Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, θα το σπάσω το μηχάνημα. Με το gparted διέγραψα το 100MB και το C και έβαλα το dvd των windows αλλά πάλι τίποτα.

Τώρα λέω να μπω πάλι στο gparted και να το formaρω σε NTFS. Να δω τι θα κάνει. Αν δεν κάνει με τίποτα τι γίνεται; Πάντως στο gparted και στο Aomei backupper μπαίνει κανονικά από τα στικάκια!
Και από στικάκι έχω προσπαθήσει να περάσω τα windows αλλά τίποτα.

Δεν μπαίνει στο gparted!!! OMG!!!! Κάνει επανεκκίνηση, ενώ πριν έτρεχε κανονικότατα!!! Το πειράζει η πολλή η RAM? Δεν του αρέσει ο i5? Ήμαρτον!!!

Δημοσ.

Mπορώ με το MiniTool να κάνω bootable usb και να το διαγράψω από εκεί το διαμέρισμα; ή μέσα από τα windows και μετά restart για να ολοκληρωθεί;

Δημοσ.

Λοιπόν. Κατέβασε το hirens που σου είπα πριν.

Έχει και το mini tool και πολλά άλλα εργαλεία, καθώς και μια live έκδοση των xp που τρέχει από το cd.

Μπουράρισε από αυτό και τρέξε για αρχή ένα memtest να δούμε τις μνήμες. Μετά από τα hard disk tools τρέξε το hdsentinel (ή μέσα από το live xp) και δες την υγεία του δίσκου.

Δημοσ.

Υπάρχει live έκδοση των XP? Δεν το γνώριζα αυτο. Θα την ψάξω να την βρω. Θα κάνω αυτα που μου λες. Ευχαριστώ πολυ. Να ρωτήσω κάτι. Ο σκληρός είναι χωρισμένος στα 5 partition. Λες να επηρεαζει σε κάτι; τα 4 τελευταία διαμερίσματα είναι λογικά και όχι extended. Παίζει ρόλο αυτο;

Δημοσ.

Mπορώ με το MiniTool να κάνω bootable usb και να το διαγράψω από εκεί το διαμέρισμα; ή μέσα από τα windows και μετά restart για να ολοκληρωθεί;

Το πρώτο ναι 

Υπάρχει live έκδοση των XP? Δεν το γνώριζα αυτο. Θα την ψάξω να την βρω. Θα κάνω αυτα που μου λες. Ευχαριστώ πολυ. Να ρωτήσω κάτι. Ο σκληρός είναι χωρισμένος στα 5 partition. Λες να επηρεαζει σε κάτι; τα 4 τελευταία διαμερίσματα είναι λογικά και όχι extended. Παίζει ρόλο αυτο;

Δεν νομίζω να σε επηρεάσει. Κάνε αυτά που επιμένει ο παραπάνω και ο Θεός μαζί σου

Δημοσ.

Η live έκδοση περιλαμβάνεται στο hirens αλλά είναι περισσότερο για να μπορέσεις να τρέξεις τα windows εργαλεία και να διαχειριστείς τα αρχεία στους δίσκους σου.

Τα partitions δεν παίζουν ρόλο.

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω νεώτερα. Έβαλα το hiren's boot cd από USB. Στο memtest κολλάει, μία στο 58%, μία στο 11%. Έχω δύο μνήμες των 4GB. Τις αφήνω εναλλάξ την κάθε μία, να δω τι θα κάνει.  Αν δεν γίνεται τίποτα, θα βάλω τις παλιές πάλι να δω.

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα format πέρασα τα 7άρια 64bit με τις παλιές τις μνήμες 2γίγα. Έβαλα τις καινούργιες αλλά δεν φορτώνει καθόλου. τι να έχουν οι μνήμες; Καινούργιες είναι και πριν με τα 32bit τα 7άρια δούλευαν. Πώς να τις γυρίσω πίσω στο eshop;  Αυτές είναι οι μνήμες.

Δημοσ.

Έχουν εγγύηση, ούτε ένα μήνα τις έχει ο ξα!

Ωραία.

Πας εδώ και συμπληρώνεις την φόρμα RMA. Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά γιατί μόλις εγκριθεί η επιστροφή θα πρέπει να γράψε τε πάνω στην συσκευασία τον αριθμό rma που θα σας δοθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ στο eshop και καλό κουράγιο γιατί το eshop έχει ένα θέμα με τις επιστροφές.

Δημοσ.

Ωραία ευχαριστώ πολύ. Επειδή εγώ είμαι Αθήνα και ο ξα Καβάλα, θα του πω να τις πάει στο eshop της Καβάλας. Ή πρέπει να συμπληρώσουμε τη φόρμα RMA;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...