Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 παιδια νομιζω το να παρει καποιος μια οθονη IPS με τρελη θολουρα στην κινηση χωρις g-sync και στα 60hz ειναι πλεον εντελως λαθος επιλογη για καποιον που ψαχνει να στησει ενα μηχανακι αποκλειστικα για gaming. Οι IPS οθονες στα 60 HZ ειναι καλες για γραφιστικές δουλειες και στατικες εικονες, για cad κλπ, αλλα στο gaming ειναι μεγαλη αποτυχια κατα τη γνωμη μου, ειδικα στα FPS παιχνιδια απο την πολυ θολούρα προσωπικά ζαλιζόμουν. Ουσιαστικα βλεπεις την πραγματικη αναλυση της οθονης μονο σε στατικη εικονα. Σε οτιδηποτε κινειται χανεις κατακορυφα σε οξυτητα και αναλυση. Οποτε κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν το βρισκω σωστη επιλογη να δωσει καποιος π.χ. χρηματα για μια 980GTX και να παιζει σε μια οθονη IPS 60hz. ???
sazistas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 ??? πες μου τι σου φανηκε περιεργο να το εξηγησω καλυτερα
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 πες μου τι σου φανηκε περιεργο να το εξηγησω καλυτερα Ο ενδιαφερομενος διαθετει καποια συγκεκριμενα χρηματα.Για ριξε μια ματια στις συνθεσεις που του εχουν γινει και ξανασκεψου αυτο που εγραψες .
Physiciant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δεν υπάρχει ποικιλία από gsync monitors στην ελληνική αγορά. Τουλάχιστον λίγο που έψαξα βρήκα μόνο δύο. Το θεωρώ και γω υπερβολή να δώσεις 500 ευρώ για οθόνη 27" IPS ενώ παίρνεις 24αρα με τα μισά λεφτά, αλλά αν θέλει 27"..αυτός πληρώνει. Τα παραπάνω Hz εφόσον δε παίζει fps παιχνίδια δε θα του προσφέρουν τίποτα. Άσε που όσο ανεβαίνουν τα Hz χάνεις από χρώματα. Δε πιστεύω ότι κανείς αντιλαμβάνεται τα παραπάνω Hz και επειδή το έψαξα και γω το θέμα με έπεισε ένα review που είδα οπότε αποφάσισα όταν πάρω monitor να μη θυσιάσω τα χρώματα για extra Hz εκτός αν μέχρι τότε έχουν βγει 1440p IPS 120Hz οπότε αλλάζει το πράγμα 2
sazistas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ο ενδιαφερομενος διαθετει καποια συγκεκριμενα χρηματα.Για ριξε μια ματια στις συνθεσεις που του εχουν γινει και ξανασκεψου αυτο που εγραψες . δεν ξερω τι εννοεις ακριβως, εννοειται πως κοιταξα τις συνθεσεις που εχουν γίνει οπως κοιταξα και αυτο που ζηταει ο ενδιαφερομενος. το μονο που αναφερει για οθονη ειναι οτι θελει 27-29 ιντζες. Εγω δεν εγραψα για να προτεινω συνθεση, απλως αναφερα την γνωμη μου , επειδη ειδα καποιον που θελει να δωσει μεχρι 2000euro για να στησει pc για gaming και το θεωρω λαθος επιλογη 60hz IPS. Ολοι οσοι λετε οτι δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ 60hz και 144hz μαλλον δεν εχετε δει με τα ματια σας πως ειναι. Επισης δεν ειναι μονο τα 144hz ειναι και το ULMB πολυ σημαντικο το οποιο συγχρονιζει τον οπισθιο φωτισμο της οθονης με τα hertz και ετσι εκμηδενιζεται η θολουρα κατα την κινηση. 144hz με g-sync και ulmb (ultra low motion blur) ειναι η απολυτη εμπειρια στο gaming (δυστυχως βεβαια g-sync ταυτοχρονα με ULMB δεν δουλευουν ακομα αλλα η nvidia ετοιμαζει καποιο firmware update και για αυτο) και οποιος δεν το εχει δει με τα ματια του πραγματικα δεν μπορει να φανταστει πως ειναι. Οσοι εχετε IPS πανελ για δοκιμαστε να πιασετε με το mouse ενα παραθυρο στα windows και να το μετακινησετε γρηγορα μεσα στην οθονη. Θα παρατηρησετε οτι δεν μπορειτε να διαβασετε τιποτα μεσα στο παραθυρο οσο το κουνατε. Αυτο λοιπον το εφφε οταν παιζουμε παιχνιδια ειναι σε ολη την οθονη ,οι περισσοτεροι το εχουμε συνηθισει με τις οθονες TFT και δεν μας κανει εντυπωση αλλα κουραζει τα ματια που δεν μπορουν να εστιασουν. Απο τοτε που πηρα την PG278Q η εμπειρια μου στο gaming αλλαξε τελειως! Οποτε για να καταλληξω κατα τη γνωμη μου καλο θα ηταν να εδινε περισσοτερη σημασια καποιος που θελει να φτιαξει ενα δυνατο pc για gaming στην οθονη, γιατι τελικα αυτο που μετραει ειναι αυτο που βλεπουμε με τα ματια μας! οθονες 24αρες με 144hz ulmb και g-sync ξεκινανε απο 300 ευρω παντως, ειναι πολυ προσιτες κατα την γνωμη μου πλεον!
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Να τα κανει τι τα 144Hz για τα παιχνιδια που κοιταζει εγω αυτο δεν καταλαβαινω. Κυριως οπως μας λεει θα παιξει Wow και Strategy παιχνιδια και αφου κοιταζει και σε 27+οθονη μονο στην δικια σου μπορει να παει ή σε καποια απο τις καινουργιες που του ειναι τελειως μα τελειως αχρηστες. Επισης να σου πω οτι για να αξιοποιησεις πληρως τα Monitor οπως το δικο σου πρεπει να δωσεις και αναλογα χρηματα και στο υπολοιπο συστημα πραγμα που δεν μπορουν να το κανουν ολοι. Και τελος να ηταν αλλιως οι καταστασεις να ελεγα οκ αλλα να χρυσοπληρωσω Monitor(εκτως αν παιζω μονο Fps παιχνιδια προφανως)για Console ports που γραφονται κυριως μεχρι 60fps δεν εχει νοημα. 1
Physiciant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μπορείς να μου δείξεις μερικές οθόνη g-sync εκτός απ' αυτές τις δύο από Ελλάδα; http://www.skroutz.gr/s/5242941/Asus-ROG-Swift-PG278Q.html http://www.skroutz.gr/s/3682594/AOC-g2460Pqu.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα