billsnake21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Υπάρχει κάποιο 'simulator' για την C? Ανάλογο της pame για pascal?
Moderators Kercyn Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Τι εννοείς simulator; Το PAME που ανέφερες σαν IDE μου μοιάζει.
billsnake21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Τι εννοείς simulator; Το PAME που ανέφερες σαν IDE μου μοιάζει. ide? ide ! Συγνώμη για το λάθος απλά τώρα μαθαίνω και δεν είμαι τόσο ειδικός πάνω σε αυτο! Ένα παλικάρι μου πε για το netbeans, είναι καλό και εύχρηστο?
Moderators Kercyn Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Netbeans έχω χρησιμοποιήσει για Java μόνο, δε μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι αλλά είναι θεωρείται απ' τα καλά. Για C θα σου πρότεινα το Pelles C για Windows, είναι πολύ απλό στην εγκατάσταση και μινιμαλιστικό. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Όχι το Dev-C++. Είναι παλιό, δεν υποστηρίζεται και είναι ελλιπές.
migf1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Υπάρχει όμως το Orwell Dec-C++, που είναι ενημερωμένο. Αλλά για σκέτη C η Pelles C είναι παραπάνω από μια χαρά. 1
billsnake21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ! Αύριο πρωί(μιας και είμαι πραγματικά χώμα σήμερα) θα κοιτάξω το Pelles και το orwell!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα