Προς το περιεχόμενο

Asus Rog Swift PG278Q vs Acer Predator XB270HU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα εισαι λέει???? Οκ με 1440p+144hz??? Χαχαχαχα, καλο :D Εχεις εμπειρία απο 1440p?Εγω το είχα δεδομένο οτι θα πήγαινες σε τουλάχιστον αλλη μια 970.. Αν δεν παιζεις ΚΥΡΙΩΣ fps games, θα ελεγα να πας σε μια καλη 1440p οθόνη οπως η u2515h, να ξεμπερδεύεις...

Και ολα αυτα για Console ports για να μην ξεχνιομαστε :D

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι θα εισαι λέει???? Οκ με 1440p+144hz??? Χαχαχαχα, καλο :D Εχεις εμπειρία απο 1440p?Εγω το είχα δεδομένο οτι θα πήγαινες σε τουλάχιστον αλλη μια 970.. Αν δεν παιζεις ΚΥΡΙΩΣ fps games, θα ελεγα να πας σε μια καλη 1440p οθόνη οπως η u2515h, να ξεμπερδεύεις...

μην γελας ρε :P οχι πρωτη φορα θα παω σε 1440. καμια εμπειρια. βασικα μονο fps games παιζω. αντε και κανα ραλλυ στην χαση και στην φεξη. δεν προκειται να κρατησει η καρτα?

Δημοσ.

μην γελας ρε :P οχι πρωτη φορα θα παω σε 1440. καμια εμπειρια. βασικα μονο fps games παιζω. αντε και κανα ραλλυ στην χαση και στην φεξη. δεν προκειται να κρατησει η καρτα?

Προφανως και οχι,και οχι οτι φταιει η 970 αλλα ουτε και η 980 θα κρατουσε αν την ειχες. Για Fps games σε αυτα τα Hz πηγαινε καλυτερα σε ενα 24ρι 144hz με TN Panel.

• Like 2
Δημοσ.

Προφανως και οχι,και οχι οτι φταιει η 970 αλλα ουτε και η 980 θα κρατουσε αν την ειχες. Για Fps games σε αυτα τα Hz πηγαινε καλυτερα σε ενα 24ρι 144hz με TN Panel.

γιατι οχι? δεν ειναι αρκετη η μια 970 εννοεις για μια απο τις παραπανω οθονες? θυμαμαι οταν πρωτοεβαλε το νημα με τιην σειρα 900 ο ailuros ρωταγανε αρκετοι και μεσα σε αυτους κι εγω αν ειναι μια μονη 970 αρκετη για 1440 κτλ κτλ και λεγανε οτι ειναι υπεραρκετη κιολας. αλλαξε κατι?

Δημοσ.

Για να παίζεις στα 1440 με high-ultra και 40-60 fps κατά μέσο όρο στα πιο πολλά σύγχρονα παιχνίδια θες κάθε 1,5 έτος περίπου μια gpu των 300-400€.Κοντολογίς θες να παίρνεις σε κάθε νέα γενιά τη δεύτερη δυνατότερη single gpu της εκάστοτε εταιρείας.Μετράς τα κυβικά σου και αποφασίζεις.Για κάτι παραπάνω θες και κάτι πιο δυνατό.Για εμένα που μου αρκεί το παραπάνω περιγραφέν μου αρκούσε σχεδόν 5 χρόνια τώρα από μία τέτοια gpu.

Δημοσ.

Εμένα πάλι δε με πολυενδιαφέρουν τα hz , θέλω απλά την τριπλέτα 1440p/IPS/Gsync/.

Εξάλλου όπως ανέφεραν και άλλοι, δεν είναι και εύκολο να βγάζεις τα 120/144 fps που χρειάζονται.

Χωρίς Gsync μια χαρά επιλογές υπάρχουν στα 1440p. Με Gsync δυστυχώς ελάχιστες ακόμη.

Δημοσ.

γιατι οχι? δεν ειναι αρκετη η μια 970 εννοεις για μια απο τις παραπανω οθονες? θυμαμαι οταν πρωτοεβαλε το νημα με τιην σειρα 900 ο ailuros ρωταγανε αρκετοι και μεσα σε αυτους κι εγω αν ειναι μια μονη 970 αρκετη για 1440 κτλ κτλ και λεγανε οτι ειναι υπεραρκετη κιολας. αλλαξε κατι?

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει καλα. Ναι μια 970 ειναι αρκετη για τα 1440p των 60fps! Των 144hz/fps που πας εσυ θα κανεις απειρες παραχωρησεις για να φτασεις τουλάχιστον τα 120fps.

Παμε σε ενα παράδειγμα, οπως βλέπουμε εδώ http://tpucdn.com/reviews/MSI/GTX_970_Gaming/images/bf4_2560_1440.gif, μια 970 βγαζει περίπου 50κατι fps με 4msaa στα 1440p.τα φίλτρα δεν χρειάζονται στα 1440p τοσο, οποτε με 0xmsaa θα εισαι περίπου 70+fps,θελεις αλλα 50fps για να βλεπεις την smoothila, δλδ ακομα παρα πολλες υποχωρησεις τουλάχιστον ολα στο High i think.

Ενω με αλλη μια 970,σε σενάριο που δουλεύουν και οι δυο καρτες κομπλε, θα ειχες με ultra και msaax4 γυρω στα 100+fps,αρα χωρίς φίλτρα στα 120fps, με ολα Ultra! Ντααανταααν :P καταλαβες? 

Δημοσ.

Και εγώ στην ίδια φάση είμαι. περιμένω να κυκλοφορήσει η Αcer να διαβάσω κανα review και να είναι ποιο μειωμένοι η τιμή της και την τσιμπάω.. αλλιώς  asus rog swift.. θα δούμε.. πάντως και εγώ με 1 gigabyte 970 είμαι αν δω ότι δεν ικανοποιούμαι θα τσιμπήσω μια δεύτερη. 

Δημοσ.

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει καλα. Ναι μια 970 ειναι αρκετη για τα 1440p των 60fps! Των 144hz/fps που πας εσυ θα κανεις απειρες παραχωρησεις για να φτασεις τουλάχιστον τα 120fps.

Παμε σε ενα παράδειγμα, οπως βλέπουμε εδώ http://tpucdn.com/reviews/MSI/GTX_970_Gaming/images/bf4_2560_1440.gif, μια 970 βγαζει περίπου 50κατι fps με 4msaa στα 1440p.τα φίλτρα δεν χρειάζονται στα 1440p τοσο, οποτε με 0xmsaa θα εισαι περίπου 70+fps,θελεις αλλα 50fps για να βλεπεις την smoothila, δλδ ακομα παρα πολλες υποχωρησεις τουλάχιστον ολα στο High i think.

Ενω με αλλη μια 970,σε σενάριο που δουλεύουν και οι δυο καρτες κομπλε, θα ειχες με ultra και msaax4 γυρω στα 100+fps,αρα χωρίς φίλτρα στα 120fps, με ολα Ultra! Ντααανταααν :P καταλαβες? 

οποτε αν καταλαβα με λιγα λογια ολες οι παραπανω οθονες για μενα θα μου ειναι στην ουσια αχρηστες γιατι δεν θα μπορουν να αποδωσουν στο μεγιστο τους.

Δημοσ.

Ακριβώς. Αμα δεν εχεις συστημα που να αξιοποιήσει τα 120/144hz, τοτε καλύτερα να πηγαινες σε ποιοτικη 27"/25" 1440p/60hz ή 24" 1080p 120hz/144hz 

Δημοσ.

Ακριβώς. Αμα δεν εχεις συστημα που να αξιοποιήσει τα 120/144hz, τοτε καλύτερα να πηγαινες σε ποιοτικη 27"/25" 1440p/60hz ή 24" 1080p 120hz/144hz 

να ρωτησω κατι αλλο με τις λιγες γνωσεις που εχω. αν επαιρνα την asus pg278q γενικοτερα σαν future proof monitor και επαιζα στα 60hz χωρις πολλα φρου φρου κι αρωματα (μιας κι εχει επιλογη αναμεσα σε 60-120-144) θα ημουνα μια χαρα η οχι?

Δημοσ.

να ρωτησω κατι αλλο με τις λιγες γνωσεις που εχω. αν επαιρνα την asus pg278q γενικοτερα σαν future proof monitor και επαιζα στα 60hz χωρις πολλα φρου φρου κι αρωματα (μιας κι εχει επιλογη αναμεσα σε 60-120-144) θα ημουνα μια χαρα η οχι?

Τι εννοεις Future Proof??Future proof(αν υπαρχει τετοιος ορος για τα Monitor)ειναι πχ η http://www.skroutz.gr/s/6265816/Dell-P2715Q.htmlσαν 4κ monitor.Αν ειναι να αγοραζες την Asus για να επαιζες στα 60Hz τοτε καλυτερα να πηγαινες στα μισα χρηματα στην Dell U2515h ή αν εχεις ορεξεις να επαιρνες στα χρηματα της Asus 2 25αρες :D :D :D

Δημοσ.

Τι εννοεις Future Proof??Future proof(αν υπαρχει τετοιος ορος για τα Monitor)ειναι πχ η http://www.skroutz.gr/s/6265816/Dell-P2715Q.htmlσαν 4κ monitor.Αν ειναι να αγοραζες την Asus για να επαιζες στα 60Hz τοτε καλυτερα να πηγαινες στα μισα χρηματα στην Dell U2515h ή αν εχεις ορεξεις να επαιρνες στα χρηματα της Asus 2 25αρες :D :D :D

ναι ρε παιδι μου εννοω οτι του χρονου μπορει να μου την βαρεσει να παρω καμια titan που ελεγε ο prospector πιο πριν. δεν θα αναγκαζομουνα παλι να αλλαζω οθονη. απο αυτη την πλευρα το λεω και μονο.

Δημοσ.

ναι ρε παιδι μου εννοω οτι του χρονου μπορει να μου την βαρεσει να παρω καμια titan που ελεγε ο prospector πιο πριν. δεν θα αναγκαζομουνα παλι να αλλαζω οθονη. απο αυτη την πλευρα το λεω και μονο.

Αν εννοεις αν επαιρνες την Dell U2515 και να αλλαζες οθονη τοτε μονο σε 4κ Monitor αν μιλαμε. Οποιοδηποτε 1440p monitor και να παρεις ειναι μια χαρα,ολα τα αλλα περι Hz,free sync,g sync κλπ ειναι αντικειμενικα μπουρδες που εβγαλαν οι εταιριες για να τσεπωσουν πολλα χρηματα απο ενα μικρο ποσοστο gamers που μπορουν να πετανε τσαμπα λεφτα.

Το εχω ξαναπει και θα το ξαναλέω 1000 φορες αν η κατασταση ηταν διαφορετικη και βλεπαμε πραγματικα PC exclusives θα σου ελεγα πηγαινε με κλειστα ματια στην Asus. Αλλα οταν εχουμε γεμισει με κονσολο Ports της πλακας,και μαλιστα βλεπουμε και παιχνιδια να μην παιζουν καν σε μερικους πχ Lords of the Fallen,Watch dogs,Unity κλπ ε αυτο ελειπε να δωσουμε και μια περιουσια να μας κοροιδευουν οι εταιριες. Εκτως αν θες στο νεο σου  πανακριβο Monitor να βλεπεις τις γραφικαρες του Resident evil revelations 2 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...