικι κτλ.. Και αν ναι χρειάζεται usb hub με αυτόνομη τροφοδοσία;

Μπορεί να φορτίζει και να είναι συνδεδεμένο σε μόνιτορ ταυτόχρονα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με Bluetooth ποντίκι πληκτρολόγιο και είχα ένα OTG micro USB 3.0 για σύνδεση με περιφερειακά.<br> Εσυ άμα θες να συνδέσεις μεςω usb πολλά περιφερειακά θα χρειαστείς usb hub.Ναι μπορείς ταυτόχρονα να συνδέσεις σε monitor και να φορτίζεις παράλληλα αλλα οχι να συνδέεις περιφερειακά ταυτόχρονα.

Sent from my iPad using Insomnia

Επεξ/σία από alextrela172

Να  ρωτήσω κάτι διευκρινιστικό που διαβάζω και σε sites: όταν λέμε ότι η μπαταρία κρατάει 6 ώρες εννοούμε στην καλύτερη περίπτωση (δλδ με ελαφριά χρήση όπως browsing και ανάγνωση βιβλίων), μικτή, ή σε παρακολούθηση hd video, gaming κτλ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να  ρωτήσω κάτι διευκρινιστικό που διαβάζω και σε sites: όταν λέμε ότι η μπαταρία κρατάει 6 ώρες εννοούμε στην καλύτερη περίπτωση (δλδ με ελαφριά χρήση όπως browsing και ανάγνωση βιβλίων), μικτή, ή σε παρακολούθηση hd video, gaming κτλ;

Στην καλύτερη δηλαδή browning,pdf

Ήταν το αδύνατο σημείο της συγκεκριμένης πρότασης.

Επεξ/σία από alextrela172

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...