Whitefanged Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Με αυτή τη κίνηση κερδίζεις σε μέγεθος, είναι και glossy που σου αρέσει αλλά χάνεις σε ποιότητα σε σχέση με αυτό που έχεις ήδη. Επειδή η αντίληψη αυτής της διαφοράς είναι υποκειμενική, φρόντισε να δεις πως είναι πριν αγοράσεις. 27άρι 1080p glossy στα χρήματα της s2715h δεν βλέπω κάτι στο skroutz. για να πάρεις μια ιδέα, όχι τόσο για τη σύγκριση ανάμεσα στις δύο αλλά για το πως μοιάζει η s2715h https://www.youtube.com/watch?v=sFKAqXoFHaw
viper2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Φαινονται με γυμνο ματι απο αποσταση 1 μετρου δηλαδη? Όλοι αυτο λένε. Επίσης υπαρχουν και reviews στο YouTube που λένε το ίδιο πράγμα. Εγω προσωπικά είχα 27 1440p και είμαι, παραπάνω απο καλυμμένος, στον τομέα των pixels με τα 25αρια 1440p. Αν θα ξανά έκανα αλλαγή θα ηταν μόνο γι 4k ή 8k...
kougi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Με αυτή τη κίνηση κερδίζεις σε μέγεθος, είναι και glossy που σου αρέσει αλλά χάνεις σε ποιότητα σε σχέση με αυτό που έχεις ήδη. Επειδή η αντίληψη αυτής της διαφοράς είναι υποκειμενική, φρόντισε να δεις πως είναι πριν αγοράσεις. 27άρι 1080p glossy στα χρήματα της s2715h δεν βλέπω κάτι στο skroutz. για να πάρεις μια ιδέα, όχι τόσο για τη σύγκριση ανάμεσα στις δύο αλλά για το πως μοιάζει η s2715h https://www.youtube.com/watch?v=sFKAqXoFHaw Εχω δει ΟΛΑ τα βιντεο που υπαρχουν στο youtube σχετικα με αυτην την οθονη ευχαριστω παντως!
kougi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Σημερα μου ηρθε η οθονη και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Τα χρωματα της ειναι απιστευτα και τα 1080p δε μου φαινονται περιεργα στις 27 ιντσες. Τα bezels απιστευτα λεπτα, κανουν το μονιτορ να φαινεται αρκετα μαζεμενο. Ενα αρνητικο ειναι οτι τα ports ειναι παραλληλα στο μονιτορ και δυσκολευτηκα να βαλω τα καλωδια. Επισης αυτην την οθονη δεν την προτεινω για δωματια που θα εχουν φως καθως οντας glossy θα δημιουργειται αντανακλαση, αρκετα ενοχλητικη ιδιως οταν απεικονιζονται σκουρα χρωματα. 3
veider Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Σημερα μου ηρθε η οθονη και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Τα χρωματα της ειναι απιστευτα και τα 1080p δε μου φαινονται περιεργα στις 27 ιντσες. Τα bezels απιστευτα λεπτα, κανουν το μονιτορ να φαινεται αρκετα μαζεμενο. Ενα αρνητικο ειναι οτι τα ports ειναι παραλληλα στο μονιτορ και δυσκολευτηκα να βαλω τα καλωδια. Επισης αυτην την οθονη δεν την προτεινω για δωματια που θα εχουν φως καθως οντας glossy θα δημιουργειται αντανακλαση, αρκετα ενοχλητικη ιδιως οταν απεικονιζονται σκουρα χρωμα Τελικά ποια πήρες?
kougi Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αυτην που αναφερεται και στον τιτλο του thread, Dell S2715H.
DRIFT_KING Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτην που αναφερεται και στον τιτλο του thread, Dell S2715H. Έχει μεγάλες αντανακλάσεις σε βαθμό να ενοχλείσαι?Από back light bleeding πώς πάει? Tα pixels όπως λένε πολλοί τα βλέπεις;,σε ενοχλεί γενικά κάτι τέτοιο;Πες αν θες όσα αρνητικά έχεις εντοπίσει.
kougi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Backlight bleeding μηδαμινο θα ελεγα. Τα πιξελς ΟΧΙ δεν τα βλεπω και οποιος λεει οτι τα βλεπει νομιζω πως υπερβαλλει λιγο, ενταξει δεν ειναι και 4Κ αλλα σιγουρα δεν ειναι και 720p. Το μονο θεμα ειναι η αντανακλαση γιατι στην ουσια δεν εχει καθολου antiglare το μονιτορ με αποτελεσμα να κερδιζει πολυ σε αποδοση χρωματων αλλα να χανει σε αυτον τον τομεα. Αν εχεις παραθυρο ή αλλη πηγη φωτος πισω σου για πολλες ωρες την μερα δεν προτεινω την αγορα γιατι ειναι ενοχλητικο. Και το τελευταιο ειναι τα ηχεια τα οποια ειναι απλα μετρια, αλλα προσωπικα δεν τα χρησιμοποιω οποτε δεν με πειραζει. 1
gsa-electronics Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Για EIZO γιατι δεν αναφερει κανενας? λενε πως ειναι κορυφη.... αλλωστε το (made in japan) τα λεει ολα.
XMorsX Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Για EIZO γιατι δεν αναφερει κανενας? λενε πως ειναι κορυφη.... αλλωστε το (made in japan) τα λεει ολα. Διοτι τα μη επαγγελματικα monitors της ειναι υπερτιμημενα και αδιαφορα, με μια-δυο εξαιρεσεις. Μην το πιστευεις οτι ολα τα monitors της φτιαχνονται Ιαπωνια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα