petran91 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα! Έχω έναν i5 3470 και πριν κάποιες μέρες άνοιξα το κουτί να το καθαρίσω λίγο από τη σκόνη. Έβγαλα και την ψύκτρα του επεξεργαστή και στην προσπάθεια μου να την ξαναβάλω έκανα μια βλακεία και έσπασε μία από τις 4 βάσεις του που κουμπώνει στην μητρική. Τέλος πάντων δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα από αυτό γιατί τα άλλα 3 την κρατάνε μια χαρά στη θέση της.Έχω όμως κάτι χρόνια να περάσω πάστα και φαίνεται όταν έβγαλα την ψύκτρα έφυγε και όση είχε μείνει.Τώρα ο επεξεργαστής στα παιχνίδια ανεβάζει ~65-70 βαθμούς και ακούω τον ανεμιστήρα της ψύκτρας να δουλεύει πολύ, πράγμα εκνευριστικό. Λογικά η λύση θα είναι να περάσω πάστα αλλά μιας και έκανα τη βλακεία και έσπασα την ψύκτρα σκέφτηκα μήπως βάλω κάποια άλλη καλύτερη. Δεν θέλω όμως με τίποτα να δώσω πάνω από 30€(και αυτά με το ζόρι). Έχετε να μου προτείνετε κάτι αξιόλογο σε αυτό το price range? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 και οξ δυο είναι πολύ καλές http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html http://www.skroutz.gr/s/4314723/Raijintek-Themis.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 και οι δυο είναι αρκετά καλές Η δεύτερη έχει καλές αξιολογήσεις γενικά φαίνεται καλή, αλλά λένε ότι είναι μπελαλίδικη η τοποθέτηση της κι εγώ η αλήθεια είναι με ψυξη επεξεργαστή δεν έχω ξανασχοληθεί (και αυτην που έσπασα επειδή δεν ήξερα πως ασφαλίζει την έσπασα.) Την πρώτη δεν μπορώ να την δω, δεν ανοίγει το λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Η δεύτερη έχει καλές αξιολογήσεις γενικά φαίνεται καλή, αλλά λένε ότι είναι μπελαλίδικη η τοποθέτηση της κι εγώ η αλήθεια είναι με ψυξη επεξεργαστή δεν έχω ξανασχοληθεί (και αυτην που έσπασα επειδή δεν ήξερα πως ασφαλίζει την έσπασα.) Την πρώτη δεν μπορώ να την δω, δεν ανοίγει το λινκ Τα εφτιαξα και τα δυο link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Αυτη η cooler master και η Raijintek Themis ειναι κορυφαιες στα 30ε, την πρωτη την ειχα εγω και τη δευτερη την εβαλα σε pc φιλου. Παρα πολυ καλες και οι 2 αλλα η δευτερη νομιζω ειχε καλυτερα αποτελεσματα. Δεν σε νοιαζει και πολυ βεβαια γιατι δεν ειναι K η cpu οτι και να παρεις θα σου κανει δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Αυτη η cooler master και η Raijintek Themis ειναι κορυφαιες στα 30ε, την πρωτη την ειχα εγω και τη δευτερη την εβαλα σε pc φιλου. Παρα πολυ καλες και οι 2 αλλα η δευτερη νομιζω ειχε καλυτερα αποτελεσματα. Δεν σε νοιαζει και πολυ βεβαια γιατι δεν ειναι K η cpu οτι και να παρεις θα σου κανει δουλεια. Ναι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, μια καλύτερη λύση της εργοστασιακής θέλω. Ούτε overclocking έχω σκοπό να κάνω. Η coolermaster με ψήνει πιο πολύ η αλήθεια είναι. Θα ψάξω λίγο αυτό το θέμα που λένε για την εγκατάσταση της και αν δεν είναι κάτι τρομερό λογικά θα προχωρήσω στην αγορά της. Κάτι τελευταίο, θα χρειαστώ και πάστα έξτρα ή έχουν τις δικές τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Εγω δεν ειχα θεμα με την cooler master. Σε 5 λεπτα την ειχα βάλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Η cooler master εχει πιο ευκολη τοποθέτηση, θυμαμαι ηταν παιχνιδακι σε σχεση με κατι αλλες που ειχα μετα. Νομιζω δινει λιγη παστα ισα ισα για μια δυο φορες αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος γιατι παει καιρος. Να προσεξεις να βαλεις σωστα την παστα, δες κανα video στο youtube πρωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δίνει πάστα αλλά κρατάει για πιο πολλές χρήσεις νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Έχω ήδη αρχίσει να βλέπω unboxings στο youtube για να δω τα περιεχόμενα τους, γιατί δεν θέλω να φύγω πάνω από τα 30€. Επειδή μένω Κρήτη, από σκρουτζ θα φύγει πάνω από τα 30 με τα μεταφορικά και δεν το προτιμώ. Η Themis στο eshop έχει ακριβώς 30, οπότε αν έρχεται με πάστα θα πάρω αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι διαθέσιμη η Themis ομως, 4-7 μερες λεει. Κοιτα πρακτικα οπως σου ειπα αν δεν θες να ξοδευτεις θα κανεις δουλεια και με ψυκτρες των 15-20 δεν πας για OC ετσι και αλλιως stock θα τον εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι διαθέσιμη η Themis ομως, 4-7 μερες λεει. Κοιτα πρακτικα οπως σου ειπα αν δεν θες να ξοδευτεις θα κανεις δουλεια και με ψυκτρες των 15-20 δεν πας για OC ετσι και αλλιως stock θα τον εχεις. Το ξέρω ναι, για τέτοιες τιμές ξεκίνησα να ψάχνω. Αλλά δεν έχω εμπειρία στο θέμα και δεν θέλω να πάρω κάτι και να κάνει πιο πολύ θόρυβο από αυτήν που έχω τώρα πχ, γι αυτό ρώτησα για προσωπικές εμπειρίες/γνώμες από εδώ.. 35€ μάλλον όχι δεν θα τα δώσω για ψύξη και τώρα βλέπω μήπως βρω κάτι αξιόλογο με λιγότερα χρήματα. EDIT: Λέω να παραγγείλω αυτή. Λογικά δεν απέχει πολύ από τις άλλες και δεν θα έχω πρόβλημα έτσι? http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-t4-18pk-r1-hyper-t4-cooler-p-PER.806877 Αυτή για τη δουλειά που την θέλω είναι πολύ κακή ας πούμε? http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-alpine-11-v20-p-PER.650155 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Παρε κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/raijintek-rhea-p-PER.811687 μια χαρα θα κανει τη δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Παρε κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/raijintek-rhea-p-PER.811687 μια χαρα θα κανει τη δουλεια. Ωραία την πήρε κι εμένα το μάτι μου καθώς έψαχνα. Είναι και έτοιμη να μπει, δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα για συναρμολόγηση κτλ. Την παραγγέλνω τώρα, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Περιμενε λιγο μηπως ακουσεις και καμια καλυτερη προταση, αλλα την τσεκαρα ειναι οκ και σιγουρα θα σε καλυψει για αυτο που θες και με το παραπανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα