Προς το περιεχόμενο

Asus Rog Swift PG278Q vs Acer Predator XB270HU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να τα κάνω τα παραπάνω Hz άμα το panel δεν είναι IPS ; Το θέμα είναι να τα έχεις όλα, και η Asus που έρχεται, τα έχει όλα.

νομίζω δεν έχει g-sync

• Like 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εννοεις αν επαιρνες την Dell U2515 και να αλλαζες οθονη τοτε μονο σε 4κ Monitor αν μιλαμε. Οποιοδηποτε 1440p monitor και να παρεις ειναι μια χαρα,ολα τα αλλα περι Hz,free sync,g sync κλπ ειναι αντικειμενικα μπουρδες που εβγαλαν οι εταιριες για να τσεπωσουν πολλα χρηματα απο ενα μικρο ποσοστο gamers που μπορουν να πετανε τσαμπα λεφτα.

Το εχω ξαναπει και θα το ξαναλέω 1000 φορες αν η κατασταση ηταν διαφορετικη και βλεπαμε πραγματικα PC exclusives θα σου ελεγα πηγαινε με κλειστα ματια στην Asus. Αλλα οταν εχουμε γεμισει με κονσολο Ports της πλακας,και μαλιστα βλεπουμε και παιχνιδια να μην παιζουν καν σε μερικους πχ Lords of the Fallen,Watch dogs,Unity κλπ ε αυτο ελειπε να δωσουμε και μια περιουσια να μας κοροιδευουν οι εταιριες. Εκτως αν θες στο νεο σου  πανακριβο Monitor να βλεπεις τις γραφικαρες του Resident evil revelations 2 :P

ειμαι πιο πολυ του battlefield/moh/crysis/sgw/cod κτλ. δηλαδη εσυ θα πηγαινες σε 4κ οπως η p2715q παρα στη asus σαν μελλοντικη οθονη? μα και παλι δεν θα εχω προβλημα με μια 970 η οχι?

Δημοσ.

ειμαι πιο πολυ του battlefield/moh/crysis/sgw/cod κτλ. δηλαδη εσυ θα πηγαινες σε 4κ οπως η p2715q παρα στη asus σαν μελλοντικη οθονη? μα και παλι δεν θα εχω προβλημα με μια 970 η οχι?

Προφανως και θα εχεις ουτως ή αλλως.Εγω το 4κ το ανεφερα κυριως λογω αυτου που εγραψες περι Titan ή Sli 970. Αν εισαι τυπος που παιζει κυριως Fps και απο οτι βλεπω μιλας και για αγορες με δοσεις τοτε μπορεις να πας στις φθηνοτερες προτασεις στα 1080p 144Hz που η καρτα σου ειναι μια χαρα. 

Δημοσ.

Προφανως και θα εχεις ουτως ή αλλως.Εγω το 4κ το ανεφερα κυριως λογω αυτου που εγραψες περι Titan ή Sli 970. Αν εισαι τυπος που παιζει κυριως Fps και απο οτι βλεπω μιλας και για αγορες με δοσεις τοτε μπορεις να πας στις φθηνοτερες προτασεις στα 1080p 144Hz που η καρτα σου ειναι μια χαρα. 

μπα δεν θελω παλι στα 1080. θελω να παω σε 1440 και 27''. οποτε ξεχναμε τα περι 120/144hz (δεν εκοβα και φλεβες εδω που τα λεμε)  και κοιταμε μονο σε 60 hz (οπου μια χαρα δεν θα ναι η μια 970?). καμια καλη οθονη με αυτα τα χαρακτηριστικα εχεις στον νου σου γιατι μεχρι τωρα κοιταζα μαλλον σε λαθος πλευρα και δεν το εψαξα.

Δημοσ.

Να σου αναφερω μονο οτι στο BF4 συμφορουμιτης που εχει 1080p για να πετυχει 120-144Hz εχει 2xR9 290.Και μιλαμε για παιχνιδι 1.5 χρονο που εχει παρει και πολλα Update και αυτο και οι καρτες γραφικων.

Δημοσ.

επειδή ρώτησε για αυτές τις 2 πίστευα ότι των ενδιαφέρει και το g-sync.. 

βρε με ενδιεφερε αλλα με εριξαν στην πραγματικοτητα αποτομα με ολα αυτα που μου ειπαν. κι οχι τιποτα αλλο...ημουν ενα βημα πριν την παραγγελια της asus (ακομα την θελω πφφφφ) :P

Δημοσ.

Και εγω θα την επαιρνα την Asus μονο και μονο για το Design που το λατρευω αλλα η πραγματικοτητα διαφερει πολυ. Και οσον αφορα το Battlefield 4 να και στο θεμα του σχολιο 7300 http://www.insomnia.gr/topic/452585-battlefield-4/page-487 τα συμπερασματα δικα σας και μιλαμε για 1080p οχι για 1440p

Δημοσ.

Αν είναι να πέσεις σε budget κοίτα μία από αυτές εδώ.Είναι παρόμοιες.Εγώ έχω την iiyama και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

δεν ηθελα να πεσω σε budget αλλα απο οτι λενε μου ειναι αχρηστο να παρω μια τετοια οθονη σαν τις παραπανω εφοσον εχω μια gtx 970. δεν ξερω μπερδευτηκα παρα πολυ. στο τελος θα συνδεσω καμια crt να τελειωνω :P

Δημοσ.

δεν ηθελα να πεσω σε budget αλλα απο οτι λενε μου ειναι αχρηστο να παρω μια τετοια οθονη σαν τις παραπανω εφοσον εχω μια gtx 970. δεν ξερω μπερδευτηκα παρα πολυ. στο τελος θα συνδεσω καμια crt να τελειωνω :P

300ευρω εχουν οι παραπανω μια χαρα στο Budget σου ειναι,και λιγοτερες δοσεις και σου μενουν και λεφτα στην τσεπη :D

Δημοσ.

πως αλλάζουμε έτσι γνώμες πάντως... :-D  

εγώ περιμένω να κυκλοφορήσει η acer να δω reviews και έφυγε για αγορά που με βλέπω να την κρατάω καμιά πενταετία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...