Προς το περιεχόμενο

Asus Rog Swift PG278Q vs Acer Predator XB270HU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φρέσκο review για το ACER.Τέλεια χαρακτηριστικά αλλά πλαστικούρα βάση και matte πάνελ με κόστος πόσο,750-800 ευρώ?Νο,thx.

Δημοσ.
Φρέσκο review για το ACER.Τέλεια χαρακτηριστικά αλλά πλαστικούρα βάση και matte πάνελ με κόστος πόσο,750-800 ευρώ?Νο,thx.

ψάχνεις για οθόνη ή για διακοσμδιακοσμητικό? Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ πιστεύω ότι πάει για αγορά μόλις κυκλοφοριση! Thnx για το βΒίντεο.

• Like 1
Δημοσ.

Eντάξει επειδή δεν άρεσε σε μένα δεν σημαίνει κάτι.Ο καθένας λέει την υποκειμενική του άποψη.

Το αν μια οθόνη πάντως είναι matte ή semi-matte ή glossy δεν έχει να κάνει με διακόσμηση,αλλα είναι κάτι που έχει σοβαρό αντίκτυπο στα χρώματα και την υφή της εικόνας.

Δημοσ.

εντάξει δίκιο έχεις απλά είχα εξτασιαστή για την συγκεκριμένη και με το review μου άρεσε πάρα πολύ! 

με τα περί  (matte ή semi-matte ή glossy)  πρέπει να έχεις δίκιο όσον αφορά την εικόνα απλά δε το έχω καταλάβει εγώ ακόμα τη παίζει.

Δημοσ.

Και λίγα είναι τα 750 ευρώ για τέτοια οθόνη με αυτά που έχει, εδώ το ROG και έχει τέτοια τιμή που είναι TN..Γενικά το XB270HU είναι το καλύτερο gaming monitor αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

και εγώ με βλέπω για αυτό!

βέβαια δεν έχω καταλάβει τη θα παιχτή με το ASUS  το MG με το adaptive-sync που θα υποστηρίζει από ότι έχω καταλάβει freesync, αλλά αν αποφασίσει τελικά η nvidia να το γυρίσει θα μπορεί να υποστηρίζει και g-sync μέσο του adaptive-sync? μόνο αυτό με προβληματίζει.

Δημοσ.

εντάξει δίκιο έχεις απλά είχα εξτασιαστή για την συγκεκριμένη και με το review μου άρεσε πάρα πολύ! 

με τα περί  (matte ή semi-matte ή glossy)  πρέπει να έχεις δίκιο όσον αφορά την εικόνα απλά δε το έχω καταλάβει εγώ ακόμα τη παίζει.

Κι'εγώ τώρα τελευταία άρχισα να το ψάχνω έτσι,πριν κάποια χρόνια μου φαινόντουσαν όλα απλά ''οθόνες'',τι ips και κολοκύθια να μου λεγες,δεν ήξερα χριστό.Μετά άρχισα να ξυπνάω λίγο.. :P

Αν δεν έχεις προτίμηση σε glossy ή μη, τότε είναι μια τέλεια επιλογή για παιχνίδια(και όχι μόνο).

Δημοσ.

Όχι, το G-Sync θέλει και το module της NVIDIA για να δουλέψει και είναι καλύτερο από το FreeSync(Μιας και το G-Sync κατεβαίνει μέχρι 30Hz έναντι του FreeSync που κατεβαίνει μέχρι 40Hz). Το Asus θα είναι FreeSync.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, το G-Sync θέλει και το module της NVIDIA για να δουλέψει και είναι καλύτερο από το FreeSync(Μιας και το G-Sync κατεβαίνει μέχρι 30Hz έναντι του FreeSync που κατεβαίνει μέχρι 40Hz). Το Asus θα είναι FreeSync.

Αυτό το έρμο το freesync@ASUS και οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο, έχουμε κανένα νέο πότε θα εμφανιστεί?

Περί του τελευταίου: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=397909

Όποιος ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Gaming Monitor λεει και με το ζορι να δειξει κανενα παιχνιδι ο παπαρας...... Αλιμονο αλλωστε ε.

Παντως απο τις λιγες εικονες που μπορεσα να δω το Crysis οντως ηταν ωραιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...