Προς το περιεχόμενο

Asus Rog Swift PG278Q vs Acer Predator XB270HU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το περιμένω και εγώ πως και πως αυτό το monitor!! αν και πρόσεξα και αυτήν καθώς κοιτούσα για οθόνες

http://store.acer.com/store/aceramer/en_US/pd/ThemeID.35703000/productID.310765500/parentCategoryID.66202400

ποιο πολύ την είδα γιατί δε παίζω πολλά fps για να έχω 144hz. λέω όποια και να πάρω να την συνδυάσω με μια 980ΤΙ γιατη τώρα με την 970 δε κάνει για καμιά απ τις 2 μου φαίνεται.

TN panel..Meh..Για 4Κ θες 2*970 ή ένα GM200/R9 390, για 1440P και μια O/Ced 970 είναι κομπλέ.

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

TN panel..Meh..Για 4Κ θες 2*970 ή ένα GM200/R9 390, για 1440P και μια O/Ced 970 είναι κομπλέ.

Το σκεφτομαι πολύ για το ips της Acer. Περιμενω ομως reviews όταν κυκλοφορισει.

Δημοσ.

ναι το έχω διαβάσει και έχουν γράψει πολύ καλά λόγια. χαίρομαι που δεν έχει και 3d για να μην είναι ποιο υψηλή η τιμή της αφού δε με νοιάζει το 3d. περιμένω να δω reviews από αγοραστές για μία ποιο γενική άποψη.   

Δημοσ.

Την έχουν ήδη στα χέρια τους κάποιοι και μιλάνε για dead pixels. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως δεν τα βλέπεις εκτός και αν το κοιτάξεις επίτηδες γι' αυτό το λόγο. Ελπίζω οι επόμενες παρτίδες να είναι κομπλέ.

Δημοσ.

Παιδιά, μικρό καλάθι και υπομονή.

Μην έχουμε τα ίδια με αυτά που (φαίνεται να) βγάζει η 2715Η (παιδικές ασθένειες).

Πολλά € για "beta-testing".

Δημοσ.

Λίγο οfftopic αλλά για άλλη μια φορά η ασχετοσύνη κυριαρχεί.

Στο Mediamarkt στο Μαρούσι έχουν στημένη την Asus..για να βλέπεις το desktop! Ρε παιδιά βάλτε κανά παιχνίδι τους λέω. Καλά θα δούμε, δε ξέρω κλπ. Μετά περιμένουν να πουλήσουν οθόνη..

Δημοσ.

Αν πάρει το μάτι σας πουθενά το Acer Predator XB270HU σε Ελληνικό μαγαζί, πείτε και 'δω για να ξέρουμε. Προς το παρόν έστειλα στο Msystems μήπως ξέρουν πότε θα έρθει σ' αυτούς.

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο οfftopic αλλά για άλλη μια φορά η ασχετοσύνη κυριαρχεί.

Στο Mediamarkt στο Μαρούσι έχουν στημένη την Asus..για να βλέπεις το desktop! Ρε παιδιά βάλτε κανά παιχνίδι τους λέω. Καλά θα δούμε, δε ξέρω κλπ. Μετά περιμένουν να πουλήσουν οθόνη..

Μιλαμε για 800ευρω Monitor απο τα media markt νομιζεις οτι στην Ελλαδα της κρισης οποιος θελει πραγματικα να το παρει εκει θα κολλησει?? :P

Δημοσ.

749 ευρώ την έχουν την Acer όπου εμφανίζεται στην Ευρώπη, ελπίζω και οι δικοί μας εδώ να έχουν αυτή τη τιμή..Επίσης, με τέτοια τιμή στο Acer, είναι καιρός να ρίξουν την τιμή στο ROG Swift αφού ξεπεράστηκε.

Δημοσ.

689 λίρες την έχουν στο overclockers αν μετατραπεί σε 950 ευρώ αυτό την έχουμε άσχημα...(δεν νομίζω με τίποτα να είναι αυτή η final price) βεβαία τόσο καιρό   που  θα κάνουμε να την δούμε στην Ελλάδα λογο των pre order θα έχει πέσει και η τιμή. 

Δημοσ.

Άστο το overclockers(Για να τα αρπάξουν από early adopters έχουν βάλει τα κέρατά τους για τιμή), στην επίσημη ιστοσελίδα της Acer έχει 799$. Στα μέσα Απριλίου λένε θα τη βλέπουμε σε πιο πολλά μαγαζιά, ας ελπίσουμε και 'δω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...