Georgethepacman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 καλησπέρα!!σήμερα παρέλαβα το iphone 5 από αμερική το έστειλε η μάνα μ επειδή πήρε το 6 το κινητό είναι από εταιρία nTELOS θα ήθελα να ρωτήσω τώρα αυτό χρειάζεται να το κάνω unlock?και άμα χρειάζεται γίνετε να κάνω official unlock για να λειτουργεί ελλάδα?
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 καλησπέρα!!σήμερα παρέλαβα το iphone 5 από αμερική το έστειλε η μάνα μ επειδή πήρε το 6 το κινητό είναι από εταιρία nTELOS θα ήθελα να ρωτήσω τώρα αυτό χρειάζεται να το κάνω unlock?και άμα χρειάζεται γίνετε να κάνω official unlock για να λειτουργεί ελλάδα? Δοκιμάζεις με μια ελληνική κάρτα, αν παίζει καλώς. Αν όχι ψάχνεις για Official unlock ή απευθείας στην εταιρεία ή μέσω ebay κλπ
Georgethepacman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 επειδή είχε νάνο sim και δεν είχα όχι αλλα πιστεύω είναι σίγουρο κλειδωμένο το δίκτυο και δεν βρίσκω κάτι για Ntelos ουτε στο ebey :/
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 επειδή είχε νάνο sim και δεν είχα όχι αλλα πιστεύω είναι σίγουρο κλειδωμένο το δίκτυο και δεν βρίσκω κάτι για Ntelos ουτε στο ebey :/ Ας κάνει μια ερώτηση η μητέρα σου απευθείας στην εταιρεία. Υπάρχουν και site που σου λένε αν είναι κλειδωμένο αλλά είναι με πληρωμή νομίζω
saruman123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 http://www.iphone-unlocker.org/ Για δες εδω http://www.dailymotion.com/video/x1c7lic_how-to-factory-unlock-your-iphone-5-for-free-any-sim-any-country_tech Εδω ειναι και ενα βιντεακι
Georgethepacman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 είναι έμπιστο site ?και το unlock το κάνω εγώ? επειδή δεν ξέρω από αυτό και δεν θέλω να το χαλάσω το κινητό δεν το χάρηκα καν το έχω 2 εβδομάδες και δεν το έχω χάρι :/
saruman123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αξιοπιστα ειναι τα site. Καλητερα δες και το βιντεακι Ναι εσυ το κανεις
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αξιοπιστα ειναι τα site. Καλητερα δες και το βιντεακι Ναι εσυ το κανεις Το έχεις δοκιμάσει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα