Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω την οθονη dell s2715h. Την εχει δει καποιος απο κοντα να μου πει την αποψη του? Εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη 27αρα στα ιδια λεφτα που να θεωρειτε καλυτερη? Προφανως και θελω να ειναι glossy γι αυτο διαλεξα το συγκεκριμενο μοντελο

Δημοσ.

Είχα 27άρι monitor 1080p και από τη μέρα που το ψώνισα, μέτραγα

αντίστροφα μέχρι να το αλλάξω. Είναι πολλές οι ίντσες για 1080p.

Γνώμη μου είναι να τσεκάρεις πρώτα αν σε καλύπτει η ανάλυση σε αυτές

τις ίντσες (σε όποιο μεγάλο μαγαζί και να μπεις θα έχουν 27άρι 1080p)

και αν είσαι ok το ψάχνεις για συγκεκριμένο μοντέλο.

Έχω δει την s2415h και μου άρεσε η εικόνα (μ' αρέσουν και μένα οι glossy)

υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο θα είναι και η s2715h.

Τώρα για λεπτομέρειες αν κάνει/δεν κάνει για games, φωτογραφίες, ταινίες, δεν ξέρω. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μαζευεις κάνα Φράγκο να πάρεις κάτι καλύτερο;

Μεχρι 4 κατοσταρικα φτανει το μπατζετ αυτη τη στιγμη. Οταν λες καλυτερο εχεις κατι συγκεκριμενο κατα νου?

Είχα 27άρι monitor 1080p και από τη μέρα που το ψώνισα, μέτραγα

αντίστροφα μέχρι να το αλλάξω. Είναι πολλές οι ίντσες για 1080p.

Γνώμη μου είναι να τσεκάρεις πρώτα αν σε καλύπτει η ανάλυση σε αυτές

τις ίντσες (σε όποιο μεγάλο μαγαζί και να μπεις θα έχουν 27άρι 1080p)

και αν είσαι ok το ψάχνεις για συγκεκριμένο μοντέλο.

Έχω δει την s2415h και μου άρεσε η εικόνα (μ' αρέσουν και μένα οι glossy)

υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο θα είναι και η s2715h.

Τώρα για λεπτομέρειες αν κάνει/δεν κάνει για games, φωτογραφίες, ταινίες, δεν ξέρω

Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να παρω 1440p γιατι παιζω αρκετα παιχνιδια και δε νομιζω to pc μου να τα σηκωνει σε τετοια αναλυση, και απο την αλλη εχω διαβασει οτι αν βαλεις αναλυση 1080p σε monitors με 1440p native αναλυση δειχνουν χαλια.. Εχω μια παλια lg 21 ιντσων και θελω μια μεγαλη οθονη γιατι περναω και πολλες ωρες στον υπολογιστη λογω σχολης και δεν ξερω τι να παρω  :mellow:

Δημοσ.

Μεχρι 4 κατοσταρικα φτανει το μπατζετ αυτη τη στιγμη. Οταν λες καλυτερο εχεις κατι συγκεκριμενο κατα νου?

Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να παρω 1440p γιατι παιζω αρκετα παιχνιδια και δε νομιζω to pc μου να τα σηκωνει σε τετοια αναλυση, και απο την αλλη εχω διαβασει οτι αν βαλεις αναλυση 1080p σε monitors με 1440p native αναλυση δειχνουν χαλια.. Εχω μια παλια lg 21 ιντσων και θελω μια μεγαλη οθονη γιατι περναω και πολλες ωρες στον υπολογιστη λογω σχολης και δεν ξερω τι να παρω  :mellow:

Dell u2515, benq 2765, dell p2715q

• Like 2
Δημοσ.

Οι τελευταιες οθονες δε νομιζω οτι εχουν τοσο καλα χρωματα οσο η dell, οποτε ειναι μια ή αλλη τα μειονεκτηματα και τα πλεονεκτηματα καθεμιας.

Ειμαι και εγω της αποψης να δεις τα 1080p σε 27 ιντσες. Αν σου αρεσουν απρε την dell, αλλιως η μαζευρεις για μια κλαυτερη σαν αυτη: http://www.skroutz.gr/s/5988899/Dell-UltraSharp-U2715H.html?keyphrase=Dell+U2715Hή μενεις / παιρνεις μια 24αρα.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, είμαι κι εγώ στο ψάξιμο για monitor και σκεφτόμουν για 27άρι TV Monitor, λόγω του ότι θέλω κι εγώ μια αναβάθμιση σε μέγεθος στην οθόνη, έχω το xbox στην ίδια οθόνη με του pc, και αργότερα αυτό το 2 σε 1 τηλεόραση-μονιτορ θα μου χρειαστεί.
Αν όμως είναι τόσο κακό το 1080p σε 27'' μήπως να δω κάποιο 24αρι?
Όμως μετά δημιουργείται το άλλο θέμα. Αυτή τη στιγμή έχω ένα LG 22EA53 22'', είναι διακριτή η αλλαγή από ένα 22άρι σε ένα 24άρι μόνιτορ? Γενικά κατά τη γνώμη σας αξίζει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Οι τελευταιες οθονες δε νομιζω οτι εχουν τοσο καλα χρωματα οσο η dell, οποτε ειναι μια ή αλλη τα μειονεκτηματα και τα πλεονεκτηματα καθεμιας.

Ειμαι και εγω της αποψης να δεις τα 1080p σε 27 ιντσες. Αν σου αρεσουν απρε την dell, αλλιως η μαζευρεις για μια κλαυτερη σαν αυτη: http://www.skroutz.gr/s/5988899/Dell-UltraSharp-U2715H.html?keyphrase=Dell+U2715Hή μενεις / παιρνεις μια 24αρα.

Δυστυχως προς το παρον δε μπορω να διαθεσω τοσα χρηματα, οποτε η U2715Η παραμενει ονειρο. Πηγα σε καταστηματα και ειδα 27αρες 1080p οθονες αλλα ειχαν βαλει να παιζουν trailer απο ταινιες οποτε δεν καταλαβα και πολλα για την αναλυση. Φαινεται οντως τοσο ασχημα η 1080p αναλυση στις 27 ιντσες?

Όμως μετά δημιουργείται το άλλο θέμα. Αυτή τη στιγμή έχω ένα LG 22EA53 22'', είναι διακριτή η αλλαγή από ένα 22άρι σε ένα 24άρι μόνιτορ? Γενικά κατά τη γνώμη σας αξίζει κάτι τέτοιο?

Κι εγω αυτον τον ενδοιασμο εχω, γι αυτο θελω να παω σε 27 ιντσες.

Δημοσ.

Δυστυχως προς το παρον δε μπορω να διαθεσω τοσα χρηματα, οποτε η U2715Η παραμενει ονειρο. Πηγα σε καταστηματα και ειδα 27αρες 1080p οθονες αλλα ειχαν βαλει να παιζουν trailer απο ταινιες οποτε δεν καταλαβα και πολλα για την αναλυση. Φαινεται οντως τοσο ασχημα η 1080p αναλυση στις 27 ιντσες?

αν σου αρεσει να μετρας τα pixel, τοτε, οχι.

Δημοσ.

αν σου αρεσει να μετρας τα pixel, τοτε, οχι.

Φαινονται με γυμνο ματι απο αποσταση 1 μετρου δηλαδη?  :confused:

Δημοσ.

Σε καμμία περίπτωση δεν φαίνονται pixels από το 1 μέτρο, απλά το 1080p

σε 27άρι απέχει από το ιδανικό. Είναι θέμα ποσότητας vs ποιότητας.

Εσένα σου λείπει περισσότερο το μέγεθος ή η ποιότητα σε σχέση με αυτό

που βλέπεις τώρα? Αν σου λείπουν και τα δύο δυστυχώς δεν φτάνει

το budget σου για να καλυφθούν.

Στη θέση σου πάντως θα έπαιρνα είτε την u2414h είτε την s2415h

αν επιμένεις σε glossy. Γύρω στα 220 πάνε και οι δύο και κρατάς

τα ρέστα για αναβάθμιση ή κάνεις λιτό βίο που λέει και ο Γιάνης.

Δημοσ.

Η διαφορά από monitor LG 22EA53 (21.5''), σε ένα monitor πχ Samsung T24C300EW (24''), είναι κάτι που δικαιολογεί την αναβάθμιση κατά τη γνώμη σας? Η δεν αξίζει τέτοια αλλαγή?

Δημοσ.

Έχεις ένα (παλιό) ips και θα δώσεις 170 για να πάρεις TN και 2,5 ίντσες παραπάνω.

Βέβαια το Samsung είναι και tv. Άμα σου λείπει η τηλεόραση ok, αλλά για χρήση

monitor μάλλον υποβάθμιση είναι.

Δημοσ.

Έχεις ένα (παλιό) ips και θα δώσεις 170 για να πάρεις TN και 2,5 ίντσες παραπάνω.

Βέβαια το Samsung είναι και tv. Άμα σου λείπει η τηλεόραση ok, αλλά για χρήση

monitor μάλλον υποβάθμιση είναι.

Ηταν ατυχές το παράδειγμα, σωστά. Στη διαφορά μεγέθους ήθελα να επικεντρωθώ, όχι στην τεχνολογία της οθόνης. Και πάλι όμως 170€ για 2 ίντσες παραπάνω νομίζω δεν είναι καλή επιλογή. Η χρήση της τηλεόρασης σε αυτό το στάδιο δεν μου χρειάζεται άμεσα, αλλά στο κοντινό μέλλον θα χρειαστεί, γι αυτό κοιτούσα TV monitor. Πιο συγκεκριμένα έχω καταλήξει σε αυτές τις 2 (https://www.skroutz.gr/s/4771871/LG-27MT46D.html )  και ( Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/5069467/Samsung-T27D390EW.html )

Το μόνο που μένει είναι να πάω να τις δω από κοντά για να καταλήξω..

Δημοσ.

Σε καμμία περίπτωση δεν φαίνονται pixels από το 1 μέτρο, απλά το 1080p

σε 27άρι απέχει από το ιδανικό. Είναι θέμα ποσότητας vs ποιότητας.

Εσένα σου λείπει περισσότερο το μέγεθος ή η ποιότητα σε σχέση με αυτό

που βλέπεις τώρα? Αν σου λείπουν και τα δύο δυστυχώς δεν φτάνει

το budget σου για να καλυφθούν.

Στη θέση σου πάντως θα έπαιρνα είτε την u2414h είτε την s2415h

αν επιμένεις σε glossy. Γύρω στα 220 πάνε και οι δύο και κρατάς

τα ρέστα για αναβάθμιση ή κάνεις λιτό βίο που λέει και ο Γιάνης.

Τωρα ειμαι σε μια lg 21,5 ιντσες 1080p ips, οποτε απο αποψη ποιοτητας δεν εχω παραπονο. Μονο το οτι ειναι full matte με αποτελεσμα το μαυρο και γενικα τα σκουρα χρωματα να τα δειχνει λιγο ξεθωριασμενα αν καταλαβαινεις τι εννοω. Οποτε μου λειπει περισσοτερο το μεγεθος, γι αυτο και παω στις 27 ιντσες. Και επειδη μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι αξιολογο σε glossy στις συγκεκριμενες ιντσες, εχω καταληξει στην s2715h.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...