@crysis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Καλησπερα στην παρεα. γνωμες θα ηθελα για αυτες τις 2 οθονες. θελω αποψεις που πραγματικα γνωριζουν απο οθονες κι οχι απο ατομα που απλα θα πουν ' α αυτη ειναι πιο ωραια κτλ κτλ''. το λεω γιατι δεν ειναι οθονες του κατοσταρικου και δεν προκειται να την παιρνω καθε χρονο. σας ευχαριστω.
Gagaras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δεν ξερω αν ειδες το review της Acer XB270Hu στο tftcentral.. (εδω ειναι http://www.tftcentral.co.uk/reviews/acer_xb270hu.htm ) Σου παραθετω ενα κομματι απο τα συμπερασματα που εχουν: " Move over Asus ROG Swift PG278Q, in our opinion we've got a new king of gaming monitors! We won't repeat everything we've been through in the gaming sections of this review but when you combine the high 2560 x 1440 resolution, fast response times, freedom from overshoot, 144Hz refresh rate support, ULMB blur reduction mode, G-sync support and very low lag you have one hell of a gaming monitor. We feel that this screen pips the excellent Asus ROG Swift PG278Q thanks to its IPS panel, bringing with it a lighter, clearer AG coating and improvements in image quality and viewing angles compared with TN Film offerings. You're combining the best of both World's really here." .. Εμενα με καλυψαν παντως.. Την τιμη του ομως την εχεις δει?
@crysis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 . Δεν ξερω αν ειδες το review της Acer XB270Hu στο tftcentral.. (εδω ειναι http://www.tftcentral.co.uk/reviews/acer_xb270hu.htm ) Σου παραθετω ενα κομματι απο τα συμπερασματα που εχουν: " Move over Asus ROG Swift PG278Q, in our opinion we've got a new king of gaming monitors! We won't repeat everything we've been through in the gaming sections of this review but when you combine the high 2560 x 1440 resolution, fast response times, freedom from overshoot, 144Hz refresh rate support, ULMB blur reduction mode, G-sync support and very low lag you have one hell of a gaming monitor. We feel that this screen pips the excellent Asus ROG Swift PG278Q thanks to its IPS panel, bringing with it a lighter, clearer AG coating and improvements in image quality and viewing angles compared with TN Film offerings. You're combining the best of both World's really here." .. Εμενα με καλυψαν παντως.. Την τιμη του ομως την εχεις δει? ναι το εχω δει το συγκεκριμενο review. η τιμη νομιζω δεν εχει ανακοινωθει ακομα αν και ειδα κατι στο overclockers.uk κατι για 635 λιρες δηλαδη περιπου 950 κατοσταρικα ευρω. βασικα με δοσεις θα παει ετσι κι αλλιως. ειτε παρω την asus ειτε την acer. δεν παιζει ντουκου με την καμια. αυτα που με ψιλοενοχλουν στην acer (οχι οτι θα με αποτρεψει αν τελικα παω σε αυτη) ειναι το μεγαλο bezel και το οτι δεν εχει 3d.
fabiawrc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 765 ευρω δεν ειναι λιγα αλλα για ολα αυτα που εχει ειναι τιμια στα λεφτα που εχει.θα ηταν σιγουρα το επομενο μου μονιτορ αν δεν ειχα οικονομικο θεμα.στο skroytz εχει και 4 σχολια.
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Το θεμα με αυτα τα Monitor οπως εχουμε ξαναπει και αλλου ειναι οτι επειδη ακριβως κοστιζουν τα χρηματα που κοστιζουν(μην ξεχναμε αλλωστε οτι μπορεις να βρεις 1440P monitor με 320 ευρω πλεον αρα στα μισα χρηματα http://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-U2515H.html?keyphrase=dell+u2515) προυποθετουν και αναλογες μελλοντικες αγορες σε καρτες γραφικων για να μπορεις να αξιοποιησεις το Monitor αυτο. Επισης εγω προσωπικα δεν θα το επαιρνα ποτε καθως θα ημουν συνεχεια με το αγχος μην παθει τιποτα το Monitor,ειδικα οταν τελειωσει η εγγυηση.... Και αυτα τα γραφω ως κατοχος 1440p monitor και 970 οπως ο ενδιαφερομενος Crysis. Τελος ενας αλλος λογος που εγω προσωπικα αν και μου αρεσουν τα παραπανω Monitor και τα σκεφτομουν σαν μια επενδυση,τελικα κατελληξα να μην αγορασω κανενα απο τα δυο(εννοω εριξα ακυρο στο πρωτο αλλα και αργοτερα και στο δευτερο οταν το εμαθα)ειναι γιατι εχω βαρεθει απο τα αθλια Console ports που παιζουμε στο Pc πλεον. ή μηπως να αναφερω για Broken παιχνιδια οπως Watch Dogs,Lords of the Fallen,Unity κλπ. Κοινως θα ελεγα στον ενδιαφερομενο να μην βιαστει για την αγορα του αλλα να το σκεφτει αρκετα,γιατι οπως και τα ατομα που εχουν βαλει αξιολογησεις στο skroutz το εχουν κανει κυριως απο ενθουσιασμο. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Καμία από τις δύο, να περιμένεις το Asus 120hz/1440P/IPS που θα βγει τέλος του μήνα. 1
@crysis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Καμία από τις δύο, να περιμένεις το Asus 120hz/1440P/IPS που θα βγει τέλος του μήνα. http://rog.asus.com/393632015/gaming-monitors/ces-2015-mg279q-27-inch-wqhd-ips-at-120hz/ αυτο λες psycho? 120+hz? η το ψαχνουν ακομα για τα 144? την τιμη δεν βλεπω καπου. edit: ουτε gsync εχει? Το θεμα με αυτα τα Monitor οπως εχουμε ξαναπει και αλλου ειναι οτι επειδη ακριβως κοστιζουν τα χρηματα που κοστιζουν(μην ξεχναμε αλλωστε οτι μπορεις να βρεις 1440P monitor με 320 ευρω πλεον αρα στα μισα χρηματα http://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-U2515H.html?keyphrase=dell+u2515) προυποθετουν και αναλογες μελλοντικες αγορες σε καρτες γραφικων για να μπορεις να αξιοποιησεις το Monitor αυτο. Επισης εγω προσωπικα δεν θα το επαιρνα ποτε καθως θα ημουν συνεχεια με το αγχος μην παθει τιποτα το Monitor,ειδικα οταν τελειωσει η εγγυηση.... Και αυτα τα γραφω ως κατοχος 1440p monitor και 970 οπως ο ενδιαφερομενος Crysis. Τελος ενας αλλος λογος που εγω προσωπικα αν και μου αρεσουν τα παραπανω Monitor και τα σκεφτομουν σαν μια επενδυση,τελικα κατελληξα να μην αγορασω κανενα απο τα δυο(εννοω εριξα ακυρο στο πρωτο αλλα και αργοτερα και στο δευτερο οταν το εμαθα)ειναι γιατι εχω βαρεθει απο τα αθλια Console ports που παιζουμε στο Pc πλεον. ή μηπως να αναφερω για Broken παιχνιδια οπως Watch Dogs,Lords of the Fallen,Unity κλπ. Κοινως θα ελεγα στον ενδιαφερομενο να μην βιαστει για την αγορα του αλλα να το σκεφτει αρκετα,γιατι οπως και τα ατομα που εχουν βαλει αξιολογησεις στο skroutz το εχουν κανει κυριως απο ενθουσιασμο. εχω υπομονη αρκετη. (ουτε λεφτα βεβαια για αυτο και οι δοσεις ) εξ αλλου απο τον νοεμβριο περιμενω για οθονη και ακομα το ψαχνω. δεν ειμαι απο αυτους που οτι βγαινει παω και το παιρνω και ειδικα προιοντα σε τετοιες τιμες. δεν ξερω ειμαι αρκετα μπερδεμενος με τις 2 συγκεκριμενες οθονες αλλα και την τριτη που εβαλε ο psycho απο πανω.
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εγω παλι αν δεν εχεις χρηματα οπως λες θα ελεγα να κοιταζες την http://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-U2515H.html?keyphrase=dell+u2515. Ιδια αναλυση εχει αν και 2 ιντσες μικροτερη αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι γλυτωνεις πολλα χρηματα που μπορεις να τα ριξεις σε μελλοντικη αναβαθμιση. Εγω γενικα και ολα αυτα τα gaming που βλεπω απο δω και απο κει ξερω οτι ειναι μονο αφορμη για να τα πουλησουν ακριβοτερα.
fixxxer29 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Είμαι και γω σε αναζήτηση οθόνης 1440p/IPS/Gsync , αλλά μάλλον θα χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός ακόμη για να δούμε οθόνες με τέτοια χαρακτηριστικά σε ποιο λογικές τιμές.
@crysis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 ψαχνω καθαρα για 27αρα για αυτο δεν εβαλα καμια αλλη κατω των 27. βρε σαφως να πουλησουν θελουν και υπερεκτιμημενα πολλες φορες. Είμαι και γω σε αναζήτηση οθόνης 1440p/IPS/Gsync , αλλά μάλλον θα χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός ακόμη για να δούμε οθόνες με τέτοια χαρακτηριστικά σε ποιο λογικές τιμές. αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν υπαρχει η τοση μεγαλη ανταγωνιστικοτητα σε αυτες τις οθονες εξ ου και οι συγκεκριμενες τιμες. αλλα δεν μπορω να περιμενω ποτε θα αξιωθουν να βγαλουν κι αλλες εταιριες μπας και πεσουν οι τιμες. ηδη περιμενω πολυ καιρο.
fixxxer29 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν υπαρχει η τοση μεγαλη ανταγωνιστικοτητα σε αυτες τις οθονες εξ ου και οι συγκεκριμενες τιμες. αλλα δεν μπορω να περιμενω ποτε θα αξιωθουν να βγαλουν κι αλλες εταιριες μπας και πεσουν οι τιμες. ηδη περιμενω πολυ καιρο. Αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχει μια κινητικότητα σε αυτή την κατηγορία τον τελευταίο καιρό. Μιλάω γενικότερα για 1440p , αλλά και ειδικότερα σε υλοποιήσεις με gsync. Γι αυτό κρατιέμαι εγώ. Σε κάθε περίπτωση , η Acer predator είναι πάρα πολυ ελκυστική με μόνο αρνητικό φυσικά κατ'εμέ την τιμή.
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 ψαχνω καθαρα για 27αρα για αυτο δεν εβαλα καμια αλλη κατω των 27. βρε σαφως να πουλησουν θελουν και υπερεκτιμημενα πολλες φορες. αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν υπαρχει η τοση μεγαλη ανταγωνιστικοτητα σε αυτες τις οθονες εξ ου και οι συγκεκριμενες τιμες. αλλα δεν μπορω να περιμενω ποτε θα αξιωθουν να βγαλουν κι αλλες εταιριες μπας και πεσουν οι τιμες. ηδη περιμενω πολυ καιρο. Τι ανταγωνισμος να υπαρχει αγαπητε Crysis.... Ειναι αραγε τυχαιο που δεν εχουν βγει ακομα 1080p ips 120 ή 144Hz οθονες,αφου το 1080p ειναι τοσο δημοφιλες? 1
Prospector8 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Θα περιμένα την Asus που ανεφερε το ο Psycho.. Αυριο θα δω την εμπειρία της PG278Q και θα σου πω εντυπώσεις. Ετοιμάζεσαι και για 390Χ ή Titan X?? Btw, γνωμη μ, το 3D παντελώς αδιάφορο..
@crysis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Θα περιμένα την Asus που ανεφερε το ο Psycho..Αυριο θα δω την εμπειρία της PG278Q και θα σου πω εντυπώσεις. Ετοιμάζεσαι και για 390Χ ή Titan X?? Btw, γνωμη μ, το 3D παντελώς αδιάφορο.. για καμια απο τις 2. μια χαρα ειμαι με την 970 μου και μια χαρα θα με βγαλει για τα επομενα 2-3 χρονακια πιστευω. αυτο για το 3d απλα το ειπα και καλα να βρω κατι μειον για την οθονη αλλα σε σχεση με την asus του psycho και την acer δεν ειναι καλυτερη η acer? ρωταω μπας και βγαλω καμια ακρη. περιμενω εντυπωσεις απο την pg278q μιας και ηταν η πρωτη μου επιλογη.
Prospector8 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Τι θα εισαι λέει???? Οκ με 1440p+144hz??? Χαχαχαχα, καλο Εχεις εμπειρία απο 1440p?Εγω το είχα δεδομένο οτι θα πήγαινες σε τουλάχιστον αλλη μια 970.. Αν δεν παιζεις ΚΥΡΙΩΣ fps games, θα ελεγα να πας σε μια καλη 1440p οθόνη οπως η u2515h, να ξεμπερδεύεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα