Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 στην asus vg248qe κατεληξα. σε 5-10 εργασικες μερες λεει διαθεσιμοτητα. οποτε βαλτε κανα 20ημερο για δικη μου παραλαβη. απο πλευρας χρηματων μπορει. απο πλευρας αποδοσεων δεν ξερω. θα δειξει guys. μολις ερθει εδω θα ειμαστε. Μπορει? Μιλαμε για πανω απο τα διπλασια χρηματα αγαπητε Crysis 1
@crysis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μπορει? Μιλαμε για πανω απο τα διπλασια χρηματα αγαπητε Crysis ρε ναι εννοειται. αλλη οθονη η μια, αλλη η αλλη. αλλες απαιτησεις αλλα χρηματα. αλλα εδω που φτασαμε πιστευω οτι οντως δεν μου χρειαζοταν τωρα αυτη η οθονη. μια χαρα θα ειμαι και με αυτη που πηρα τωρα οσον αφορα τις απαιτησεις που ηθελα. απλα ηθελα το κατι παραπανω αλλα δεν..... στην τελικη κιολας θα εχω πανω απο το 100% ακριβεια σε σχεση με την προηγουμενη που ειχα μια lg του '07. και απο περιεργεια και μονο λεω να τις βαλω και διπλα διπλα να δω ''διαφορες''.
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ρε ναι εννοειται. αλλη οθονη η μια, αλλη η αλλη. αλλες απαιτησεις αλλα χρηματα. αλλα εδω που φτασαμε πιστευω οτι οντως δεν μου χρειαζοταν τωρα αυτη η οθονη. μια χαρα θα ειμαι και με αυτη που πηρα τωρα οσον αφορα τις απαιτησεις που ηθελα. απλα ηθελα το κατι παραπανω αλλα δεν..... στην τελικη κιολας θα εχω πανω απο το 100% ακριβεια σε σχεση με την προηγουμενη που ειχα μια lg του '07. και απο περιεργεια και μονο λεω να τις βαλω και διπλα διπλα να δω ''διαφορες''. Ασε την Lg να αναπαυθει(ή σαν δευτερη οθονη αν κανεις Streaming )
black66.gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) ρε ναι εννοειται. αλλη οθονη η μια, αλλη η αλλη. αλλες απαιτησεις αλλα χρηματα. αλλα εδω που φτασαμε πιστευω οτι οντως δεν μου χρειαζοταν τωρα αυτη η οθονη. μια χαρα θα ειμαι και με αυτη που πηρα τωρα οσον αφορα τις απαιτησεις που ηθελα. απλα ηθελα το κατι παραπανω αλλα δεν..... στην τελικη κιολας θα εχω πανω απο το 100% ακριβεια σε σχεση με την προηγουμενη που ειχα μια lg του '07. και απο περιεργεια και μονο λεω να τις βαλω και διπλα διπλα να δω ''διαφορες''. Αν δεις στην νέα οθόνη,θα κάνεις στην παλιά ακριβώς αυτό: .................................Όπως έκανα εγώ στην δικιά μου . Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2015 από black66.gr 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 http://store.acer.com/store/aceramer/en_US/pd/ThemeID.35703000/productID.314151300 799,99$, όσο και το Asus ROG δηλαδή. Μια χαρά.
Πέτρος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Οπότε να ελπίζουμε για το ίδιο χωρίς G-Sync, μόνο με DP1.2a & freesync (firmware αλλαγή, δλδ) με -100/150$ δλδ...ε? (insert ότι emoticon/σχόλιο θέλετε, εσδώ).
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το G-Sync είναι όλα τα λεφτά, αλλά και το Asus MG279Q κάπου εκεί(Σε τιμή) θα κυμανθεί που θα έχει FreeSync.
Πέτρος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω...πραγματικά αυτές τις proprietary mlks δεν θέλω να τις επιβραβεύω (σίγουρα όχι τόσο ακριβά). Βγαίνοντας λίγο off (ή πολύ on), με εκείνη την ιστορία όπου το G-Sync ενεργοποιήθηκε σε μη συμβατό monitor μέσω οδηγού, τί έγινε? Omerta? Ενδιαφέρον θα είχε η ύπαρξη του ίδιου Panel/monitor με τη μία και την άλλη τεχνολογία, σύγκρισή τους και μια παράθεση αποτελεσμάτων. Αλλά μάλλον θα ήταν κίνηση "αυτοκτονίας" για τα διάφορα εμπορικά τμήματα. Η ASUS, μας εμπαίζει?
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι πως ότι επιλέξεις(G-Sync/FreeSync) θα πρέπει να πηγαίνεις είτε σε NVIDIA(G-Sync) είτε σε AMD(FreeSync). Αν πάρεις G-Sync και έχεις AMD GPU δεν έχει νόημα δηλαδή. Και ένα άλλο μειονέκτημα είναι πως για την ώρα δεν δουλεύει ταυτόχρονα το G-Sync με το ULMB(Ultra-Low-Motion-Blur). Όταν το πετύχουν αυτό θα μιλάμε για όνειρο.
Πέτρος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Σίγουρα. Απλά ελπίζω κάτι "φήμες" που είχαν ακουστεί πως το freesync θα εμφανιστεί παντού (αφού πρακτικά είναι θέμα οθόνης/software-driver) και θα καθιερωθεί να επιβεβαιωθούν (αντίστοιχα και με το Mantle/Vulcan). Οπότε, πιθανότατα πάλι σε ΑΜΔ θα ρίξω τον οβολό μου...δεν μου αρέσουν τα κλειστά, σου λέω!
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το κακό με το FreeSync είναι ότι κατεβαίνει μέχρι 40Hz ενώ το G-Sync μέχρι 30.
valantis123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το περιμένω και εγώ πως και πως αυτό το monitor!! αν και πρόσεξα και αυτήν καθώς κοιτούσα για οθόνες http://store.acer.com/store/aceramer/en_US/pd/ThemeID.35703000/productID.310765500/parentCategoryID.66202400 ποιο πολύ την είδα γιατί δε παίζω πολλά fps για να έχω 144hz. λέω όποια και να πάρω να την συνδυάσω με μια 980ΤΙ γιατη τώρα με την 970 δε κάνει για καμιά απ τις 2 μου φαίνεται.
Πέτρος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το κακό με το FreeSync είναι ότι κατεβαίνει μέχρι 40Hz ενώ το G-Sync μέχρι 30. Σε αυτή τη γενιά, εκτός κι αν κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Άσε που θα πρέπει να μπορεί και το Monitor να ακολουθεί τόσο χαμηλά (ή και ψηλά) χωρίς προβλήματα.
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το περιμένω και εγώ πως και πως αυτό το monitor!! αν και πρόσεξα και αυτήν καθώς κοιτούσα για οθόνες http://store.acer.com/store/aceramer/en_US/pd/ThemeID.35703000/productID.310765500/parentCategoryID.66202400 ποιο πολύ την είδα γιατί δε παίζω πολλά fps για να έχω 144hz. λέω όποια και να πάρω να την συνδυάσω με μια 980ΤΙ γιατη τώρα με την 970 δε κάνει για καμιά απ τις 2 μου φαίνεται. Πολλα λεφτα για console ports εγω αυτο εχω να πω μονο
valantis123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Πολλα λεφτα για console ports εγω αυτο εχω να πω μονο επειδή δεν έχεις και άδικο.. θα επανέλθω με thread για το τι αξίζει (2κ-144hz 4κ-60hz) όταν έρθει η ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα