Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα στο ειδωλο αυτο δεν εχω περασει κανεναν απολυτως driver . Εχω περασει καποια βασικα προγραμματα (Ccleaner,nero,office) 

εχω ενεργοποιησει τα windows και εχω περασμενα και καποια παιχνιδια.

Οποτε αν κανω restore σε αλλον υπολογιστη θα  λειτουργει σωστά;

Δημοσ.

όχι πάντα γιατί έχουν περαστεί native drivers για το chipset όπως αυτοί του σκληρού δίσκου και μπορεί να σου βγάζει μπλε οθόνη.

Δημοσ.

μαλιστα...παντως στο εργαστηριο της σχολης μου ειχα δει να κανουν restore ενα image μεσω του clonezilla σε ολα τα κομπιούτερ και μεχρι στιγμης βλεπω πως λειτουργουν ολα αψογα μολονοτι εχουν διαφορετικο hardware.

Δημοσ.

Υπάρχει ιδικός τρόπος να φτιάξεις image που να βρει driver μετά και να μην έχεις θέμα,αν μιλάς για windows γιατί με κάνα Linux π.χ. είναι πολύ ποιο απλά τα πράγματα αφού κατά κανόνα τρέχουν χωρίς πρόβλημα. 

Δημοσ.

Όπως είπε και ο CMD θες δεν θες περνάνε οδηγοί για της βασικές λειτουργίες της μητρικής, τουλάχιστον, υπάρχουν τρόποι να επεξεργαστής το σύστημα και να το προετοιμάσεις έτσι ώστε να μην υπάρχει πραγματικά τίποτα από driver που να προκαλέσουν προβλήματα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

όχι πάντα γιατί έχουν περαστεί native drivers για το chipset όπως αυτοί του σκληρού δίσκου και μπορεί να σου βγάζει μπλε οθόνη.

ο σκληρος δισκος τι drivers να χρειαζεται ; θελω απλα να κανα restore σε εναν αλλο σκληρο δισκο τον οποιο θα τοποθετησω  στον υπολογιστη που τραβηξα το ειδωλλο.

Δημοσ.

Στην αρχή είπες ότι ήθελες το είδωλο για άλλον υπολογιστή.

τελικά άλλαξα γνώμη ... οποτε μπορω να το κανω restore χωρις κανενα πρόβλημα έτσι ;

Δημοσ.

Ναι. Αν πάρεις πλήρες κλώνο του partition με το λειτουργικό, το επαναφέρεις άνετα στον ίδιο υπολογιστή ή ακόμα και σε υπολογιστή με παρόμοια μητρική.

Δημοσ.

Ναι. Αν πάρεις πλήρες κλώνο του partition με το λειτουργικό, το επαναφέρεις άνετα στον ίδιο υπολογιστή ή ακόμα και σε υπολογιστή με παρόμοια μητρική.

δηλαδή micos000 θα επιλέξω την 2η εντολή που λέει 'device to device' έτσι ;

Clonezilla-screenshot.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...