caveneo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Θέλω να κάνω format το PC του ξαδέρφου μου. Έχει έναν i5 με μια μητρική H55M-S2 της Gigabyte με 8GB ram. Έχει έναν σκληρό και 2 dvd recorders. Βάζω το DVD με τα windows 7. Και ενώ τελειώνει το αρχικό loading files με τη γκρι γραμμή με το που μπαίνει στο επόμενο βήμα με το σήμα των windows στο κέντρο, δεν κάνει τίποτα, το άφησα 15 λεπτά, τίποτα. Έβαλα το DVD στο άλλο dvd recorder, τίποτα. Αποσύνδεσα όλα τα USB που είχε επάνω, τίποτα. Άλλαξα μέσα από το BIOS από AHCI σε IDE τη ρύθμιση για τη διασύνδεση των σκληρών αλλά πάλι τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ή να το βάψω μπλε και να το πετάξω στη θάλασσα;
SPANK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε ενα αλλο δισκάκι μηπως έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα 2
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε ενα αλλο δισκάκι μηπως έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα Αυτό (δοκίμασε άλλο δισκάκι ή USB) ή δες μήπως έχει πρόβλημα ο δίσκος σου 1
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 με το που μπαίνει στο επόμενο βήμα με το σήμα των windows στο κέντρο, δεν κάνει τίποτα, το άφησα 15 λεπτά, τίποτα. Περίμενε παραπάνω σε αυτό το σημείο,κάνει έλεγχο του Η/Υ και μπορεί να αργήσει πάρα πολύ. 2
caveneo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Περίμενε παραπάνω σε αυτό το σημείο,κάνει έλεγχο του Η/Υ και μπορεί να αργήσει πάρα πολύ. Μα δεν δουλεύει ούτε ο σκληρός ούτε το dvd. Το ΣΚ θα δοκιμάσω και με άλλο δισκάκι! Ευχαριστώ πάντως. Θα δοκιμάσω και αυτό που λες να το αφήσω παραπάνω.
gsisr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 δοκίμασε και με φλασάκι. μου χει τύχει, άστο αρκετή ώρα θα παίξει κάποια στιγμή
caveneo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Καλά με usb που το δοκίμασα(πρώτη φορά έτσι πήγα να κάνω την εγκατάσταση), κόντεψα να το σπάσω. Στην αρχή το δοκίμασα να δω αν τρέχει και με το που μπήκε κανονικά μου λέει ο ξα, πως ξεχάσαμε να αντιγράψουμε κάτι που δεν ήθελε να σβηστεί. Πατώ cancel και κάνω επανεκκίνηση. Από 'κει και πέρα, δοκίμασα 15 με 20 φορές να αρχίσει από το usb, τίποτα. Κολλούσε στο ίδιο σημείο που κολλούσε μετά με το dvd. Ενώ την πρώτη φορά μπήκε αμέσως. Δεν ξέρω τι παίζει!!! Λέτε να έχει αφήσει τίποτα αρχεία στο πρώτο partition λόγω του ότι έκανα cancel και τώρα για αυτό να αργεί και να μην μπαίνει; Να σβήσω το partition c με το gparted; Και να δοκιμάσω; Αλλά αν δεν πετύχει, μετά δεν θα έχω λειτουργικό!
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Καλά με usb που το δοκίμασα(πρώτη φορά έτσι πήγα να κάνω την εγκατάσταση), κόντεψα να το σπάσω. Στην αρχή το δοκίμασα να δω αν τρέχει και με το που μπήκε κανονικά μου λέει ο ξα, πως ξεχάσαμε να αντιγράψουμε κάτι που δεν ήθελε να σβηστεί. Πατώ cancel και κάνω επανεκκίνηση. Από 'κει και πέρα, δοκίμασα 15 με 20 φορές να αρχίσει από το usb, τίποτα. Κολλούσε στο ίδιο σημείο που κολλούσε μετά με το dvd. Ενώ την πρώτη φορά μπήκε αμέσως. Δεν ξέρω τι παίζει!!! Λέτε να έχει αφήσει τίποτα αρχεία στο πρώτο partition λόγω του ότι έκανα cancel και τώρα για αυτό να αργεί και να μην μπαίνει; Να σβήσω το partition c με το gparted; Και να δοκιμάσω; Αλλά αν δεν πετύχει, μετά δεν θα έχω λειτουργικό! Όχι μη σβήνεις τίποτα, άστο για κάμποση ώρα όπως είπε ο elf με το ίδιο ή άλλο δισκάκι και βλέπεις 1
caveneo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 OK. Θα δοκιμάσω αυτό που προτείνατε και θα σας απαντήσω. Ευχαριστώ και πάλι!
micos000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αν πήρε ο ξα ότι ήθελε από τον δίσκο, κατέβασε hirens boot cd, κάψτο σαν iso σε dvd και μπούταρε με αυτό. Κάπου έχει ένα qparted ή κάτι για partitions άκυρο, έχει το partition wizard (από minitool). Διέγραψε το 100ΜΒ partition και το partition που θα μπουν τα win. Αν δεν έχει κάτι άλλο που χρειάζεστε ο δίσκος διαγράψτε όλα τα partitions και δημιούργησε ένα ενιαίο σε ntfs ή άστο κενό. Ξαναδοκίμασε. Πάντως αυτό που λέει ο elf παίζει. Έχω τύχει σε ολοκαίνουργιο σύστημα με a8 να περιμένω αρκετή ώρα (δεν θυμάμαι πόσο) μέχρι να μου βγει η 1η καρτέλα για Install και μετά άλλο τόσο μέχρι να ξεκινήσει. Μόλις τελείωσε όλα πήγαιναν σφαίρα. 1
caveneo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Λοιπόν,έχουμε και λέμε. Άφησα τον υπολογιστή 1 ώρα και 45 λεπτά ανοιχτό. Δεν προχώρησε καθόλου. Τι μου προτείνεται τώρα να κάνω;
caveneo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δοκίμασα το ίδιο δισκάκι σε διαφορετικό drive και διαφορετικό δισκάκι και στα δύο drive. Τα άφησε μία ώρα περίπου και καμιά εξέλιξη.
alexzzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μία λύση που πιάνει σε μένα όταν βιάζομαι, είναι να κάνω εγκατάσταση windows xp, μετά μέσα από τα xp εγκατάσταση τα 7 και έπειτα σβήνω το "windows old"
caveneo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Πέρασα το AOMEI Backupper και κατέβασα το gparted. Θα κάνω backup και μετά θα σβήσω τα διαμερίσματα των 100MB και το C. Μετά θα προσπαθήσω να περάσω πάλι τα windows. Αν δεν το πετύχω θα το επαναφέρω στην πρότερη κατάσταση. Άντε να δούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα