Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ήταν και με Mavericks θα την δοκίμαζα... Γιατί τα 2011 με το που τα έβαλα τα έβγαλα... Μέχρι στιγμής parallels και office 2013...

Δημοσ.

Αν ήταν και με Mavericks θα την δοκίμαζα... Γιατί τα 2011 με το που τα έβαλα τα έβγαλα... Μέχρι στιγμής parallels και office 2013...

Κι εγώ το ίδιο ακριβώς.

Office 2013 με Parallels...

Κατεβάζω να δω!

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Ήδη την χρησιμοποιώ στον iMac του γραφείου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. 

Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν μου άρεσε η έκδοση Office 2008 στα Windows. Ξέφευγε από την κλασσική Office XP/2004 έκδοση, με το "περίεργο" (για εμένα) ribbon και την έβρισκα μη βολική. 

Τώρα που βλέπω στην πράξη την εξέλιξή της, αναγνωρίζω το λάθος μου. Πολύ εύχρηστη σουίτα γραφείου (χρησιμοποιώ κυρίως Word και Excel - θα δοκιμάσω και το Outlook). 

Θα ήθελα να προστεθεί η εγγενής δυνατότητα να αποθηκεύουμε απευθείας στο Dropbox μας (όπως υπάρχει ήδη για το OneDrive) και να προστεθεί η λειτουργία sharing μέσω email προγράμματος - κι όχι μόνο του Outlook αλλά και του default προγράμματος email που επιλέγει ο καθένας. 

Θα δείξει, ακόμη beta είναι. 

Δημοσ.

Μετά από λίγες ημέρες χρήσης, κι εγώ έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος.

Κάτι που παρατήρησα είναι ότι αργεί αισθητά να ανοίξει σε σχέση με άλλες εφαρμογές (πχ 10-15 sec) όταν όλες οι άλλες ανοίγουν σε 1-2 sec. (macbook air mid-2013 με 512gb ssd)

Υπάρχει η δυνατότητα να μπουν τα μενού στα Ελληνικά ή η beta δεν τα έχει σαν επιλογή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...