papajohnnnn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Στην raijintek θα πας.ειναι η κορυφαια στα χρηματα της.Πολυ καλη και coolermaster αλλα η raijintek καλυτερη!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 To digital master νομιζω βρισκεται στη κρητη, μπορεις να παρεις απο εκει αφου εχει και δωρεαν μεταφορικα. Σε αυτα τα λεφτα και η thermalright true spirit 120 ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Πςςς από 23 πήγε 30 η τιμή! Και με το Άγος το ίδιο, του φόρεσαν καπέλο το 10ρι. Κρίμα, στα 23€ ο Θέμης ήταν κορυφή, καλά που πρόλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 To digital master νομιζω βρισκεται στη κρητη, μπορεις να παρεις απο εκει αφου εχει και δωρεαν μεταφορικα. Σε αυτα τα λεφτα και η thermalright true spirit 120 ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες Δεν το γνώριζα το κατάστημα, θα το έχω υπόψιν για μελλοντική αγορά, καλές τιμές φαίνεται να έχει. Τελικά παράγγειλα την Raijintek Rhea, κυρίως λόγω του οικονομικού. Και η true spirit 120 κάνει πάνω από 30 και για τη χρήση που την θέλω αυτή νομίζω που πήρα είναι πολύ οκ. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και τη βοήθεια! Όταν παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Πριν λίγο έβαλα πάνω την RHEA στο μηχάνημα. Όλα άψογα μέχρι στιγμής, σε stress test δεν ξεπέρασε τους 51 βαθμούς και ο θόρυβος καμία διαφορά με idle. Ήταν αυτό που ήθελα ουσιαστικά και ευχαριστώ για την πρόταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα