npapas1977 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εχω ένα φορητο acer v3 772g.Τον αναβαθμισα προσφατα σε windows 8.1. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η φωτεινοτητα της οθονης ενώ αρχικα δουλευε πλεον μενει παντα στο μεγιστο και δεν αλλαζει οσο και να πειραζω τις ρυθμισεις.Ξερει καποιος τι μπορω να κανω;
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μπορεί να ακουστεί λίγο χαζό αλλά επειδή το έχω συναντήσει σου το λέω. Εκτός από απενεργοποίηση έχεις κάνει ποτέ επανεκκίνηση; Αν οχι, δοκίμασε το και θα δεις οτι θα φτιαξει (μεχρι να ξαναχαλάσει). Προφανώς κάποιο bug των 8,1 (τι πρωτότυπο....) αφού σε εμένα το κάνει σε εντελώς διαφορετικό λάπτοπ. Αν είναι αυτό μακάρι να ξερει κανεις την λύση γιατι και μενα μου σπαει τα νευρα. Τώρα αν δε φταίει αυτό, ίσως χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα της acer για να παιξει σωστά. Έχεις βάλει και όλους τους drivers?
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 drivers και λοιπά καλούδια και εφαρμογές περι φωτεινότητας,απενεργοποιήσης συσκευών κπλ(γενικότερα τα fn κουμπιά)τα έχεις περάσει;
Man2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δηλαδη αν πας "πινακας ελεγχου" > "επιλογες ενργειας" διαλεξεις το προφιλ σου και μεσα απο αυτο αυξομειωσεις την μπαρα που γραφει "φωτεινοτητα οθονης" δεν ανταποκρινεται ο φωτισμος καθολου? Αν μου απαντησεις "ναι" θα παθω εγκεφαλικο
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Σου απανταω εγω ναι που το εχω παθει στα 8,1. Με τα fn κουμπια να εμφανιζει την μπαρα κολλημενη σε ενα σημειο και απο εκει που λες χειροκινητα να μην αλλαζει η φωτεινοτητα. Με επανεκκινηση στρωνει αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποτε ξανα εμφανιζεται.
Man2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Αν είναι δυντατόν.... δεν το εχω συνατήσει ποτέ μου. Αν μου εμφανιστεί κάποια στιγμή θα βρώ την άκρη και θα την αναφέρω. Μέχρι τότε δαγκωτό win 7 σε όλους τους πελάτες και σώθηκα(με)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα