MaxPayne Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 καλησπερα.χθες μου "'καταστραφηκαν" τα windows (το κοινο θεμα με την μπλε οθονη για 1 δεκατο του δευτερολεπτου)..ξερω πως να το κανω reformat απλα θελω πρωτα οτι εικονες κλπ ειχα μεσα στο δισκο να τα παρω,,πως θα γινει αυτο ? προσβαση στα windows xp δεν εχω προφανως ουτε safe mode κλπ..του εχω περασει μια διανομη linux αλλα δεν βρισκω κατι..κανενα αρχειο..μηπως εκανα overwrite η κατι τετοιο ??βοηθεια
SPANK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Το καλύτερο ειναι να βάλεις τον δίσκο σαν 2ο δίσκο σε καποιο μηχάνημα και να πάρεις τα αρχεία σου
arc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 καλησπερα. χθες μου "'καταστραφηκαν" τα windows (το κοινο θεμα με την μπλε οθονη για 1 δεκατο του δευτερολεπτου)..ξερω πως να το κανω reformat απλα θελω πρωτα οτι εικονες κλπ ειχα μεσα στο δισκο να τα παρω,,πως θα γινει αυτο ? προσβαση στα windows xp δεν εχω προφανως ουτε safe mode κλπ..του εχω περασει μια διανομη linux αλλα δεν βρισκω κατι..κανενα αρχειο..μηπως εκανα overwrite η κατι τετοιο ??βοηθεια Τι εννοείς «του εχω περάσει μια διανομή linux» ; Εννοείς οτι την ΕΙΧΕΣ περάσει σε άλλο partition, ΠΡΙΝ προκύψει το προβλήμα ή την εγκατέστησες ΜΕΤΑ που δημιουργήθηκε το προβλημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 καλημέρα, αν εχεις κανει εγκατασταση τη διανομη σε κοβω λιγο χλωμο εως δυσκολο να παρεις αρχεια αλλα δοκιμασε με δυνατα εργαλεια και βλεπεις... σε αλλον υπολογιστη οπως σου ειπαν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα