Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Κοντεύει να γίνει 1-1 το ευρώ με το δολάριο, οπότε λογικό. Βέβαια η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη για την ώρα.
kostas_sl Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Φρέσκο review για το ACER.Τέλεια χαρακτηριστικά αλλά πλαστικούρα βάση και matte πάνελ με κόστος πόσο,750-800 ευρώ?Νο,thx.
valantis123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Φρέσκο review για το ACER.Τέλεια χαρακτηριστικά αλλά πλαστικούρα βάση και matte πάνελ με κόστος πόσο,750-800 ευρώ?Νο,thx. ψάχνεις για οθόνη ή για διακοσμδιακοσμητικό? Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ πιστεύω ότι πάει για αγορά μόλις κυκλοφοριση! Thnx για το βΒίντεο. 1
kostas_sl Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Eντάξει επειδή δεν άρεσε σε μένα δεν σημαίνει κάτι.Ο καθένας λέει την υποκειμενική του άποψη. Το αν μια οθόνη πάντως είναι matte ή semi-matte ή glossy δεν έχει να κάνει με διακόσμηση,αλλα είναι κάτι που έχει σοβαρό αντίκτυπο στα χρώματα και την υφή της εικόνας.
valantis123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 εντάξει δίκιο έχεις απλά είχα εξτασιαστή για την συγκεκριμένη και με το review μου άρεσε πάρα πολύ! με τα περί (matte ή semi-matte ή glossy) πρέπει να έχεις δίκιο όσον αφορά την εικόνα απλά δε το έχω καταλάβει εγώ ακόμα τη παίζει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Και λίγα είναι τα 750 ευρώ για τέτοια οθόνη με αυτά που έχει, εδώ το ROG και έχει τέτοια τιμή που είναι TN..Γενικά το XB270HU είναι το καλύτερο gaming monitor αυτή τη στιγμή.
valantis123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 και εγώ με βλέπω για αυτό! βέβαια δεν έχω καταλάβει τη θα παιχτή με το ASUS το MG με το adaptive-sync που θα υποστηρίζει από ότι έχω καταλάβει freesync, αλλά αν αποφασίσει τελικά η nvidia να το γυρίσει θα μπορεί να υποστηρίζει και g-sync μέσο του adaptive-sync? μόνο αυτό με προβληματίζει.
kostas_sl Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 εντάξει δίκιο έχεις απλά είχα εξτασιαστή για την συγκεκριμένη και με το review μου άρεσε πάρα πολύ! με τα περί (matte ή semi-matte ή glossy) πρέπει να έχεις δίκιο όσον αφορά την εικόνα απλά δε το έχω καταλάβει εγώ ακόμα τη παίζει. Κι'εγώ τώρα τελευταία άρχισα να το ψάχνω έτσι,πριν κάποια χρόνια μου φαινόντουσαν όλα απλά ''οθόνες'',τι ips και κολοκύθια να μου λεγες,δεν ήξερα χριστό.Μετά άρχισα να ξυπνάω λίγο.. Αν δεν έχεις προτίμηση σε glossy ή μη, τότε είναι μια τέλεια επιλογή για παιχνίδια(και όχι μόνο).
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Όχι, το G-Sync θέλει και το module της NVIDIA για να δουλέψει και είναι καλύτερο από το FreeSync(Μιας και το G-Sync κατεβαίνει μέχρι 30Hz έναντι του FreeSync που κατεβαίνει μέχρι 40Hz). Το Asus θα είναι FreeSync. 1
valantis123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 XB270HU it is then..! αν δε ξεπεράσει τα 750-800 ευρώ φυσικά..
Πέτρος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Όχι, το G-Sync θέλει και το module της NVIDIA για να δουλέψει και είναι καλύτερο από το FreeSync(Μιας και το G-Sync κατεβαίνει μέχρι 30Hz έναντι του FreeSync που κατεβαίνει μέχρι 40Hz). Το Asus θα είναι FreeSync. Αυτό το έρμο το freesync@ASUS και οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο, έχουμε κανένα νέο πότε θα εμφανιστεί? Περί του τελευταίου: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=397909 Όποιος ενδιαφέρεται.
Fulgore Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Φρέσκο review για το ACER.Τέλεια χαρακτηριστικά αλλά πλαστικούρα βάση και matte πάνελ με κόστος πόσο,750-800 ευρώ?Νο,thx. Gaming Monitor λεει και με το ζορι να δειξει κανενα παιχνιδι ο παπαρας...... Αλιμονο αλλωστε ε. Παντως απο τις λιγες εικονες που μπορεσα να δω το Crysis οντως ηταν ωραιο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 To Asus MG279Q θα εμφανιστεί μέσα στο Μάιο σύμφωνα με την Asus. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Έχει ειπωθεί τουλάχιστον 5 φορές από εμένα για το XB270HU, 799,99$ και το MG279Q εκεί θα παίξει σύφμωνα με το Sweclokers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα